gözün aydın ya bende hayırlısıyla şu ayrıntılıya girip güzel haberlerle dönsem rahatlıcam şöyle hiçbir sağlık sorunu yok gayet iyi gelişiyor dese başkada bir şey istemem
hehehhe hoş geldin canım
demek keşfettin hııı geç olsun güç olmasın
ne demek canım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
ooo maşallah ikinize de canım benim
iyiyim canım çok şükür sen nasılsın?
hadi bakalım pes etmek yok diğer aya topluca hamile kalırız inşallahhhhh
geçmiş olsun canım ya 20 likler mi ağrıyor yoksa:26:
kızlar nasılsınız _?? okadar gerginimki. sanki sinir olmaya yer arıyor gbiyim. heran birine dalabilirm. napmışm akşam biliomsunz. tlf umu şarja koydum. sbah çkarttm işe geldim bi baktım tlf un şarjı yok. alala nasıl oldu bu diye dşunurken meğersem şarj aletni prize takmayı unutmuşmayrıca kocama da sinir oluyorum adamcazı aradım aradım tlfu kapalı şmdi aradm açık nden tlfun kapalı ddim çekmiodur hiç kpatmadım dedi msjma nden cvp vermiyorsn dedm. karamelim yogunm bakamadım dedi kapat dedm kızdım. sinir oldm snra sen iyimisn dedi ay snir oldm gıcık nden öle konuşuosa. msj at işte. yogunm de bsey de. uyuz uyuz konuşuyor.
slm nasılsınız kızlar
İyiyiz canm asıl sen ve bebişin nasılsınız
Canoooooooooooooo.senin yumurtan büyümüyor benimki biri 17 diğeri 26 olmuş çok büyümüş.büyüğü de yaramıyor çatlamazsa kist olacak çatlayacağını da sanmıyorum yarın gidecem elimde olsaydı kırardım o yumurtaları ama
Canoooooooooooooo.senin yumurtan büyümüyor benimki biri 17 diğeri 26 olmuş çok büyümüş.büyüğü de yaramıyor çatlamazsa kist olacak çatlayacağını da sanmıyorum yarın gidecem elimde olsaydı kırardım o yumurtaları ama
merhaba kızlar nasılsınz gremiyorum pek.. cok yogun çalışıyoruz şu aralar. dünden beri mide bulantım başladı hiç olmazdı. ay nefret ederim bu psikolojiden de.. nasıl geçer bu bulantı yemek yiyesm bile gelmio artk. ne yesem bulanıyo :18: :44:
biraz zor canımarkadaşlar bnde vajinusmusu yeni yendm.iki güne bi çalısıoruz da ben üstte oluorum sizce üstte olunca hamile kalabilirmiym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?