• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar günaydınnn ben heyecandan uyuyamıyorum bastı beni panik korku hepsi
cumartesi günü detaylı usg miz var cokta merak edıyoruz 4 boyutlu da göreceğiz rabbim nasip ederse
2 gündür resmen miğde bulantısı yaşıyorum hayır kendime de stres yapıyorum aklıma geldikçe rahat biriyim ama işin içine cocuk girdimi hepimiz böyle oluyoruz herhalde
rabbim sağlıkla göstersin inşallah bol bol dua edin bize olurmu :)

ayy canım tabi heycanlanırsın ne güzel bi duygu bebişini görceksin..umarım hersey yolunda gider sağlıklı haberler alırsın...

slm kızlar ne yapıyosunuz? ben pek giremiyorum sınavlarımdan dolayı o yüzden biraz ihmal ediyorum sizleri kusuruma bakmayın:16:
şu dönemi bi atlatayım acısını çıkarırız inşallah hepinizi seviyorum güzel annelerim ve güzel anne adaylarım:54::54::54::54:

çalış sen kuzum ihmal etme derslerini Allah zihin açıklığı versin..

slm kızlar bebegım dogduu darısı sızlere

gözün aydın canım benim.. nasıl bebiş sen nasılsın kolay geçmiştir inş

ayy canım tabi heycanlanırsın ne güzel bi duygu bebişini görceksin..umarım hersey yolunda gider sağlıklı haberler alırsın...

çalış sen kuzum ihmal etme derslerini Allah zihin açıklığı versin..

gözün aydın canım benim.. nasıl bebiş sen nasılsın kolay geçmiştir inş

ıyım cnm saol ıyı gectı bebıste ıyı

Kızlar yardım lütfen ;
Reglime 5 gün var, dün gece sağ göğüs ucumun ağrısı,baş ağrısı ve mide bulantısından sabaha kadar uyuyamadım :( Artı 1 haftadır bel ağrısından yataktan bile zor kalkar oldum :( Bu sabah kalktım baya sarı içinden kan tanecikli akıntı geldi... Bu kadar erken regl olmam hiç, bu yerleşme kanaması olabilir mi? Bu durumu yaşayıp hamiş olan veya duyan var mı acaba aranızda?

Kızlar yardım lütfen ;
Reglime 5 gün var, dün gece sağ göğüs ucumun ağrısı,baş ağrısı ve mide bulantısından sabaha kadar uyuyamadım :( Artı 1 haftadır bel ağrısından yataktan bile zor kalkar oldum :( Bu sabah kalktım baya sarı içinden kan tanecikli akıntı geldi... Bu kadar erken regl olmam hiç, bu yerleşme kanaması olabilir mi? Bu durumu yaşayıp hamiş olan veya duyan var mı acaba aranızda?
Canim belirtiler hamilelik ve yerlesme kanamasina benziyo bi test alip yapsana eğer hamileysen ve bukadar etki gösteriyosa testtede cikar...ins hamilesindir...

günaydın kızlar. kaç gündür giriyorum bi türlü yazmaya fırsatım olmuyor. nasılsınız?

beyazincim, içini ferah tut. hayra yor her şeyi hayır olsun inşallah. dualarımız seninle.

canesra, çok tebrik ederim. allah analı babalı büyütsün inşallah. sağlıklı, okumuş ve çalışır günlerini gör inşallah.

-----

ben de 3 gündür vücut ısımı ölçüyorum, sabah kalkınca işe gitmeden...

vücut sıcaklık değerlerim aşağıda.
25 aralık - 36,4
26 aralık - 36,3
27 aralık - 36,3

reglimin son günleri şu sıralar. bitince ilişkiye başlayıp, gün aşırı ilişkiyle gün kaçırmamaya dikkat edicem.
ayrıca çörekotu-bal-tarçın'a da devam ediyorum. bakalım ne olacak.

günaydın kızlar nasılsınız???:3::3::3::3::3::3::3:

ben iyi değilim canım :14::14: sen nasılsın
sahah dr ye gittim yumoşlar 11 mm yani büyümemiş moralim sıfıra düştü ağlaya ağlaya eve geldim :14::14:
bu ay çok umutlanmıştım klomenle hamile kalırım diyodum yine olmadı..
dr pazartesi gel bidah bakalım ona göre tedavi uygularız dedi..
incir kürü yapıcam katkısı olur inş...

mübarek günü boş geçirmeyelim dualarda buluşalım kızlar...hayırlı cumalar...

sahah dr ye gittim yumoşlar 11 mm yani büyümemiş moralim sıfıra düştü ağlaya ağlaya eve geldim :14::14:

canım sakın kafana takma. olacak bi şekilde. sadece bizimkiler fazla inatçı. geldiklerinde değerini daha iyi anlayacağız :)
sakın üzülme.

canım ya bu ay olmazsa diğer ay olur.. bi ay daha beklersin ne olacak o kadar bekledin:31:
hem canım daha bu ilk denemen kolmenle azıcık daha sabret canım ve üzme kendini olur mu:16:

canım sakın kafana takma. olacak bi şekilde. sadece bizimkiler fazla inatçı. geldiklerinde değerini daha iyi anlayacağız :)
sakın üzülme.

Ahh o inatci bebisler yüzünden ne cekiyoruz hele bi gelsin o minik kulağını bak nasil cekicem :-) canm sagol güldürdün beni :-)

canım ya bu ay olmazsa diğer ay olur.. bi ay daha beklersin ne olacak o kadar bekledin:31:
hem canım daha bu ilk denemen kolmenle azıcık daha sabret canım ve üzme kendini olur mu:16:
Sagol canim simdi daha iyiyim üzülmek yok yola devam :-)

Kızlar yardım lütfen ;

Yokmu hiç bu durumu yaşayan

Back