Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gördügün Ruya habere çıkar cnm mutlu güzel bi haberle müjdeleneceksin Allahın izniyle ....
Rabbim gönlün muradına erdirsin inş.

kızlaaarr ben de varımm beklemedeyimmmm :18: Ama bebnim ilk denemem :) yumrtlama zamanımda 2 kere oldu ilişki bakalım nolucakkk:26:suan bel agrım ve sol kasık agrım var kızlar reglie de 9 gün var bu belirtiler hemen oluyor mu ya ?

Tamamıyla durumlarımız aynı:)
Benim de adetime 9 gün var ve bu ay ilk kez denedik:)
İnşallah senin de benim de olmuştur bebeklerimiz:)))
Bende hiçbir belirti yok.
Bu kadar erken de belirti olmaz herhalde..
Şuanda benim hesaplarıma göre (eğer yumurta ve sperm döllendiyse) rahime bu hafta sonuna doğru yerleşecek..
Onda da bazı kadınlarda kahverengi ya da pembe akıntı oluyormuş..
Bakalım bekliyorum..

Seninle beraber bekleyelim:)
Zamanlarımız aynı:)))

Son düzenleme:
kızlar bugün rahimfilmimiçektirdim çok şükür tüplerim açıkmış.sadece rahim ağzım darmış biraz.ama narkoz mahvetti ya

aa tesadüff :) evlilik tarihlerimiz de aynı cnm :) insallah bakalımm :))

gördügün Ruya habere çıkar cnm mutlu güzel bi haberle müjdeleneceksin Allahın izniyle ....
Rabbim gönlün muradına erdirsin inş.
sağol bitanem ya inşallahhhh
sen nasılsın bakalım bebeğin büyüyor hızla ismine karar verdiniz mi

Kuzum nasılsın ya sendende şöyle güzel bir haber alırız inşallah
hastayım bebeğim ya sen nasılsın?:2:
amin kuzucum dualarınızı esirgemeyin hoş bilirim esirgemezsiniz

kızlar bugün rahimfilmimiçektirdim çok şükür tüplerim açıkmış.sadece rahim ağzım darmış biraz.ama narkoz mahvetti ya

ohhh çok şükür herşey normalmiş canım benim çok sevindim.. şu yeğenime söyleyelimde gelsin artık

kızlar sizde hoşgeldiniz aramıza umarım hemen gelirler de fazla bekletmez melekleriniz annelerini

geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine dualarım hep seninle ve diğer arkadaşlarla tatlım

günaydınn hanımlarrr..
beyazincimm bebekk büyümüşş yaa... maşallahhh

maşallah canım bunu da aşabildin sonunda,rahim filminden sonra bir çok kişi bir şey yapmadan hamile kalıyor sende kafanı dağıt en azından 3_5 ay umarım bebişlenir evin şenlenir...

zehra çok sevfimm kuzumm ohhh tüplerde açıkmış...spidermanlarrr yolaa devammm

Canım geçmiş olsun umarım en kısa zamanda kavuşursun bebişine.. İlerleyen zamanda benimde çektirmem gerekecek biraz bilgi verir misin nasıl oluyor?

Gunaydıııınnn kızlarrrr giremiyorum bayadırrr
Hamişler varmıs hayırlı olsun bereketli bi ay : ))))
Sinemcim detaylı usg vardı nasıl gecti bnde haftaya gırecegım detaylıya :))
Birde kızlar gogus kafesımde bi agrı var 2 gundur uzanırken cok rahatsız edıyo sag tarafta ;(
Voltaren sureyım yada ıceyım dedım ama bilemedim
Varmı boyle agrısı olan üşütme degılde ıncıtme gibi
Garip bişi

Günaydın canım..
karnım tok tatlı yemiş bi şekilde gittim idrarı boşalt gel dediler ok dedim gittim hallettim işimi girdim odaya..
10 dk kadar uğraştı radyolog ama bebişim dönmedi yüzüstü yatmış keyif yapıyodu..
tekrar tatlı ye merdivenleri in in çık tempolu yürü dedi radyolog..onada ok dedim ve hastanede deli dana gibi dolandım hele merdivenleri iniş çıkışım tam komediydi :)
beni gören ne dedi hakkımda ne düşündü çok merk ettim gerçekten
neyse yarım saatlik bi yürüme sonunda çağırıldım..yattım ve çok şükür dönmüş prensesim..
uzun süre ölçüm ve inceleme yaptı radyolog teyzemiz..
ama biz yine görüntü almak için uygun bi pozisyonda değildik..
en son çare hafta içi bi gün tekrar gel annesi ben öğle yemeğimden 15 dk mı sizin için ayırayımda bebişinin görüntülerini vereyim dedi ve benim kızım utandı görüntü için uygun pozisyona geçti burnunu ağzını gözlerini her bişeyini gördüm :)
ve tabi ki babanne anneanne de bizimleydi onlarda rahat bi 10 dk gördüler torunlarını
10-15 dk ile olacak bişey değilmiş kızlar bu ayrıntıılı usg benimle toplamda rahat 45 dk uğraştılar..
bu arada 460 gr ve 27 cm miş bizim cimcime..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…