• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok saol cnm bnm böle daha çok mutlu olucam eminm bnm iyi olmadan mutlu olmadnda hiçbişi olmaz zaten böle akışına bırakıcam böle gitsn baktım uzun bi zaman olmazsa giderm artk doktora ama baya uzun bi zaman dinlenmek istorum inanki çokyoruldm ya bnce böle daha kolay olur gbi gelyo bana belkide bi bakmşım kendlğmden hamile kalmşm belli olmaz inş hayrlsı olur hepmz çin

aynen canım bencede böyle daha mutlu olursun.. bak bikaç hafta öncesine kadar bende senin psikolojindeydim.. iki ay filan hiç bebek düşünmeden kendime ve eşime zaman ayırdım o kadar rahatladım ki.. şimdi sanki ilk kez istiyor gibiyim.. gerçekten bu kendine verdiğin zaman çok işe yarıyor sende bunu göreceksin bitanem.. herşeyin hayırlısı tabiki canım bak biçok kişi hiç ummadığı anda hamile kaldı.. balki sende öyle olacaksın.. sen şimdi bi güzel dinlen kafanı boşalt sonrasında düşünürsün tekrardan:34:

aynen canım bencede böyle daha mutlu olursun.. bak bikaç hafta öncesine kadar bende senin psikolojindeydim.. iki ay filan hiç bebek düşünmeden kendime ve eşime zaman ayırdım o kadar rahatladım ki.. şimdi sanki ilk kez istiyor gibiyim.. gerçekten bu kendine verdiğin zaman çok işe yarıyor sende bunu göreceksin bitanem.. herşeyin hayırlısı tabiki canım bak biçok kişi hiç ummadığı anda hamile kaldı.. balki sende öyle olacaksın.. sen şimdi bi güzel dinlen kafanı boşalt sonrasında düşünürsün tekrardan:34:

tamam cnm benm çok saol :103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103:

kızlar bnm aşılama tutmadı haber verym dedm merak edersnz dye

canım aynı asamalardan gectıkkgecmıs olsun uzme kendını ara vermene gelınce bence dr.gıt ondan sonra karar ver sonra pısman olma derımmm ALLAHTAN HAYIRLIS.Gecengun dısarı cıktıgımda dedım EYY rabbım zamanı gelmeden bır tek yaprak bıle dokulmuyor zamanı gelıncede tekrar acıyor demek kı benım de bebısımın bır zamanı var ınsallahhh bahara ıcımız acılır bızım de

iyidir tatlım senden naber? he ya karşılaşamıyoruz bundan sonra randevulaşalım :129:

ben iyiyim kuzum sen nasılsın bakim yeğenim nasıl:55:

Yeğenin tembel, fındık kadar bişey, yatıp duruyor canım :54: bu arada bol bol bulantı, baş dönmesi, tansiyonla oynamalar, bişeyler yedirmemelere başladı :31: hamdolsun yani böyle iyiyiz.. Okuluma da ara verdim düşük tehlikem var diye, yuvarlanıp gidiyoruz işte, uzattım anlayacağın :26: özledim sizi ya, eskisi gibi sohbet yok burda, bende arada girip bakıyorum kimse var mı diye, kimse olmuyor genelde çıkıyorum bişey yazmadan..

slm arkadaslarr kımse yok ama haber verım dedım doktora gıttım bugun bebısım 2900 gr olmus dogum tarıhını ıse 27 aralıga verdı doktor

günaydın canımmm..
ne sancısı bu böyle yahuu :S geçmiş olsun..
ayrıntılı usg için biraz erken değilmi canım :S
bildiğim kadarıyla 22.haftada yapılıyo :S

sağol canım allah razı olsun teşekkür ederim. rabbim sizin bebeklerinize sağlık sıhhat versin inşallah.rabbim nasıl verdiyse bu bebeğimi yakın zamanda inşallah tekrar anne olma şansı da verir bana.üzülmüyorum bu hayatta herşey allah'tan.

slm arkadaslarr kımse yok ama haber verım dedım doktora gıttım bugun bebısım 2900 gr olmus dogum tarıhını ıse 27 aralıga verdı doktor

Çok iyi ya 2900 gayet sağlıklı inşallah , normalde Doğum tarihini ne demişti canım? erkene mi alındı doğum şimdi? bizimkide mi öyle olcak diye düşünüyorum da :26:

Ben kırmızı kartı yedim malesef ama üzülmicem nasılsa bu ay yumurta takibim var inşallah olumlu olur

Günaydın hatunlar..dün yemekli misafirim vardı ölüyorum yorgunluktan yaa..16kisiydik..
Hem yemek hem tatlı tuzlu bişeyler yaptım..sanki bu kadar hazırlık yapmak benim neyimeyse :19::19:

herkese günaydınnn:16::16::16::16:

mandalinammm hayırlısı olsun ya doğumdan sonra yine devam edersin okuluna.. şimdi sen sadece bebeğini düşün tamam mı talım:54: he ya eskisi gibi değil bende her zaman girmiyorum artık zaten sınavıma az kaldı stres yapıyorum:26:

canesra canım 27 aralık hııı:21::21: az kalmış haydi hayırlısıyla sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim:emir_bebek::nazar:

kutsalaşk tatlım ben senden ümitliydim ama olmadı malesef:47: diğer ay güzel haberlerini alırız sıkıntı yok o bebek gelecek elbet:49::49::49:

akrilcim o daha çok büyüyecekkkk sen merak etme tatlımmm:55::55::55:

Back