• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tünaydınn sinemmmm orta katı kiraya vermişsin tekrar hayrlı olsn ALLAH sağlıcakla kucağna almayı nasıp etsn gerci konuşmştuk da neyseee :49: darısı başımıza insalllahhh.. bebiş nasıl :) cinsiyeti bellimi

aminnnn teşekkür ederim darısı tüm isteyenlerin başına inşallah ;)
bebiş iyi nasıl olsun 19+5 olduk..kızımız olacak inşallahh sonunda gösterdik kendimizi :)

Arkadaşlar ben yazın bu topiğe yazıyordum sizlerle birlikte hamilelik beklemek umudumu artırıyordu.ama sonra bıraktım çünkü 2 aşılama 3 tup denedikten sonra kendi kendime senin ne ışin var bu listede dedim.kimbilir. daha kaç yil mücadele edeceksin ,boşuna kaptırma kendini dedim.ara ara bakıyordum neler yaptığınıza uzaktan.şimdiyse mucizem gerçek oldu.şükürler olsun 4.tüpbebek denemem pozitif çıktı.mutluluktan ayaklarım yere basmıyor sanki.sabrın sonu bu kadar mı güzel olur....rabbim herkese nasip etsin.banada tamamıni gösterir inşallah.Listede hala kendimi görünce şaşırdım.artık hamiş yazabilirsiniz umutları bitmekbilmeyen bu arkadaşıniza.herkese sevgiler.dualarim sizlere.....

inan senin adına o kadar sevindimki çok duygulandım.rabbim kucağına almayıda nasib etsin.rabbim sabrının hediyesini vermiş :16: :49:

o kadar çene ediyorum batımı söylemiyorum :27: benimde 7 aralık

hehehhe ne kocaması kız bende 91 liyim:52::52::52::52: biz genciz yaaa daha yaşıtlarımız evlenmedi biz kaç yılı devirdik:27::27::27::27:

yani orası da öyle canım.onlar anasının dizinin dibindeyken biz evleniyoduk :1:

aminnnn teşekkür ederim darısı tüm isteyenlerin başına inşallah ;)
bebiş iyi nasıl olsun 19+5 olduk..kızımız olacak inşallahh sonunda gösterdik kendimizi :)
ayyy hadi bakalmmm sağlıklı sıhhatli gelir bebişinizz :49: bende cumartesi kontrole gdicem cok heycanlıym acabaaa yumurtam kaç mm olmuş :44: inşallah bu ay olurr...
o kadar çene ediyorum batımı söylemiyorum :27: benimde 7 aralık
:52::52: bende hazirandan beri dha dün söledim ahahahaha:1::1::1::1::1:
sağolasın canım :54: aynen öyle 90 lıyık iyice kocadıkk zaar :1:

zehraaa nerelisin canım sennnnn ?? :ssz: tanışmadık sanırm seninledemi ? :29:

ayyy hadi bakalmmm sağlıklı sıhhatli gelir bebişinizz :49: bende cumartesi kontrole gdicem cok heycanlıym acabaaa yumurtam kaç mm olmuş :44: inşallah bu ay olurr...

:52::52: bende hazirandan beri dha dün söledim ahahahaha:1::1::1::1::1:

zehraaa nerelisin canım sennnnn ?? :ssz: tanışmadık sanırm seninledemi ? :29:

geçenlerde bi konuşmuştuk ama :) ben niğdeliyim tatlım senin adın ne nerelisin :) hamileydin sanırım

Back