• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
niğdeyi görmüştüm ben elması da güzeldir hani kızları da güzeldir herhalde:52::52:

yani övünmek gibi olmasın öyleyizdir :34: Evet elması meşhur canım :) bende kayseriyi gördüm ama içini gezemedim hiç.nasip olmadı.çok beğeniyorum kayseriyi

yani övünmek gibi olmasın öyleyizdir :34: Evet elması meşhur canım :) bende kayseriyi gördüm ama içini gezemedim hiç.nasip olmadı.çok beğeniyorum kayseriyi

bende gezmedim niğdeyi tatlım yolun düşerse beklerim kayseriye :) bende çok seviyorum kayseriyi devamlı gelişiyor:21:

bende gezmedim niğdeyi tatlım yolun düşerse beklerim kayseriye :) bende çok seviyorum kayseriyi devamlı gelişiyor:21:

aynen öyle valla.benimde haberim olsun niğdeye gidersen.neyse tatlım sonra görüşürüz kapatıyorum byy . :*

tekrar hb cnm sen hamilemisin peki
inşallah bu ay orta katı kiraya vericem :49: sabırsızlıkla cts bekliorm. yumurtalarımın boyutuna bakılcak... daha cocuk mocuk yok bende ama 4 tane balığım war :1:
benim kayınbabam da izler izler en sonunda bu neydi yaw der kapatır sonra dayanamaz yine izler:27::27::27::27::27::27::27::27::27:
benım de babadan kaldı alışkanlık. o da izlerdi :1::1: ben esra erolu seviyorum acıkcası.. cok şeker bi bayan.. ama izdivaç programı oldğu için pek dikkatmi cekmio acıyrum bakıorm okdr :52:

şifa olsun tatlım bende Meryem suresine başladım bu ay :) inşallah bu ay gelir bizim meleklerimizde :emir_bebek: bu arada resmen kış geldi canım yaa hava ne kadar kötü:31:

ınsallahh canımmm benım sure kaldı kımseye sylemedım ama ben devem edrım ne olacak sankı nıyet onemlı olan dıye dsundum havarlar cok kotu oldu .benınıde duana al olurmu tatlımm ınsallahh gelır tez zaman daaa ne dıyelımm kotuydum ama ıyım sımdı ogrendıgım gunnu aksam acıllestı ates tavan yaptı bı ıgneyle kendıme geldım neysekı uzuntuden oldu sanırım uzulmemek elde degıl ıste takmayım dıyorum am a olmuyorr:14::14::14::14:

sılacımmmm benım batı 18 aralık olarak değiştirirmisn. :38: inşallah son yazışın olurrrrr:49:
aminnnnnnn kuzucum değiştiririm ben:13::13:
ınsallahh canımmm benım sure kaldı kımseye sylemedım ama ben devem edrım ne olacak sankı nıyet onemlı olan dıye dsundum havarlar cok kotu oldu .benınıde duana al olurmu tatlımm ınsallahh gelır tez zaman daaa ne dıyelımm kotuydum ama ıyım sımdı ogrendıgım gunnu aksam acıllestı ates tavan yaptı bı ıgneyle kendıme geldım neysekı uzuntuden oldu sanırım uzulmemek elde degıl ıste takmayım dıyorum am a olmuyorr:14::14::14::14:

biraz önce bende duamı okurken seni düşündüm acaba devam edebildi mi birisi okudu mu filan die :31: bak kalp kalbe karşıymış:29: evet canım önemli olan niyet zaten allah kabul etsin sen okumaya devam et:54: canım üzülmeyelim ya sabredelim bak inşallah en kısa zamanda verecek rabbim bizim meleklerimizi de:38: tabiki katıyorum canım bütün arkadaşlarıma hamile olan olmayanlara duamda yer veriyorum inşallah kabul olur:31::31::31:

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben yazın bu topiğe yazıyordum sizlerle birlikte hamilelik beklemek umudumu artırıyordu.ama sonra bıraktım çünkü 2 aşılama 3 tup denedikten sonra kendi kendime senin ne ışin var bu listede dedim.kimbilir. daha kaç yil mücadele edeceksin ,boşuna kaptırma kendini dedim.ara ara bakıyordum neler yaptığınıza uzaktan.şimdiyse mucizem gerçek oldu.şükürler olsun 4.tüpbebek denemem pozitif çıktı.mutluluktan ayaklarım yere basmıyor sanki.sabrın sonu bu kadar mı güzel olur....rabbim herkese nasip etsin.banada tamamıni gösterir inşallah.Listede hala kendimi görünce şaşırdım.artık hamiş yazabilirsiniz umutları bitmekbilmeyen bu arkadaşıniza.herkese sevgiler.dualarim sizlere.....

Arkadaşlar ben yazın bu topiğe yazıyordum sizlerle birlikte hamilelik beklemek umudumu artırıyordu.ama sonra bıraktım çünkü 2 aşılama 3 tup denedikten sonra kendi kendime senin ne ışin var bu listede dedim.kimbilir. daha kaç yil mücadele edeceksin ,boşuna kaptırma kendini dedim.ara ara bakıyordum neler yaptığınıza uzaktan.şimdiyse mucizem gerçek oldu.şükürler olsun 4.tüpbebek denemem pozitif çıktı.mutluluktan ayaklarım yere basmıyor sanki.sabrın sonu bu kadar mı güzel olur....rabbim herkese nasip etsin.banada tamamıni gösterir inşallah.Listede hala kendimi görünce şaşırdım.artık hamiş yazabilirsiniz umutları bitmekbilmeyen bu arkadaşıniza.herkese sevgiler.dualarim sizlere.....

Canim cok sevindim senin adina Allah tamamina erdirsin

rabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasib etsin canım.bende merak ediyodum o stresle hamile kalan varmı diye.ben çok stres yapıyorum
ne güzel bebişin seni çok bekletmemş canım.bizim 2.5 yıl oluyo isteyeli.haylaz gelmedi hala.bide cinsiyetini öğrenince yaz buraya olurmu.yumurtlama günü ilişki erkek olurmuş büyük ihtimal.seninkide erkek gibi sanki :16:

tamam canım,Allah nasip ederde o günleri görürsem hemen paylaşırım cinsiyetini:)

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. hayırlı evlat olsun inşallah

canım benim ya çok sevindim rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin:nazar::nazar:
yakında listede hamiş olmayan kalmayacak inşallah:46::46::46:

günaydın bayanlaaar :3::3:

merhaba hayırlı olsun kızınız olucakmış kız hevesslisi bir anne adayı olarak sevindim bu habere..acaba en önemli belirtileriniz neydi paylaşırmısınız sevgili kız bebek anneleri nasıl tahminlerde bulunuyorsunuz???12. haftadayım ve merakla bekliyorum...:49::49:

canım 12. haftada söylüyolar aslında cnsiyeti ama benm doktor 16. hafta kuralından söylemedi. :31::31: valla bi fark yok bence erkekten. karnım top gibi oldu. yüzüm sivilcelendi hep sol tarafta oldu ağrı ve kıpraşmalar. mide bulantım kusmam oldu. erkek olup aynı şeyi yaşayanlarda var. hayırlısı olsun canım inşallah gönlüne göre olur:34::34:

merhaba hayırlı olsun kızınız olucakmış kız hevesslisi bir anne adayı olarak sevindim bu habere..acaba en önemli belirtileriniz neydi paylaşırmısınız sevgili kız bebek anneleri nasıl tahminlerde bulunuyorsunuz???12. haftadayım ve merakla bekliyorum...:49::49:

Çok teşekkür ederim.. valla maksimum farklılık mı onu bilmem ama ilk usg fotosuna baktığımda sol tarafta duruyodu ve simdiye kadar olan bütün ağrılarım sol taraftaydı..
Ama şöyle de bişey var..ben ilk öğrendiğim andan itibaren hep kızımız olacak dedim yani hep kız hissediyodum ben..
İnşallah senin kalbinden geçen de olur hayırlı ugurlu olsun inşallah. .

canım new born al once 1 aya kadar sonrasını 3 ay alırsın %100 pamuk olanlardan bol bol tulum alt üst :D baska birsey gıyemıyor cok rahatsız oluyorlar dıger allı pullu seylerın ıcınde 6 .aydan sonra rahatca gıydırırsın suslu puslu :D tabi hiç değişik seyler alma demiyorum :D asla da demem :D

Ayy yazık zaten minnacik bebeğe allı pullu giydirmek azcık büyüsün ele avuca gelsin sonra çooook giyer..
Ya hangi marka alsam bilemedim ki?

Back