• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba tatlım çok şükür iyiyim sen nasılsın bakalım :54: tamam canım hemen yazıyorum inşallah son değiştirişim olur:48:

ayy allah razı olsun kuzum yaa inşş listede herkes hamiş olur inşş...bende iyiyim canım ne olsun

ayy inşallahhh dilediğin olur ama benim ilk erkek olur die düşünüyorum kızı çok istiyorum ya tam tersi olacak sanırım:31:

aynen öyle genelde ters olur böyle şeyler :) hayırlısı olsun kuzum inşallah kız da olsa oğlanda olsa onlar bizim sevinç kaynağımız olacak hemde öyle böyle değil...

bende erkek dha cok seviyorum ama sankim benım ilk cocuğm kız olucak gbi geliyor :55: ya ne bileyim bazen bu duyguyu okadr yogun yaşıyorum ki. oturup ağlayasm gelio. canım inşallah Rabbim beklentilermizi boşa cıkarmaz. zaten bebişlermz birbrleryle evlenmese bile cok yakın iki arkdş olurlar emınm :31: hayal kurması bile cok güzel.. :31::31:

seni o kadar iyi anlıyorum ki varya neler hissettiğini çok iyi biliyorum.. ağladıktan sonra göz yaşlarını silersin sonra elin göbeğine gider neden demeye başlarsın sonrasında ise o kadar içten bi dua edersin ki.. sanırsın ki rabbim kabul etti sonrasında ise neyse hayırlısı der susarsın..:31::31: inşallah çıkarmaz canım ya tabi ki çok yakın olacakları kesin bak dicem bunlar senin kuzenlerin anneleriyle neler konuştuk die burayı göstereceğim ona... günlük gibi olacak okurken nasıl beklendiğini görecekler:16::16::16:

Son düzenleme:
ayy allah razı olsun kuzum yaa inşş listede herkes hamiş olur inşş...bende iyiyim canım ne olsun
amin canım ya inşallahhhh:54: aman iyi ol tatlım dikkat et kendine anne adayısın sen:16:
aynen öyle genelde ters olur böyle şeyler :) hayırlısı olsun kuzum inşallah kız da olsa oğlanda olsa onlar bizim sevinç kaynağımız olacak hemde öyle böyle değil...

he yaa tabi ki hayırlısıyla sağ salim gelsinlerde kız erkek hiç önemli değil onlar bizim neşemiz olacaklar ve tüm yaşamımızı değiştirecekler inşallahhh fazla bekletmezler ya:49::55:

seni o kadar iyi anlıyorum ki varya neler hissettiğini çok iyi biliyorum.. ağladıktan sonra göz yaşlarını silersin sonra elin göbeğine gider neden demeye başlarsın sonrasında ise o kadar içten bi dua edersin ki.. sanırsın ki rabbim kabul etti sonrasında ise neyse hayırlısı der susarsın..:31::31: inşallah çıkarmaz canım ya tabi ki çok yakın olacakları kesin bak dicem bunlar senin kuzenlerin anneleriyle neler konuştuk die burayı göstereceğim ona... günlük gibi olacak okurken nasıl beklendiğini görecekler:16::16::16:
ne kadar güzel dşünmüşsün canım hayrlısyla bi doğsunlarda.. :5:

amin canım ya inşallahhhh:54: aman iyi ol tatlım dikkat et kendine anne adayısın sen:16:

he yaa tabi ki hayırlısıyla sağ salim gelsinlerde kız erkek hiç önemli değil onlar bizim neşemiz olacaklar ve tüm yaşamımızı değiştirecekler inşallahhh fazla bekletmezler ya:49::55:

aminnn inşallah

aynen canım bi varlığını hissetseydik en kısa zamanda ya nasıl dua ediyorum artık zamanı geldi sanki:14:
biz yine ağlama moduna geçtik.. ama böyle üzüldüğümz sürece gelmicek bzim kafamza takmamız ve cok dşünmememiz lazmmmm :5:

hadi konu değiştrelim.. ee sen bu gun ne yazdın toplu olark bn görmedim ve cidden anlamadm
:1:

biz yine ağlama moduna geçtik.. ama böyle üzüldüğümz sürece gelmicek bzim kafamza takmamız ve cok dşünmememiz lazmmmm :5:

hadi konu değiştrelim.. ee sen bu gun ne yazdın toplu olark bn görmedim ve cidden anlamadm
:1:

biz bol bol dua edelim özelliklede bu gece de edelim birbirimize:54::54::54:

hehehhe ya aynı msjı herkese göndermişim yanlışlıkla toplu konuşma yapmışım sabah sabah kafam güzeldi herhalde sonradan fark ettim ve bayağı bi güldüm o halime:52::52::52::52::52:

رَبِّ هَبْ لِي مِنَ الصَّالِحِينَ
ANLAMI: “Ey Rabbim! Bana salihlerden olacak bir çocuk bağışla.” (Saffât, 100)

bu gece hepimiz birbirimiz için dua edelim olur mu kızlar...
dualarda buluşmak dileğiyle herkese iyi akşamlar yarın görüşürüz:54::54::54::54::54:

ooo ne kadar ballısın.o kadar kız torun içinde erkek torun.çok kıymetli olur ha.bende erkek bebebk delisiyim :1:

valla aynen oyle benımkı artık nasıl tutulur bilmem :D bende ilk torunum o yüzden birazda el üstündeyim :D
valla bizde hiç erkek yok ya bilmiyorm şimdi erkek bebek sevgisini kız cok olunca :D ama insan evladı olunca işte valla sağlıklı olsun o kadar istedim cinsiyet hiç aklıma gelmedi ama bizimkiler hem sağlık hem erkek :D

valla aynen oyle benımkı artık nasıl tutulur bilmem :D bende ilk torunum o yüzden birazda el üstündeyim :D
valla bizde hiç erkek yok ya bilmiyorm şimdi erkek bebek sevgisini kız cok olunca :D ama insan evladı olunca işte valla sağlıklı olsun o kadar istedim cinsiyet hiç aklıma gelmedi ama bizimkiler hem sağlık hem erkek :D

büyükler öyle canım ya takma.rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin 10 kız 10 erkek olsunda hayırlısı olsun..şu an bende ikiside yok :1: o yüzden bi evladım olursa kız olsun oğlan olsun çok üstüne düşerim heralde.eeee nede olsa 3 yıllık hasretim olacak o benim olursa :16:

günaydın canım ne olduuuu:26::26::26::26:
Bilmiyrm ama ck gerginm bu gun. işleri hep brbrne karştırdm işin içinden de çkma şansm yok. bnde ses çkarmadım :18: doktrm zten snirli. bağrp durcak.:18: üf.. inş problem çkmazda tel açmazlar çok stres oldm:18: zten hastalar da çok anlayışsız.

Bilmiyrm ama ck gerginm bu gun. işleri hep brbrne karştırdm işin içinden de çkma şansm yok. bnde ses çkarmadım :18: doktrm zten snirli. bağrp durcak.:18: üf.. inş problem çkmazda tel açmazlar çok stres oldm:18: zten hastalar da çok anlayışsız.

canım arada böyle olur ya herşey yoluna girer inşallah sen kendini üzme boş yere olur mu.. evet bazıları anlayışsız gerçektende ama sonuçta sende bi insansın ve hata yapablirsin bunu anlaması lazım doktorunun da :34:

Ayyy ben de bebiş istiyoruum kızlaar :emir_bebek:
Allah inşallah isteyen herkese nasip eder amiin

Back