• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba canım hoş geldin tabiki katılabilirsin:3: canım aramızda hamilelerde var hamile olmayı bekleyenlerde tıpkı benim gibi:34:

teşekkür ederiminşallah hamile olanlar bebeklerini kucaklarına almayı hamile olmayanlarda en kısa zamanda hamiş kalmayı nasip etsin mevlam en güzel dua bu tabii herşeyin hayırlısı :) :)

selam kızlaarrrr :3::3: nasılsınız ne war ne yok bakayımmm b ugün yine en yogun günlerden biri.. iş yerindeyim ve başım ağrımaya başladı.. akşam olsa bi an önce.. evime gitsem uzatsam ayaklarmı esra erol izlesem :1::1::31:

esra erolmu :1: bende hiç sevmiyom o programları.hele başladımmı 3 saat bitmiyo :)

selam kızlaarrrr :3::3: nasılsınız ne war ne yok bakayımmm b ugün yine en yogun günlerden biri.. iş yerindeyim ve başım ağrımaya başladı.. akşam olsa bi an önce.. evime gitsem uzatsam ayaklarmı esra erol izlesem :1::1::31:
selam kuzucum valla iyilik güzellik seni sormalı:29::29: geçmiş olsun canım dikkat et kendine :31: esra erol hııı :D
tedaviye gitmiyormusun canım.baktırsaydın yumoşlara.ay ay bizimle evlenenler 2 yi doğurdu bea :D biz hala yumurta derdindeyiz.yinede hayırlısı.

diğer ay gidiyorum tatlım dr yi buldum da diğer aya kaldım valla:13: kız sus hiç hatırlatma onları bana yaaa hayırlısıyla bizde doğururuz en kısa zamanda yetişiriz onlara hehhehe:52::52::52::52:

selam kuzucum valla iyilik güzellik seni sormalı:29::29: geçmiş olsun canım dikkat et kendine :31: esra erol hııı :D

diğer ay gidiyorum tatlım dr yi buldum da diğer aya kaldım valla:13: kız sus hiç hatırlatma onları bana yaaa hayırlısıyla bizde doğururuz en kısa zamanda yetişiriz onlara hehhehe:52::52::52::52:
:52::52::52::52: evet esra erol :27:

teşekkür ederiminşallah hamile olanlar bebeklerini kucaklarına almayı hamile olmayanlarda en kısa zamanda hamiş kalmayı nasip etsin mevlam en güzel dua bu tabii herşeyin hayırlısı :) :)

amin inşallah canım sende var mı çocuk filan bide kaç yaşındasın:34:

aynen canım inşallah çifter çifter gelecek :52:

aminnnn ben ikinciyi çok geçmeden yaparım die düşünüyorum hele bu birincinin inadını kırayım da:49::49: Birbirimize çokça dua edelim emi kuzum:54:

etmezmiyim tatlım.rabbim önce bşkalarına sonra bana versin.hayırlı sağlıklı güzel evlatlar nasip etsin tüm isteyenlere.bu arada ismin ne canım.özel olarak ismii söylerim dua ederken.

etmezmiyim tatlım.rabbim önce bşkalarına sonra bana versin.hayırlı sağlıklı güzel evlatlar nasip etsin tüm isteyenlere.bu arada ismin ne canım.özel olarak ismii söylerim dua ederken.

sağol canım benim alalh razı olsun:54: ismim sıla tatlım:54:

Bendede oldu 2hafta kadar sürdü. ..özellikle aniden kalkarken dayanamıyodum..
Benmde sol ağrıdı ağrıdı kız geldi:52:
yaa evet nisanda doğacak inşallah ne giydireceksem :53:

canım new born al once 1 aya kadar sonrasını 3 ay alırsın %100 pamuk olanlardan bol bol tulum alt üst :D baska birsey gıyemıyor cok rahatsız oluyorlar dıger allı pullu seylerın ıcınde 6 .aydan sonra rahatca gıydırırsın suslu puslu :D tabi hiç değişik seyler alma demiyorum :D asla da demem :D

benımde soldu ya ama oğluşuum gelioo :d babası cok istedi kesin ondan ay sadece babası degıl 7 sulale erkek ıstemıstı :d bizde 12 torun var hepsı kız da ondan sanırsam :d

ooo ne kadar ballısın.o kadar kız torun içinde erkek torun.çok kıymetli olur ha.bende erkek bebebk delisiyim :1:

Back