• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydıııııın kızlaaaaaaar. cinsiyeti öğrendiiiiiik :6::6::6::6: hazırlıycam pembişleri tütüleri :52::52::52:

eveeetttt öğrendik teyzesiii :D inşallah sağlıkla gelir cimcimemiz :)
kesinlikle hislerimizde yanılmadık ne ben nede eşim çok şükür :)
anammmmm seninki ne acaba :)

kızına arkadaş geliyooo :32::32::32:

benim de kızım olacak kızlar tebrik ediyorum hamile arkadaşlarımı uzun zamandır giremedim ve hamilelik bekleyen tüm arkadaşlarıma da en kısa zamanda rabbim nasip etsin inşallah

ben çok kasık ağrısı çekiyorum rahim boyuma bile bakıldı bir sorun var mı diye şu an normal herşey ama sağ tarafım fena sağ böbreğimde taş da var kanala girerse doktorlar bebeğe ve bana ciddi sıkıntı yaratacağını söyledi sürekli dua ediyorum ve genelde istirahatteyim dualarını eksik etmeyin olur mu kızlar çok korkuyorum hayırlısıyla bir tamamlasak kızımı kucağıma aldığımı görsem kalça bel ve kasık ağrım var insan katlanıyor ama endişeleniyor neden bu ağrılar diye doktor popo ve ayak kısmı aşağıya doğrı kafası sağ yanına yaslı dedi umarım ondandır sadece böbreğim de taşı atmaz kanala :(

güzelmiş canım bikaç tane öneriyim sana ceylin, ecrin, eslem, mina, mira, hira, sude,
bu konularda bize laf düşmez tatlım yinede fikrimi söyledim :9::9:

Yasin okurken ecrin ismini cok seviyodum ama anlamı güzel değilmiş..sude ismide akrabada var.mina mira duru defne çok isim var aklımızda ama bakcaz artık.. teyzeleri olarak ta b i ki fikir vereceksiniz canımmm

günaydıııııın kızlaaaaaaar. cinsiyeti öğrendiiiiiik :6::6::6::6: hazırlıycam pembişleri tütüleri :52::52::52:

kızına arkadaş geliyooo :32::32::32:

Aaaaaaaaaaa yaşasın kızıma arkadaş geliyoooooo :52::52:
Kizimmmmm tabi sol tarafta olacak ağrılarımız kızımız olacakkkk:32::32:

günaydınnnn kızlarrrr ne yapıyosunuzzzz:21::21::21:

akrilimmm tebrik ederim canımmmm:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

alevesencim geçmiş olsun canım ya çok dikkat et kendine allah yardımcın olsun ve bi an önce düzelirsin umarım:38:

isyanımmmm allah kabul etsin ağzına yüreğine sağlık arkadaşım:29::54::54:

benim de kızım olacak kızlar tebrik ediyorum hamile arkadaşlarımı uzun zamandır giremedim ve hamilelik bekleyen tüm arkadaşlarıma da en kısa zamanda rabbim nasip etsin inşallah

ben çok kasık ağrısı çekiyorum rahim boyuma bile bakıldı bir sorun var mı diye şu an normal herşey ama sağ tarafım fena sağ böbreğimde taş da var kanala girerse doktorlar bebeğe ve bana ciddi sıkıntı yaratacağını söyledi sürekli dua ediyorum ve genelde istirahatteyim dualarını eksik etmeyin olur mu kızlar çok korkuyorum hayırlısıyla bir tamamlasak kızımı kucağıma aldığımı görsem kalça bel ve kasık ağrım var insan katlanıyor ama endişeleniyor neden bu ağrılar diye doktor popo ve ayak kısmı aşağıya doğrı kafası sağ yanına yaslı dedi umarım ondandır sadece böbreğim de taşı atmaz kanala :(

Ayyyy kuzummmm bende kum döküyorum biliriiiiiimmmmm o sanciyi..ohhh ohhh maşallah buralar kızlarimizla dolacak tasacak ohh ohhhh

eveeetttt öğrendik teyzesiii :D inşallah sağlıkla gelir cimcimemiz :)
kesinlikle hislerimizde yanılmadık ne ben nede eşim çok şükür :)
anammmmm seninki ne acaba :)

merhaba hayırlı olsun kızınız olucakmış kız hevesslisi bir anne adayı olarak sevindim bu habere..acaba en önemli belirtileriniz neydi paylaşırmısınız sevgili kız bebek anneleri nasıl tahminlerde bulunuyorsunuz???12. haftadayım ve merakla bekliyorum...:49::49:

kızlarrr yenı bebekler var hayırlı olsun oncelıkle rabbım sag saglım kucagıgınıza almayı nasıp etsın ınsallahhh...bızde dua edınn olurmuu

38 canım naptın ben sogan suyuna basladım kıst ıcınnn

kızlarrr yenı bebekler var hayırlı olsun oncelıkle rabbım sag saglım kucagıgınıza almayı nasıp etsın ınsallahhh...bızde dua edınn olurmuu

38 canım naptın ben sogan suyuna basladım kıst ıcınnn

şifa olsun tatlım bende Meryem suresine başladım bu ay :) inşallah bu ay gelir bizim meleklerimizde :emir_bebek: bu arada resmen kış geldi canım yaa hava ne kadar kötü:31:

selamunaleykum güzel hatunlarr:)inşallah 10 gün sonra bende burda bir hamile olaraak sohbet ederim..

meraba kızlar bende sohbetinize katılmak isterim aranıza alırmısınız benide :) :) :)he bu arada hepiniz hamilemisiz acaba???

nasıl olum be canım gine stres gene.nasıl hamile kalınabşilirki bu şekilde bilmiyorum :5: sen nasılsın

canım herşeyin hayırlısı ya çok istediğin için bu kadar sabırsızsın seni anlayabiliyorum.. en azından şuan ki ruh halini tahmin edebiliyorum.. benim belim ve kasıklarım ağrıyor erken mi yumurtluyorum ne yapıyorum:26: yoksa gayet iyiyim bu ay biraz zor bitecek gibi sanırım vakit geçmiyor gibi:1::1:

meraba kızlar bende sohbetinize katılmak isterim aranıza alırmısınız benide :) :) :)he bu arada hepiniz hamilemisiz acaba???

merhaba canım hoş geldin tabiki katılabilirsin:3: canım aramızda hamilelerde var hamile olmayı bekleyenlerde tıpkı benim gibi:34:

selam kızlaarrrr :3::3: nasılsınız ne war ne yok bakayımmm b ugün yine en yogun günlerden biri.. iş yerindeyim ve başım ağrımaya başladı.. akşam olsa bi an önce.. evime gitsem uzatsam ayaklarmı esra erol izlesem :1::1::31:

canım herşeyin hayırlısı ya çok istediğin için bu kadar sabırsızsın seni anlayabiliyorum.. en azından şuan ki ruh halini tahmin edebiliyorum.. benim belim ve kasıklarım ağrıyor erken mi yumurtluyorum ne yapıyorum:26: yoksa gayet iyiyim bu ay biraz zor bitecek gibi sanırım vakit geçmiyor gibi:1::1:

tedaviye gitmiyormusun canım.baktırsaydın yumoşlara.ay ay bizimle evlenenler 2 yi doğurdu bea :D biz hala yumurta derdindeyiz.yinede hayırlısı.

Back