• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bnde bildim bendeee :) herhalde kız demiştim :D
canımm hayırlısı olsun ınsallah haydi artık alışverişe buyumus senın kocaman olmus minik kızın :)

evet evet evett sende bildin teyzesiiiiiii :)
çok teşekkür ederim darısı tüm istyenlere olsun inşallahhhhh canım amiiiiiiinnnnn :)
valla alışveriş için çok sabırsızım ama bi yandanda acaba çok mu erken almış olurum diyorum muallaktayım yani :)

kızlar hamile olan aynı haftalarda olanlara soruyorum ama benım solda agrı var 1 hafta oldu neden anlamadım ama o hafta zaten kontrol haftamdı sürekli degıl gelip gecen bir agrı batma seklınde bu durumla karsılasan varmı
nivea bebek sıtesınde 17 haftalarda bagırsaklar sıkıstıgı ıcın vs dıyor ama doktora gıtsemmı bilemedim bidahaki randevum aralık 20 cıvarı 21.haftada detaylı ultrasonumuz var inşallah

tatlım kanama lekelenme yoksa tedirgin olma istersen..ama tabi ki yinede için rahat değilse git bi görün..
bendede çok oldu hatta göbek deliğim bile ağrıdı bi ara :S
rahim büyüdüğü içinde ağrı oluyomus kuzum..

ya burda yazanlar yanlış yada bizim bebek büyük annamadım valla :S
21 cm 400 gr mış bizimki ama burda çok farklı yazıyo..

ya burda yazanlar yanlış yada bizim bebek büyük annamadım valla :S
21 cm 400 gr mış bizimki ama burda çok farklı yazıyo..

Farkli tabiki canim ya bnde bugun doktordan geldim 35 cm ve 1 kilo :))) ama bnm kilolar aldi basini gidiio 8 kilo almisim simdiye kadar :)

Kuşum bu doktor tanıdık olan doktor değil miydi? güvenilir değilse sana göre başka birine daha görünsün eşin,Bi de ameliyatlık değilse ilaçla mı giderecek varikoseli? Allah şifasnı versin bir an önce inşallah :nazar:

Yok canim bizim dr degil üroloji dru bu bisey yapmaya gerek yok dedi ama yinede aklima takildi

Sılam canocano kuzular dilerim allahtan ikinizde aynı zamanlarda hamile kalın ve güzel müjdeli haberiniz tez zamanda alalım inşallah artık hayal yada gerçek ben içimden geçen dileği söyliyim inşallah her ay başka bir arkadaşımız burada hamile olduğu müjdesini verir

insallah bitanem yaa agzindan bal damliyo sanki rabbim dualarimizi kabul etsin amin....

canlarımmm listedeki tüm arkadaşlarım için 707 Ya Varis çektimm...
Allah kabul etsinn inşşş

Agzina saglik kuzum kabul olur inss

canım benım esım 2kez oldu amelıyatsag ve soldan ama dr.agrısı olmadagı zaman paek onermıyor zaten ame.tan sonra 6 ay sperm ler ancak kendıne gelıyor beklıyceksınız dıorlar bız 2kez olugu ıcın 1 sene bu neden le bekledık ama amelyattan sonra da sonuclar pek degısmedı degerler cok az artı ınsallahh sızde oyle olmaz bence baska bır dr.da gıdın

Agri falan hic bisey yok kuzum sperm sayisida en son teste 50 milyon cikmis ama ileri hareketli sayisi düsük bizdeki problem o keciboynuzu kürü yaptim bi ara ama biraktim haftaya test yenilicez bakalim sonuc ne olucak ama ameliyatlik bisey degilmis öyle dedi

tatlım kanama lekelenme yoksa tedirgin olma istersen..ama tabi ki yinede için rahat değilse git bi görün..
bendede çok oldu hatta göbek deliğim bile ağrıdı bi ara :S
rahim büyüdüğü içinde ağrı oluyomus kuzum..

ayy canım aynen gbek delıgım bnımde agrıodu o gectı neyseki
yok kanama ya allah korusun sadece saniyelik agrı gırıo cıkıo gıbı sol kasıgıma bayada var kontrole o yuzden acaba gıtsemmı dedım vazgectım ya gitmedim
kuzum cok alma tabı ama az az alabılırsın ben daha 1 tulum aldım hedıye de gelıo
tam alıcak oluyorum valla zor tutuyourum kendımı :D
yaz bebegı zaten cok bıseyde yok

ayy canım aynen gbek delıgım bnımde agrıodu o gectı neyseki
yok kanama ya allah korusun sadece saniyelik agrı gırıo cıkıo gıbı sol kasıgıma bayada var kontrole o yuzden acaba gıtsemmı dedım vazgectım ya gitmedim
kuzum cok alma tabı ama az az alabılırsın ben daha 1 tulum aldım hedıye de gelıo
tam alıcak oluyorum valla zor tutuyourum kendımı :D
yaz bebegı zaten cok bıseyde yok

Bendede oldu 2hafta kadar sürdü. ..özellikle aniden kalkarken dayanamıyodum..
Benmde sol ağrıdı ağrıdı kız geldi:52:
yaa evet nisanda doğacak inşallah ne giydireceksem :53:

Oyyy maşallah kuzumaaaa..bende 3 ile 4 arasında gidip geliyorum..
Kızlar defne ismi nasıl?

güzelmiş canım bikaç tane öneriyim sana ceylin, ecrin, eslem, mina, mira, hira, sude,
bu konularda bize laf düşmez tatlım yinede fikrimi söyledim :9::9:

kimse yokmu kızlar

Son düzenleme:
günaydınnn canlarımmm....:3::3::3:

sabah ilk işim 707 YA VARİS ÇEKMEK OLDU HEPİMİZE...RABBİM KABUL EYLESİNN İNŞŞŞ

Back