• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sana kac gun oldu belırtın varmı neye karıstın oylen dedın tatlım

yok cnm bişeye karışmadmda dcektmki kist baya büyük bence keşke hap verseydi dicektm ilk adetle atamayablrsin belki hani bi kaç ay zaman kaybı olur senin içnde o yüzdn öle dcektm hatta bnm doktortum %99 ameliyat demşti Allahtanki ben yırttm haplan küçldü kayboldu gtti

yok cnm bişeye karışmadmda dcektmki kist baya büyük bence keşke hap verseydi dicektm ilk adetle atamayablrsin belki hani bi kaç ay zaman kaybı olur senin içnde o yüzdn öle dcektm hatta bnm doktortum %99 ameliyat demşti Allahtanki ben yırttm haplan küçldü kayboldu gtti

cnm bide bnm bugün 7. günm inanki hiç bi belrtm yok sadece kasıklarm çok batyo ani haeket yapamıyorm çok fazla batma oluyo bazende sancm oluyo onun dışnındada hiçbi belrtm yok

kuzum sende mi tartıştın:26: bende dün benimkine patladım hormonlarım tavan yaptı sanırım bide üstüne üstülk bi güzel hasta oldum dünden beri yataktan çıkamıyorum :50::50: karı koca arasında olur bunlar ya üzme kendini:31:

neden dr.gıtmedınn bugunn canımmmm

bende bısy oldu sandım sıkmna canını bak benım asılama da olmadı kıst oldu can sıkıntısı benımmm olsunnn

kuzum sende mi tartıştın:26: bende dün benimkine patladım hormonlarım tavan yaptı sanırım bide üstüne üstülk bi güzel hasta oldum dünden beri yataktan çıkamıyorum :50::50: karı koca arasında olur bunlar ya üzme kendini:31:

amaan valla artık kaldıramıyorum kızlar. ufak tefek şeylerden büyük kavgalar yaratıyoruz. ortada bişey olsa içim gam yemiyecek vallaha yoruldum. psikolojim kaldırmıyor artık.

cnm bide bnm bugün 7. günm inanki hiç bi belrtm yok sadece kasıklarm çok batyo ani haeket yapamıyorm çok fazla batma oluyo bazende sancm oluyo onun dışnındada hiçbi belrtm yok

yok canım bu okadar onemlı bı kıst degıl amelıyatlık falann her ay her kadında olabılıyor zaten bast kıst yazdı raporuma dıger ay artar dedı ınsallAHH

canımm ınsallah olumlu sonuc alırsınn kac kez yaptırıcan olmaz ınsallah da ben 3 dusunuyorum

Son düzenleme:
neden dr.gıtmedınn bugunn canımmmm

canım hem çok hastayım hemde eşimle bu konuda bi anlaşmazlığımız oldu.. o yüzden gitmedim.. sen tamamen hasta mı oldun canım? bide kist olmasına üzüldüm ya inşallah hemen kurtulursun bu kistten:47:

amaan valla artık kaldıramıyorum kızlar. ufak tefek şeylerden büyük kavgalar yaratıyoruz. ortada bişey olsa içim gam yemiyecek vallaha yoruldum. psikolojim kaldırmıyor artık.

canım psikolojin bozulmuş belli ki senin:26: ama her şer de bi hayır vardır.. bak mesela dün bizde atıştık sonra susup uyuduk sabah ise hiç bir şey olmamış gibi kahvaltı yapıp onu öperek işe uğurladım.. bi tarafın alttan alması gerekiyor. bak sinirlendiğinde la havle de hemde bol bol.. bide nazar duasını oku.. gerçekten bak nazara filan gelmiş olabilirsiniz.. huzurunu hiç birşeyin bozmasına izin verme.. akşam evde güleryüzlü ol güzel vakit geçirin ne bileyim beraber bi film izleyin.. netten filan uzak durun birbirinizle ilgilenin.. bak nasıl değişiyor herşey:29:

canım hem çok hastayım hemde eşimle bu konuda bi anlaşmazlığımız oldu.. o yüzden gitmedim.. sen tamamen hasta mı oldun canım? bide kist olmasına üzüldüm ya inşallah hemen kurtulursun bu kistten:47:

ne konuda anlasamadınız canım gıtmemı dıyorrr ewet kıstım oldu kocaman o gecerde ınsllhh 1 ay ara vervek ıstemezdıımm ona sıkıldııımmm

ne konuda anlasamadınız canım gıtmemı dıyorrr ewet kıstım oldu kocaman o gecerde ınsllhh 1 ay ara vervek ıstemezdıımm ona sıkıldııımmm

hem bu yüzden hemde eşimin üzerine çok gittim biraz anlayışsız gibi davrandım:26: ama şimdi ona da hak vererek düşünüyorum.. olsun canım ya bi ay geç olsun tek sağlıklı olsun da:29:

canım psikolojin bozulmuş belli ki senin:26: ama her şer de bi hayır vardır.. bak mesela dün bizde atıştık sonra susup uyuduk sabah ise hiç bir şey olmamış gibi kahvaltı yapıp onu öperek işe uğurladım.. bi tarafın alttan alması gerekiyor. bak sinirlendiğinde la havle de hemde bol bol.. bide nazar duasını oku.. gerçekten bak nazara filan gelmiş olabilirsiniz.. huzurunu hiç birşeyin bozmasına izin verme.. akşam evde güleryüzlü ol güzel vakit geçirin ne bileyim beraber bi film izleyin.. netten filan uzak durun birbirinizle ilgilenin.. bak nasıl değişiyor herşey:29:

off hem de ne bozulmak.
bizimkinde uyuyup uyanınca geçme gibi bi durum yok. ben öyleyimdir. uyurum uyanırım hiçbi şey yokmuş gibi devam ederim. bizimki uzatır hep.
valla okuycam evi baştan aşağı. bide bizimkine okunmuş su içircem kendimde içicem. kesin bişey oldu bize. evi de sirkeli suyla silcem. büyü müyü varsa da kalksın gitsin.

off hem de ne bozulmak.
bizimkinde uyuyup uyanınca geçme gibi bi durum yok. ben öyleyimdir. uyurum uyanırım hiçbi şey yokmuş gibi devam ederim. bizimki uzatır hep.
valla okuycam evi baştan aşağı. bide bizimkine okunmuş su içircem kendimde içicem. kesin bişey oldu bize. evi de sirkeli suyla silcem. büyü müyü varsa da kalksın gitsin.

kuzucum evinden duanı hiç eksik etme her gün ayetel kürsiyi oku :54: rabbim huzurunuzu bozmasın.. evlilik böyle bir şey işte illa biriniz alttan alacak yoksa geçimsizlik baş gösterir..

haklısın canım her iki tarafta da anlayışlı olmak zorunda.. ama şunu da unutma hiç bir evlilik hiç bir zaman dört dörtlük değildir..

beni bak :D hormon asıl bizde sen daha dur :D şimdi adetken böyle oluyorsa hamilelikte görürüm sizi :D
takmayın kızlarrrr ölümlü dünya allah aşkına bu zamana gelemiyoruz giden günlere yazık valla
hı hu de geçin gitsin nasıl olsa biz kadınlar bildiğimizi yapıyoruz :))
onlarda fasülyeden nimet :D ah duymasın kocişler :D
hepinizi öpuyorum çok

beni bak :D hormon asıl bizde sen daha dur :D şimdi adetken böyle oluyorsa hamilelikte görürüm sizi :D
takmayın kızlarrrr ölümlü dünya allah aşkına bu zamana gelemiyoruz giden günlere yazık valla
hı hu de geçin gitsin nasıl olsa biz kadınlar bildiğimizi yapıyoruz :))
onlarda fasülyeden nimet :D ah duymasın kocişler :D
hepinizi öpuyorum çok

sonradan pişman oldum zaten kız dayanamadım yazık kocama:1::1: ona patladım napim çok dolmuşum:27::27::27:

valla hamileyken işi çok zor allah sabır versin eşime hahhahaha:52::52::52::52:
bende seni ve meleğini kocaman öpüyorum meleğim:38::38::38::38:

offf kızlar çok başım ağrıyo sinüzitim tuttu yine :47::47::47::47: bıktım artık valla bu ağrılardan:14::14::14::14:

çatlıyo sanki mide bulantısıda yapıyo bişeyde yiyemiyorum ilaçta fayda etmiyo keyfi nezaman çatarsa ozaman geçiyo

ama 3 gün sürüyo kesin hiç aralıksız hayatım zehir oluyo resmen yaa:14::14::14::14::14::14::14:

beni bi okuyun kızalar yaa belki ağzınızdan çıkan dua şifa olur bildiğiniz duaları okuyabilirsiniz :31::31::31:

Back