• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sılaa namazlarımda kalıdı napsam kılsam mı sence sımdılık bısey yok gıbı canım senın hıc boyle kanaman oldumu

ayy canım cok sagolll vallaha stres oldum zatennn ıyı oldu bu bugun okurmusun yarında baskasına soylerım tabıkı burdan okuyan arkadasolursa daha ıyı olur sonucta aynı yoldan gecıyoruzzz

tamam canım akşam kesin okurum :13: bu gidişle hasta olmam zaten :1: yarında okuyabilirim:29:

tamam canım akşam kesin okurum :13: bu gidişle hasta olmam zaten :1: yarında okuyabilirim:29:

ayyy canım ınsallah olmazsıın sen barı olmada umut ol bana okunca heber ver olurmu bıtanem cok mutlu oldummmm cok sagolllsımdı yakınlara soylesemm nıye okutuyosun dıye sorguya cekerlerr

Son düzenleme:
kızlar yatsı namazı ıcın abdest alamaya gırgımde KIRMIZILARI gordumm ama su gıbı sonra kahverengı akıntı gıbıybı sımdii gıtmıs gıbı saka gıbı anlamadım ki neler oldugunu sabahı beklıycem artıkk tam olursam doktara dogru tekrar ıgneler kontrollerr vee yıne asılama RABBIM gırdıgımız yolda elımızı bos cevırve ınsallahhh.:47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:

cnm üzülme ya yerleşme kanamasıdır inşallah

sılaa namazlarımda kalıdı napsam kılsam mı sence sımdılık bısey yok gıbı canım senın hıc boyle kanaman oldumu

ayyy canım ınsallah olmazsıın sen barı olmada umut ol bana okunca heber ver olurmu bıtanem cok mutlu oldummmm cok sagolllsımdı yakınlara soylesemm nıye okutuyosun dıye sorguya cekerlerr

yok canım bende hiç olmadı böyle bir şey.. şuan yoksa devam edbilirsin canım ama içinde şüphe varsa kılma namazını.. daha sonra kaza yaparsın..

tamam canım haber veririm.. anlıyorum canım ya bende olsam diyemezdim valla.. hatta birazdan okurum akşam topiğe girmiyorum ya yazamıyorum..

yok canım bende hiç olmadı böyle bir şey.. şuan yoksa devam edbilirsin canım ama içinde şüphe varsa kılma namazını.. daha sonra kaza yaparsın..

tamam canım haber veririm.. anlıyorum canım ya bende olsam diyemezdim valla.. hatta birazdan okurum akşam topiğe girmiyorum ya yazamıyorum..

tamam tatlım cok sagolll ıyıkı varsınız destek oldunuz banaa

4,5gun sonra sanırım sıslıkve sertlık sımdı hala sısı ve sert bılmıyorum canım yaaa hala gelen yokk ama negetıfı yedık bıkere senınkı ınsallahh pozıtıf olurr

dur cnm bnm hemen negatif düşünme sende nolursun ya inş bebşn seninle sen öle düşnme bak hem tam anlamıyla adet olmamşsnki sen yawrum cnm bnm bugün aşılamada 6. günmde göğüslerm hiç i belrti yokazcık sol göğsüm şiş giib ama hiç acı hissetmyourm

dur cnm bnm hemen negatif düşünme sende nolursun ya inş bebşn seninle sen öle düşnme bak hem tam anlamıyla adet olmamşsnki sen yawrum cnm bnm bugün aşılamada 6. günmde göğüslerm hiç i belrti yokazcık sol göğsüm şiş giib ama hiç acı hissetmyourm

bılmıyorum tatlımm olsa nıye tek cızgı olsunkı demı yaaa tam hayırlamıyorum kı ne zaman sıstı bır haftadan falan ıste aman sısmesın sankı sıdıde ne oldu sankı benım bugun 16 cı gunum

bılmıyorum tatlımm olsa nıye tek cızgı olsunkı demı yaaa tam hayırlamıyorum kı ne zaman sıstı bır haftadan falan ıste aman sısmesın sankı sıdıde ne oldu sankı benım bugun 16 cı gunum

ya balım yapma ya belkide ilaçlar ters tepki yapmştr idararda çıkmıyodur he böle bişi olmazmıki

bılmıyorum tatlım artık yarına kadar gelmesse bı tane daha yaparımmm sabah da dr.gıderımmmm artıkkk ıgneler baslar sanırım

kıyamam sana ya üzülme dicem sana ama çok zor iyi bilyorum sürekli iğne hap her ün doktor sürekli alttan muayne sürekli canın yanıyo bi yandan hayal kırıklıkları bi yyandan sabretmek çok ama çok zor oluyo rabbim inşallah dualarmzı kabul ederde doktora sadece bebeğmzi görmek içn giderz inşallah

Back