• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım belirtiler herkeste farklı oluyor mesela benim göğüslerim hamileliğim kesinleşmesine rağmen hiç öyle fazla şişmedi, ama bazılarının ki adete daha çok gün varken şişiyor, acı var mı peki göğüslerinde?

evet arada sızlama oluyor. bende diyorum eğer böle birşey var bu ayda umudum yok .

vuhhuuu hayatım boyunca çok çalışkan biri olmadım ben canım maşallah sana :D Allah bu çalışkan anneye çalışkan bi bebiş versin :12: benim bebiş kesin ben gibi tembel bişey olur :9:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

güldürdün beni valla çalışkan anne çalışkan bebiş öylemi:9::9::9::9::9::9:
bebeğim çalışkan olsa şimdiye kadar çoktan gelirdi tembel ve uyuşuk bi bebiş olucak bence seninki hemen geldi asıl
hızlı ve çalışkan o :9::9::9::9::9::9:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

güldürdün beni valla çalışkan anne çalışkan bebiş öylemi:9::9::9::9::9::9:
bebeğim çalışkan olsa şimdiye kadar çoktan gelirdi tembel ve uyuşuk bi bebiş olucak bence seninki hemen geldi asıl
hızlı ve çalışkan o :9::9::9::9::9::9:

annem mesela nasıl çalışkan zeki bi kadın ama ben nasıl ondan doğduysam pek bi tembel uyuz bi kızım :9: artık nolur bizim çocuklar bilmiyorum, hayırlısı canım, geç olsun güç olmasın inş. :12:

Bulantılar var ama ilaçlardan canım annelikten değil :50: düşük tehlikem var benim, kahverengi kanamam oldu kaç defa, doktor progestan yazdı, daha kalp atışı da yok bebeğimin, beklemedeyiz anlayacağın :25:

Canım benim çok üzüldüm.. bende ilkinde kullanmıştım günde 2tane.. bundada günde 1 tane kullandım inşallah iyiye gider herşey. .ben kalp atışını 7+3de sadec e görmüştüm. .

Canım benim çok üzüldüm.. bende ilkinde kullanmıştım günde 2tane.. bundada günde 1 tane kullandım inşallah iyiye gider herşey. .ben kalp atışını 7+3de sadec e görmüştüm. .

Sinemcim sende yaşamışsın Allah yardımcın olsun zor gerçekten, onun korkusunu yaşamak bile.. ben daha 5+5 iken gittim doktorum kahverengi lekeden korkma bile demedi, öyle patavatsız ki direk ultrasona aldı, kalbini duyamadım dedi, kese görünüyor, ben adetten 3 gün sonra devlet hastanesinde kan testi yaptırdım 1000 üzeri çıktı ; doktor da bu yüksek çıktıysa şu an 5+5 ken bile görünmesi lazım dedi.. nasıl ağladım anlatamam, pazartesi tekrar çağırdı.. eğer devlet te yaptığım kan testi yanlış çıktıysa ancak 2 haftaya kadar duymam gerekir.. ama beta hcg doğru çıktıysa sanırım bir sorun var demektir :5: :5: kahverengi akıntım oldu aşırı değildi ama.. sende de oldu mu lekelenme?

Sinemcim sende yaşamışsın Allah yardımcın olsun zor gerçekten, onun korkusunu yaşamak bile.. ben daha 5+5 iken gittim doktorum kahverengi lekeden korkma bile demedi, öyle patavatsız ki direk ultrasona aldı, kalbini duyamadım dedi, kese görünüyor, ben adetten 3 gün sonra devlet hastanesinde kan testi yaptırdım 1000 üzeri çıktı ; doktor da bu yüksek çıktıysa şu an 5+5 ken bile görünmesi lazım dedi.. nasıl ağladım anlatamam, pazartesi tekrar çağırdı.. eğer devlet te yaptığım kan testi yanlış çıktıysa ancak 2 haftaya kadar duymam gerekir.. ama beta hcg doğru çıktıysa sanırım bir sorun var demektir :5: :5: kahverengi akıntım oldu aşırı değildi ama.. sende de oldu mu lekelenme?

Bnde 2 gün sonra devlette kan testi yaptırdım ve 1000 çıktı ona rağmen 6+5de gittim ilk o gün kese göründü 1 hafta sonra tekrar gel dedi ve o gün kalp atisini gosterdi bak duydum demiyorum gördüm..bende lekelenme olmadı ilkindede bundada..b u nda gunde 1 önlem amaçlı kullandim..
Doktoru değişitirme gibi bir Şansın yok mu kuzuu?

Bnde 2 gün sonra devlette kan testi yaptırdım ve 1000 çıktı ona rağmen 6+5de gittim ilk o gün kese göründü 1 hafta sonra tekrar gel dedi ve o gün kalp atisini gosterdi bak duydum demiyorum gördüm..bende lekelenme olmadı ilkindede bundada..b u nda gunde 1 önlem amaçlı kullandim..
Doktoru değişitirme gibi bir Şansın yok mu kuzuu?

değiştirecem inş. canım çok üzdü beni, hastaya herşey söylenmez, hani gerçekten düşecekse önlem alınsın diye söylenir ama zaten endişeli gittiğimiz doktordan ağlayarak çıktım.. içim rahatladı biraz canım, benim de lekelenmem olmasa 6+2 ye randevu almıştım zaten gitmeyecektim de işte mecbur kaldık.. çok sağol biraz rahat uyuyacam inan.. :32:

Herkese gunaydiiiinnnn kizlarr cok ozledim sizleri nasilsiniz ben girmeyeli bayaa olduu bi kac sorunlar falan oldu ama hersey yolunda allaha sukur sizler nasilsiniz :)

günaydın kızlar nasılsınız bakalım:16::16::16:

mandalina tatlım geçmiş olsun inşallah korkulacak bişey değildir kendine çok dikkat et emi:54:

cduruer canım bizde sni özledik nerelerdeydin hoşgeldin:29:

Bizim bakkal falan vardiya onu devir ettik o baya ugrastirdi canim bizi sonra okul telasi falan derken zaman cabuk gecti suan evdeyim melegimin gelmesini bekliyoruz dort gozle :) sizlrr nasilsiniz

Bizim bakkal falan vardiya onu devir ettik o baya ugrastirdi canim bizi sonra okul telasi falan derken zaman cabuk gecti suan evdeyim melegimin gelmesini bekliyoruz dort gozle :) sizlrr nasilsiniz

hmmm anladım canım yaaa valla bende durumlar aynı okul filan gidiyor az kaldı sınavıma bolca ders çalışıyorum şu ara:68:

kız maşallahhhh kaç günün kalmış şurda doğurdun doğuracaksın :52: :52: :52:

kızlar nerdesinz kaç gündür bomboş burası yine...zaten kasık ağrılarım dinmek bilmedi heleki akşamları kasıklarım çok sancıyo adete kaldı 9 gün inş hayrlsı ben daha bişi hissetmyorum göğüslermde şiş ama bi ağrı falan yok acımıyolar şu anlık akıntımda bi duryo bi başlıyo bi çeşit bi hallerdeym yani şu günlerde bi geçseydi zaman durdu sanki ama pekde ümitli değilm bu aşılamanın tutcağndan bn

selam kızlar biz geldik..
cinsiyetimiz belli oldu :) pembiş pembiş şeyler alabilicez artık inşallh :)
21 cm 400 gr olmuşuz ilk defa kalp atışını duyduk çok garip bi duygu Allah herkese tattırsın inşallah :)

kızlar nerdesinz kaç gündür bomboş burası yine...zaten kasık ağrılarım dinmek bilmedi heleki akşamları kasıklarım çok sancıyo adete kaldı 9 gün inş hayrlsı ben daha bişi hissetmyorum göğüslermde şiş ama bi ağrı falan yok acımıyolar şu anlık akıntımda bi duryo bi başlıyo bi çeşit bi hallerdeym yani şu günlerde bi geçseydi zaman durdu sanki ama pekde ümitli değilm bu aşılamanın tutcağndan bn
canım ben ders çalışıyorum genelde ama arada geliyorum ama bi türlü karşılaşamıyoruz nasılsın bakalım?
canım ümitsiz olma hakkında hayırlısı olur inşallah sayılı gün çabuk geçer belirtilere çok takılma olur mu:54:

21 cm 400 gr olmuşuz ilk defa kalp atışını duyduk çok garip bi duygu Allah herkese tattırsın inşallah :)

tebrik ederim:nazar::nazar::nazar:

cnm çok sevndm inş hayrlsı olsun bebeğim hayrlsylada kucağna alır koklar öpersin o minik kızı inşallah :12::12::12::12::12::12::12:

canım ben ders çalışıyorum genelde ama arada geliyorum ama bi türlü karşılaşamıyoruz nasılsın bakalım?
canım ümitsiz olma hakkında hayırlısı olur inşallah sayılı gün çabuk geçer belirtilere çok takılma olur mu:54:

tebrik ederim:nazar::nazar::nazar:

saol sılam zaten belirtiler takılmamaya çalşyorum herkeste farklı oluyomuş ya ama bu kasık ağrıları öldrcek bni kaç gündür canım çıktı kız :5::5::5::5::5::5:

saol sılam zaten belirtiler takılmamaya çalşyorum herkeste farklı oluyomuş ya ama bu kasık ağrıları öldrcek bni kaç gündür canım çıktı kız :5::5::5::5::5::5:

canım dr yi arasaydın bi keşke sorsaydın belki kontrole çağırırdı.. diğer seferde çok ağrın olmuştu benim aklıma takıldı şimdi ya inşallah kötü bir şey yoktur :31: ama bende de oldu bu ay kasık ağrısı sanırım ben üşütmüştüm o yüzden olmuştu..

Back