• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım iyi misin? acaba grip mikrobu mu kaptın bi yerlerden ki..
hemen C vitamini takviyesi yap kendine. meyve falan.

valla kuzucum mikropta kapmadım c vitaminide aldım ama nedense bugün bi haller oldu bana ya :31:
inşallah yarın düzelmiş olurum:26:
sen nasılsın bakalım:38:

karamelim ne güldüm yazdıklarına :9::9::9::9::9::9::1::1::1::1::1::1: :60:
Allah iyiliğini versin.

kızlar ben sizden daha meraklıyım. güzel haberlerinizi alabilsek de rahatlasak hepimiz.:34:
Hayırlısı be kuzummm :21: walla test sonucunun fotosnu cekebilseydim yani net cıksaydı eğer koycaktım buraya ortaklaşa gülelim diye :1::1::1: nyse artık kocişkomun telinden ceker atarım size :52::52:

sanmıyorum kuzucum ya zaten demin hasta oldum sandım.. bugün gelecek gibi sanki sinyal veriyor
biliosun ki hamilelik de aynı bellirtiyi veriyor :49::49:
kızlar benım goguslerım kocaman oldu neden acaba yaaa ılaclardan mı anlamdım bır turlu 38 hadı hayırlısı nasıl duruyorsunuz bu kadar anlamadım yaaa
o bnde de war sağılmalık inek gbi hissediyorum kendimi :27: ilaclardan ilaclardan.. kaç gün olmuştu senin ??

biliosun ki hamilelik de aynı bellirtiyi veriyor :49::49:

o bnde de war sağılmalık inek gbi hissediyorum kendimi :27: ilaclardan ilaclardan.. kaç gün olmuştu senin ??

aynen canımmm sagmalık resmen ben 6 kasımda yapıldı bır haftam kaldı sonuca 38 dıleklerın ıcın sagol tatlım ama fazla umıtlenmek ıstemıyorum acıkcası karemel sen ne ılacı kullanmıstın catlatmamıydı yanlısmı hatırlıyorum haydı hepımız bırlıkte:49::49::49::49::49::49:ınsallahhhh

kızlar yaaaa sayfamda ne hareket yapsam karatay dıyetı ve bırlıkte hamılelık takvı cıkıyor(her sey bana karsı san kı hamıleyımde cıcık verıyor)bunu engellemenın bır yolu yokmu

Ben kalamıyormmmm bari sen kalllllll :16::16::16:

aynen canımmm sagmalık resmen ben 6 kasımda yapıldı bır haftam kaldı sonuca 38 dıleklerın ıcın sagol tatlım ama fazla umıtlenmek ıstemıyorum acıkcası karemel sen ne ılacı kullanmıstın catlatmamıydı yanlısmı hatırlıyorum haydı hepımız bırlıkte:49::49::49::49::49::49:ınsallahhhh

inşallah hepimiz hamiş kalırız kızlar:49::49::49: valla siz şuan emek veriyorsunuz ve rabbim inşallah bu emeklerinizin karşılığını verecektir:49::49: sonrada ben ve benim gibilere nasip etsin anne olmayı:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

valla kuzucum mikropta kapmadım c vitaminide aldım ama nedense bugün bi haller oldu bana ya :31:

sılam, hamilileğin erken vakitlerinde vücut direnci düşermiş.
gebelik ilk bağışıklık sistemine baskı yaparmış.bende bunu tecrube etmiş biri olarak sölüyorum.
ilk gebeliğimde çok ağır bir grip atlatmıştım.normalde gribi ayakta geçiren ben 2 gün kafamı yastıktan kaldıramadım ve baş ağrısından duramadım. şüphem olduğundan ilaç da kullanamamıştım. C vitamini içeren meyvelerle ve çorbayla ayaklanmıştım.
bu gebeliğimde de aynı şey oldu. ilki kadar ağır değildi ama inanılmaz bir halsizlik ve baş ağrısı çektiğimi rahatlıkla söleyebilirim.
inşallah senin yaşadıklarında bundan kaynaklıdır.:34::34:

sılam, hamilileğin erken vakitlerinde vücut direnci düşermiş.
gebelik ilk bağışıklık sistemine baskı yaparmış.bende bunu tecrube etmiş biri olarak sölüyorum.
ilk gebeliğimde çok ağır bir grip atlatmıştım.normalde gribi ayakta geçiren ben 2 gün kafamı yastıktan kaldıramadım ve baş ağrısından duramadım. şüphem olduğundan ilaç da kullanamamıştım. C vitamini içeren meyvelerle ve çorbayla ayaklanmıştım.
bu gebeliğimde de aynı şey oldu. ilki kadar ağır değildi ama inanılmaz bir halsizlik ve baş ağrısı çektiğimi rahatlıkla söleyebilirim.
inşallah senin yaşadıklarında bundan kaynaklıdır.:34::34:

bitanem şuan aynı beni tarif ettin.. bende bunları yaşıyorum.. kafam yastıktan kalkmıyor.. dediğin gibi bol bol meyve yedim.. hasta oldum resmen.. adet olacak gibi sol kasığım sızlıyor bel ağrım var arada ateş basıyor sanki.. hayırlısı olur inşallah bakalım sabrediyorum tatlım inşallah güzel bişeydir bu sabrımın sonu:54:

kızlaaarrrrr uzun bir aradan sonra yine geldim iyi haberlerle geldim bugün 4hafta 3günlük hamiş olduğumu öğrendim ve kesemizi de gördüm çok şükür :) çok farklı bir duyguymuş ya Rabbim isteyen herkese nasip eder inşaallah :)

ben geldım doktora gıttım bebısım 2.350 gr ve boyu 47 cm olmus kızlar sızler nasılsınız

Hayırlısı be kuzummm :21: walla test sonucunun fotosnu cekebilseydim yani net cıksaydı eğer koycaktım buraya ortaklaşa gülelim diye :1::1::1: nyse artık kocişkomun telinden ceker atarım size :52::52:

hakkaten kopardık herhlade. ki ben görmeden koptum :) arkadaşın da demiş ya bence bu alet hamile diye :60::60::60::60::60:

allah allah. inşallah düzelirsin. dinlen sürekli.
ben nasıl olayım. bi iyiyim bi kötü. modum sürekli değişiyor. kırmızılar gelecek ya belirtileri sinir stres halinde ortaya çıkıyor. bi de çok özür diliyorum hepinizden (gerçi çok normal bi durum ama) müthiş gaz sancısı çekiyorum. :26::26::26:
onun dışında meret ilaçları içmeye devam.:25::25::25::25:
bu ay ve bidahaki ay olmazsa artık yumurta takibine mi başlarız aşılamaya mı bilmiyorum.:31::31::31::31::31::31::31::31:

ben geldım doktora gıttım bebısım 2.350 gr ve boyu 47 cm olmus kızlar sızler nasılsınız

hey maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Kolay bi doğumla sağlıklı bebeğini kucağına al inşallah. ben olsam çatlardım bekleyemezdim herhalde 1-1,5 ay kalmış baksana :))):52::52::52::52:
şimdiden analı babalı büyüsün, sağlıkla büyütün inşallah.

kızlaaarrrrr uzun bir aradan sonra yine geldim iyi haberlerle geldim bugün 4hafta 3günlük hamiş olduğumu öğrendim ve kesemizi de gördüm çok şükür :) çok farklı bir duyguymuş ya Rabbim isteyen herkese nasip eder inşaallah :)

:nazar::nazar::nazar::nazar:aaa ne kadar güzel haberler bunlar. inşallah bizler de veririz böyle güzel haberleri sizlere en kısa zamanda.:49::49::49::49::49:

hey maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Kolay bi doğumla sağlıklı bebeğini kucağına al inşallah. ben olsam çatlardım bekleyemezdim herhalde 1-1,5 ay kalmış baksana :))):52::52::52::52:
şimdiden analı babalı büyüsün, sağlıkla büyütün inşallah.

saol cnm benm darısı sana olsun ınsallah 1 ay kaldı tam 15 aralıkta dogacak galıba

nasıl zor çekiliomuş heralde dimi.

benimki zor olmadı. aslında yanlış bilinen birkaç şey var. biri çok acıdı diyo herkesin çok acıyacakmış gibi aklına yerleşiyo.

şöyle söyleyeyeyim, ben de tedirgin gittim. adet sancısını hepiniz biliyorsunuz, kasıklarınızdaki ağrıyı. eğer kanallarınız tıkalı değilse onun gibi bi ağrı hissediyorsunuz, benim böyleydi kanallarda tüplerde tıkanıklık yokmuş.

ama tıkanıklık olanlarda açılması için içeri verilen sıvıyı basınçlı veriyorlar o da acı hissettiyo olabilir. ayrıca tıkanıksa o anda açılsın ve operasyona ihtiyaç kalmasın diye basınçla veriyorlar. ben doktor değilim ama mantığım böyle çalışıyo.

diyeceğim o ki söylenenleri bi kenara atın, sakin olun. olumlu düşünün olumlu olsun.:34:

inşallah hepimiz hamiş kalırız kızlar:49::49::49: valla siz şuan emek veriyorsunuz ve rabbim inşallah bu emeklerinizin karşılığını verecektir:49::49: sonrada b:49::49::49::49:en ve benim gibilere nasip etsin anne olmayı:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım ınsallah hepımız hamıleyızdır oyle umut edıyorum.:49::49::49::49::49::49::49:

Back