Bu kadar gecikmişmiydi hiç ?
mevsimsel olarak gecikiyor arada canım ama genelde düzenlidir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu kadar gecikmişmiydi hiç ?
buyumustum canım yaabenım 3 ıgnede kontrole gıttıgımde 12,5 canım yanlıs yazmısım 6 ıgnede 19 mm olmus pardon sımdı rabprlara baktımda.yanı ben ıgne kullanmadan adetın 2 gunu gıttıgım 9mm 3.ıgneden sonra 12,5mm 6.gun ıgnede 19 mm olmus ıgneler etkılı tatlım buyumustur senınkıde haberını beklıyorum yarın unutma olurmu.
inş büyür cnm bnm öğlen gdcem randevum var inş büyümştür sana ne kadara maal oldu
cnm adetn 2.gnmü 3 gnmü gtmek gerekyr.vajnal ultrsonlamı bakılıo
adetin 3. günü cnm evet vajinal ulturasonla bakıyo doktor.3. günü iğne 5. günü hapa başlanıyo sendemi gtceksn
sen war ya sennnn kesinnn hamilesinnnnnnmevsimsel olarak gecikiyor arada canım ama genelde düzenlidir
sen war ya sennnn kesinnn hamilesinnnnnn
eczanede çalışan bi arkdşım war. gebelik testi getircem sana diye tutturdu sürekli karnımı seviyo yanaşma kız yanlş anlıcaklar desemde yok. bni zaten çok seviyor bnde onu.. ondan o da cok düşkün bana.. nolurr getireym dio bi gebelik testi warmış erken gebelik testi diye geciyor. ismini bilmiorm :44: ilişkiden 10 gün sonra mı ne gsteriyormuş. warmı yokmu diye ondan getircekmş banaaaa benide heycanlandırdı sıpa.. alayım dıyorum içim rhat etsinhahhahahhah ayyy nasıl hoşuma gitti yaaa sen varya sen demen
hayırlısı olsun kuzucum inşallah öyledir
eczanede çalışan bi arkdşım war. gebelik testi getircem sana diye tutturdu sürekli karnımı seviyo yanaşma kız yanlş anlıcaklar desemde yok. bni zaten çok seviyor bnde onu.. ondan o da cok düşkün bana.. nolurr getireym dio bi gebelik testi warmış erken gebelik testi diye geciyor. ismini bilmiorm :44: ilişkiden 10 gün sonra mı ne gsteriyormuş. warmı yokmu diye ondan getircekmş banaaaa benide heycanlandırdı sıpa.. alayım dıyorum içim rhat etsin
ya bilemiyorum işte. soncta o da test bu da testvalla ben erken testlere pek güvenemiyorum ama sen bilirsin kuzucum belkide çıkar hiç belli olmaz istiyorsan al bi dene
ya bilemiyorum işte. soncta o da test bu da test
inş büyür cnm bnm öğlen gdcem randevum var inş büyümştür sana ne kadara maal oldu
buyumusturrrrrr ben fakulteye gıdıyorum tatlım sadece ılacların yarını odedım 230tl sen ne kadar verdın
ahahahah tohum ektik verim alıyoruz ha ahahahaha kırmızılarrrr gelmeeeeeeeeeeeeeeee
hayırlısı inşallahhh... ama bna hala adet olucakmışım gbi gelio :44:
dediğin gibi her şeyin hayırlısı. dua etmeye devam. bende de bir tatlı krizi ki sormayın. kırmızılar gelecek ya, belirti üstüne belirti :)
açlıktan ölecekmişim gibi
hahhahahhah ayyy nasıl hoşuma gitti yaaa sen varya sen demen
hayırlısı olsun kuzucum inşallah öyledir
sılamm :) bencede hamilesin ya.
öle hissettim sanki.
belirtiler öyle gösteriyor gibi , hakkında hayırlısı tatlım.
inş bebişin seninledir.
buyumusturrrrrr ben fakulteye gıdıyorum tatlım sadece ılacların yarını odedım 230tl sen ne kadar verdın
cnm bnm ilaçlar çatlama iğnesi hariç 200 lira tuttu inanki çatlam iğnesi desen 80 lira falan daha sperm yıkama aşılama derken 400 500 bulur bize çok masraflı oıluyo ya inanki hem her gün alttan baktırmaktan anam aağladı mafoldum artk çok cnm acıyo ya cumartesi Allah nasip ederse aşılamayı yapcak doktor bugün gttm 12 mlim olmştu cumartesiye kadar 18 olur dedi bakalım hayrlsı olsun
amin canım ya inşallah
cnm bnm ilaçlar çatlama iğnesi hariç 200 lira tuttu inanki çatlam iğnesi desen 80 lira falan daha sperm yıkama aşılama derken 400 500 bulur bize çok masraflı oıluyo ya inanki hem her gün alttan baktırmaktan anam aağladı mafoldum artk çok cnm acıyo ya cumartesi Allah nasip ederse aşılamayı yapcak doktor bugün gttm 12 mlim olmştu cumartesiye kadar 18 olur dedi bakalım hayrlsı olsun
hııı canım neden fakulteye gıtmedın ınan kı cok guzel yanı anlatıldıgı gıbı aynı ıslemler ben ozellerede gıttım en son memorıyale gıttım orda yaptıracaktım vazgectım arkadasım tavsıye ettı vvee arkadasım la aynı gun oldu asılamamız kader bu ya.Bak ben sana demıstım buyur dıye bosuna canını sıktınn.bılıyorum muane zor ama cekılen sıkıntılar sonunda ıyı sonuclar alırız ınsallahhh hadı hayırlısı
hııı canım neden fakulteye gıtmedın ınan kı cok guzel yanı anlatıldıgı gıbı aynı ıslemler ben ozellerede gıttım en son memorıyale gıttım orda yaptıracaktım vazgectım arkadasım tavsıye ettı vvee arkadasım la aynı gun oldu asılamamız kader bu ya.Bak ben sana demıstım buyur dıye bosuna canını sıktınn.bılıyorum muane zor ama cekılen sıkıntılar sonunda ıyı sonuclar alırız ınsallahhh hadı hayırlısı
inşallah sonumuz hayrlı olur cnm bnm bn şu an özele gdyorum çnkü devletten ağzım yandı bikere çok kötü davranıyolar doru düzgün konuşturmuolar bn hiç memnun kalmadm bn o yüzden bu doktora geçtm ama çok memnunum doktordan yaşıda adam tecrübeli biri tecrübeli bi doktor bulana kadar cnm çıktı inanki
inşallah sonumuz hayrlı olur cnm bnm bn şu an özele gdyorum çnkü devletten ağzım yandı bikere çok kötü davranıyolar doru düzgün konuşturmuolar bn hiç memnun kalmadm bn o yüzden bu doktora geçtm ama çok memnunum doktordan yaşıda adam tecrübeli biri tecrübeli bi doktor bulana kadar cnm çıktı inanki
aynen canım bende oyle ama ben cok memnunum ozelden frkı yok dr. oylesıne ne kadar dr. gıttımm yanı en son burda basladık bakalım hahırlısı senın demı ılk asılama canımmm
aynen canım bende oyle ama ben cok memnunum ozelden frkı yok dr. oylesıne ne kadar dr. gıttımm yanı en son burda basladık bakalım hahırlısı senın demı ılk asılama canımmm
evet cnm ilk aşılama olucak Allah nasip ederse