Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar nasılsınız çok güzel bi hava var dışarda gezmeye gidicem gitmeden bi halinizi hatrınızı sorayım dedim

sabah eşimle dr a gittik eşimin maçtan arkadaşı özelde uzman bi dr evimede
çok yakın bundan sonra ona gidicem bütün tahlillerime baktı
yumoşlarda klomen için gayet uygunmuş eşimden spermiogram istedi
yeniden yaptırcaz varikosel falan varmı emin olalım sonra sana yoğunlaşırız dedi
okadar çok ilgilendiki daha önce hiç bi dr bu kadar ilgilenmemişti
doğal yollada hamiş kalabilirmişim ama beklemek istemediğimiz için klomene başlıcaz
eşimin testi adetin 5inden önce olursa hemen sonucuna bakıp ilaca başlıcaz 5ini geçerse öbür aya kalıcak
sonuçlar iyi olsunda bi ay geç olsun napalım

ay cnm senin adına çok sevndm ya hayrlı uğurlu olsun bebeğin bizede dua et olurmu

Olsun canımm, Allah o doktoru vesile kılsın inş. yakından ilgilenmesine çok sevindim, bu dönemde ilgilenen doktoru bırak; tahammülü-kaprisi olmayan doktor bulmak zor

hadı hayırlısı canım gırdıgımız yolda rabbım hepımızı mutlu cıkarır ınsallahhh.benım esımde 2 kez varıkosel amelıyatı gecırdı.

günaydın kızlar iki gündür gelemedim nasılsınız

bende neden sıla bna hic msj atmadı dıyorum aynı beklemeye devam.. sende ne war ne yokkk

netimde sorun vardı kuzucum ya o yüzden giremedim ama aklım hep sizdeydi.. bendede aynı valla tertemiz
eee sende bulantı filan devam ediyor mu

netimde sorun vardı kuzucum ya o yüzden giremedim ama aklım hep sizdeydi.. bendede aynı valla tertemiz
eee sende bulantı filan devam ediyor mu
yok öyle çok ağır bi bulantım yok da ara ara oluyor. birde yüzüm de hic sivilce yoktur benim. ama şimdi 5-6 tane çıktı çok moralm bozulduuuuuuuuuuu

yok öyle çok ağır bi bulantım yok da ara ara oluyor. birde yüzüm de hic sivilce yoktur benim. ama şimdi 5-6 tane çıktı çok moralm bozulduuuuuuuuuuu

tatlım normalde hasta olurken sivilcen çıkmazken şimdi çıkıyorsa bu da bi belirtdir.. bak benim genelde adetten önce sivilcem çıkar ama bu ay sivilce tarlası gibi oldu yüzüm gözüm sivilce şimdi biraz azaldı ama ufak ufak çıkıyor gene sanki tohum ektik verim alıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…