Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım ban da dua et hamilelelrin duası kabul olurmuş :) ben yumurtlama günümü hesaplamaya çalışıyorum yardımcı olurmusunuz bilgisi olanlar bu konuda 28 kasımda adet olmamm gerekiyor 31 arayla oluyorum adet

canım ban da dua et hamilelelrin duası kabul olurmuş :) ben yumurtlama günümü hesaplamaya çalışıyorum yardımcı olurmusunuz bilgisi olanlar bu konuda 28 kasımda adet olmamm gerekiyor 31 arayla oluyorum adet

hamile değilim ama umarım Allah söyletmiştir.

Allah isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah.

canım benide not alır mısın bat 28 kasım bana da dua edin yumurtlama günüme denk gelsinde bebeğim olsun eşime mutlu haberi veriiym..Allahın izniyle
tamam canım eklerim yaşını da yazar mısın
hayırdır inşallah ne gördün sarı şekerim
bende iyiyim valla kahvaltımı yaptım oturuyorum

Canımmmm hoşgeldinnn bu gün mide bulantısıyla berbat haldeym

Sende ne war ne yok sılammmm ??
hoşbuldum kuzucum iyiyim valla ne olsun ayy mide bulantısı mı dedinnnn
valla mide bulantısına sevindim gerçekten peki çok oluyor mu bulantın?

mrb nasılsınız kızlar

mrb tatlım iyiyim ben sen nasılsın bakalım

iyim canım tesekkurler

Olmazmı dün öğlen istifra ettim otelde :44: göğüsümün hc bu kadr ağrıdığnı bilmiyorum ben... tam sağılmalık inek oldum

tatlım eşimle birini öldürüyoduk (tövbe tövbe)
vücudundan bi parça kesip evine gönderiyorduk.
resmen rüyada kafayı yiyordum :18::18::18::18::18::18::18:
tövbe tövbe hayırlara çıksın canım rüyan :26: değişik bi rüya olmuş bende olsam etkilenirdim valla:26:
Olmazmı dün öğlen istifra ettim otelde :44: göğüsümün hc bu kadr ağrıdığnı bilmiyorum ben... tam sağılmalık inek oldum

acaba acaba acaba hahhaha bu lafın çok değişik geldi yaa sağılmalık inek hııı

tövbe tövbe hayırlara çıksın canım rüyan :26: değişik bi rüya olmuş bende olsam etkilenirdim valla:26:

amin canım. sağol. gece birden uyandım ve derin bir ohh çektim. rüya olduğuna şükrettim. çok da korktum ayrıca.

Tatlım benim yaşım 28 tabloya eklersen sevinirim

yaşım 22 bat 28 kasım :)
inşlh olmam dua edin :)
inşallahhh hayrılsı olur ve bebişin seninledir :)

acaba acaba acaba hahhaha bu lafın çok değişik geldi yaa sağılmalık inek hııı
11. gün b ugün sende durumlar ne ??

yaşım 22 bat 28 kasım inşlh olmam dua edin:)

amin canım. sağol. gece birden uyandım ve derin bir ohh çektim. rüya olduğuna şükrettim. çok da korktum ayrıca.

Tatlım benim yaşım 28 tabloya eklersen sevinirim
güzel düşün güzel olsun kuzucum
hemen ekliyorum bebeğim

11. gün b ugün sende durumlar ne ??

ne güzel ya tarihide atalım bi yere 11.11.13 te karamel_sosu hanım 11. gününde mide bulantısı yaşadı

valla bende gelen giden yok tertemiz

Gunaydın kızlar size bişi sorucam 6 aylıkken aş eriliomu dun gece antakyaya gittik künefe derdine kimse inanmadı aşeriorum die herkes naz yapıo dedi cok güldük ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…