- 26 Ağustos 2013
- 1.054
- 46
- 108
kanda baktır ve bence hamılesın :) ki idrarda en son cıkar normalde temmuz annesısın yanı hadı hayırlı olsun :)
bende temmuz 15 doğumluyum canım :) temmuz bebeği iyi olur iyi
![KK76 :32: :32:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk76.gif)
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kanda baktır ve bence hamılesın :) ki idrarda en son cıkar normalde temmuz annesısın yanı hadı hayırlı olsun :)
hayırlı olsun canım benımbıze de dua et
Allah herkese bu duyguyu tattırsın, 3 gün üst üste yaptığım idrar testlerim.. :) ve daha bugün BAT günüm; eğer çoğul gebelik değilse bu bebiş 9 ay nasıl dayanacak orda bilemiyorumEki Görüntüle 854985
ayyy hamilesin senn gözün aydın canımkucağına alırsın hayırlısıyla inş bizlere de dua et kuzum yaa...kız senin ki ikiz olmasın çok belirgin çıkmış ben iki hamilelik geçirdm bir hafta sonra anca çıktı testte
canım Dualarım sizinle hep![]()
![]()
![]()
![]()
valla bende şüphelendim, SAT ım 12 Ekim, 9-10 Kasım gibi olmam gerekiyodu, ben ayın 7-8-9 unda yaptım, bugün yaptığımı da az önce yaptım yani ilk idrar falan da değil, artık pazartesi doktor ne dicek bakalım
![]()
Allah herkese bu duyguyu tattırsın, 3 gün üst üste yaptığım idrar testlerim.. :) ve daha bugün BAT günüm; eğer çoğul gebelik değilse bu bebiş 9 ay nasıl dayanacak orda bilemiyorum; ki bu son test sabah idrarıyla falan değil nasıl bu kadar belirgin oldu anlamadım![]()
Eki Görüntüle 854985
bence sen ikiz annesi olcaksın yaa ne güzel inş bizler de yaşarız o duyguyu canımm çok tebrik ederim seniyaa bende mantar var korkuyorum hamile kalamamaktan
![]()
yalnız çok hızlı bir artış var.korkutmayayım ama sen doktor işini bir an önce hallet.aklıma kimyasal gebelik geldi çünkü.
bende batımın geçmesini onun için bekledim canım geçen defa doktor ne acelen var ? demiştikimyasal gebelikte HCG değeri yükselmez ki sabit kalır diye biliyorum
Bende de iltihaplı mantar vardı (soğan kürünü herkese öneriyorum) sana da söyleyeyim kuşum sende kullan, inan doktor bana demişti ki bu şekilde çocuk falan olamaz. yıllardır içtiğim antibiyotikler için çok pişmanım.. niye araştırıp içmemişim baştan dedim.. 1 kilo soğan 10 gün de çok şükür hiçbişey kalmadı![]()
bi arkadaşımın başına geldi canım.çok aşırı yükselme gözlendi.doktor kimyasal gebelikten şüphelendi ki öyleymiş zaten.ben dış gebelikte yükselmiyor diye biliyorum.
inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini sağlıkla.
canım ben soğan kürü yaptım bende işe yaramadı büyük ihtimalle eşimden bana geçiyor çünkü ne zaman ilişkiye girsem kaşıntı başlar sonra yanma mahvoluyorumpazartesi günü doktora götüreceğim onu
beyefendi gitmiyo mecburum ama şart koştum zaten doktora gitmeyene kadar ilişki yok diye
![]()
bana da eşimden geçiyodu, ilişki sonraları yanmalar idrara çıkmada yanma kaşıntı :26: sonra doktora gittiğimde doktorum eşime de ilaç verdi, onda da varsa geçsin diye, götür canım eşini mutlaka.
tebrikler mandalinacıkk![]()
Allah herkese bu duyguyu tattırsın, 3 gün üst üste yaptığım idrar testlerim.. :) ve daha bugün BAT günüm; eğer çoğul gebelik değilse bu bebiş 9 ay nasıl dayanacak orda bilemiyorum; ki bu son test sabah idrarıyla falan değil nasıl bu kadar belirgin oldu anlamadım![]()
mandalinacım canım kesinleşmiş hamilesin gözün aydın Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al inş
hadı hayırlısı kactan vuruluyorsun ben 37.5dan 6 gun yaptımmm Allah gonlumuzun muradını nasıp edsın canım benımmmm![]()
Teşekkürler kuşum, seninde 33. haftaya girmiş maşallah az kalmış bebişe![]()
![]()