Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım ya netten test sonuçlarıma baktım Beta HCG sonucum : 0,001 yani hamile değilim idrar tahlili sonucumdada 1-2 lökosit çıkmış yine iltihap var deli olucam bıktım artık bu iltihapla uğraşmaktan canım o kadar sıkkın ki hastane barkodlarım eşimde kalmış onu arayıp netten sonuçlara bakmak için arşiv numarasını istedim heyecanla sonuç bekliyor. Yine olmadı çok üzülücek bende kafayı yicem artık Şu soğan suyunu denemek istiyorum onunla ilgili ayrıntılı bilgi verebilir misin bana Benim bu ayda üzüntüyle sonuçlandı inşallah sen bari mutlu haberle gelirsin

arkadaşlar bu hafta duamızı okuyamıyorum adet olduğum için hakkınızı helal edin

Kuzumm benim Allah herşeyin en yisini verir, ona güven ve soğan suyunu mutlaka dene, bütün rahmi, tüpleri, yumurtalıkları temizliyor, Allah sana da vesile etsin, çok kişiden duydum bu soğan suyunu kullanıp en geç 2-3 ayda hamiş kalanı.. tarifini vereyim sana ; Şifa olsun inşallah

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu kadınlardaki vaginal akıntıya karşı uygulanacak soğan Suyu kürünü anlattı:
Vajinal akıntıyı gidermek için soğan suyu kürü :
1 orta boy beyaz soğanı ( kırmızı ve mor soğan olmaz ) dörde bölün. önceden kaynatılmış 2 Su bardağı klorsuz suya koyarak 5 Dakika kaynattıktan sonra içine başka bir şey katmadan öğle ve akşam yemeklerinden önce 1er bardak suyunu için.
Soğan kürünü adet döneminde uygulamanın bir sakıncası yoktur. Ancak, etki bakımından en uygun zaman adet bitiminden en erken 7 Gün sonra başlamaktır.
Kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalısınız.
Hamile kalmak için bu kürün üzerine kuru incir kürünü uygulamalısınız.
Uyarı: Bu soğan suyu kürünü 15 Günden fazla uygulamayın.
Bu kürü uygulamaya başladığınızda 2. - 3. günden itibaren akıntılarınızın çözüldüğünü ve ne kadar fazlalaştığını hayretle göreceksiniz.
Bu kür erken menopoz , çikolata kisti, 3 cm. den küçük Miyomlar, adet düzensizliği ve polikistik over şikayeti olan olan bayanlar için de mükemmel bir çözümdür.Yumurtalıklardaki kisti tamamen ortadan kaldırmaktadır.

ayyyy ben catladım meraktan sen hala gıtmedın mı ınsalllahhhh hamılesındır canımmmm

kuşum sen en kısa zamanda kan testi yap, stresten kurtul.. olabilir gecikme de olmuş olabilir ama kanda çoktan belli olur, kendini yıpratmamak için bi an önce yap kuşum

canocano cnm nerdesn ya kan testi yaptırdınmı çok merak ettm bugün hiç girmedn ya

gittim kızlar sonuç 1.20 yani negatif üzüldüm çok ama elden bişey gelmiyor
eşime telefonda söyledim negatif diye şaka yaptığımı sanmış eve geldi ikna etmek için yemin ettim ve testi gösterdim yavrumuz yokmu dedi yıkıldım

Son düzenleme:
mandalina sen hamişsin galiba çok sevindim sevinçten ağlıyorum inanki inş kandada çıkar bebişin kuzum

mandalina sen hamişsin galiba çok sevindim sevinçten ağlıyorum inanki inş kandada çıkar bebişin kuzum

Kuzucum teşekkür ederim daha kanda baktırmadım erken diye, sadece silik bi çizgi çıktı pazartesiyi bekliyorum, Allah en kısa zamanda isteyen herkese başta burdaki arkadaşlara nasip etsin canım.. Sende üzme kendini lütfen, pko lu olup hamiş kalan bile var, kaldı ki çok şükür yaşımız genç, Allah hayırlı bebişler versin bize, sende başlasana artık soğan suyuna?? ben eğer hamileysem (10 gün ) gibi kısa bi süre de soğan suyu sayesinde hamile kaldım eminim.. Çünkü doktor bana mükün değil bu iltihapla bebek olmaz demişti.. En güzel günler fırtınalardan sonra gelir.. İnan şifa olacağına ve başla soğan suyuna bebeğim

cnm ya bişi sorayım ben bu ay ilk defa soğan suyu kürü uyguladım.adet bitmnden 10 gün snra başladım.içmeye başladğımn 2.günü kahverengi knla krşk akntm oldu.8.güne kadar byle dvm ettii.ben tekrar adetmi grmüş oldum.yoksa ilthp falanmı temzlndi.regl 6-7 kasım olmam gerekir olmadım.kasklarmda ağrı var .6 kasımda sabırszlandm idrar testi yaptm negatf .hemen atmadım 1 saat snra tkrar baktım çok çok çokkk slk pembelk vrdı.umutlanmadım.çok istyorummm..sendeki silklik nasıldı.hem ilk 5 dkkada çıkan sonç doğrdr benm 1 saat snra falan çıktı.adetelerm dznelidrrr adetten bikaç gün önce lekelenmem olurdu snrada reglim gelrdi.şuana kdr kasık ağrısı hriç regl belrtm yokk.bu akşam üzeri 3 kez falan şeffaf su gibi akıntı geldi hissettm aktığını endişelendm.soğan suyumu beni böyle yaptı.sende adet dzenszliği yaptımı.

ayyyy canım benım cok uzuldum ınsallah onumuzdekiay hamıs olursun canım keske once yaptırsaydın bu kadar umıtlenmezdı esın tatlım

cnm bnm üzülme dicem ama fayda vermez biiyorum peki neden bukadr geciktiki doktora sordunmu

Bebişim şimdi ben 11'inde adet olucam yani 3 gün var. Adetlerim hep 5 gün sürer. Adetim bittikten 7 gün sonra bu küre başlıcam peki kaç gün uygulayacam bu kürü :) 2 adet arası 26 gün sürüyo diğer adetime 10 gün kala tekrar başlıcam ama nasıl olucak :S Çok sağol kuzum benim inşallah bendede işe yarar

canım soğan suyu kürü, eğer sende iltihap-kist gibi hamileliğini etkileyen oluşumlar varsa temizler bunu yaparkende (akıntıların artar) kist varsa hafif pembeli lekeler gelmesi normalmiş (İbrahim saraçoğlu öyle diyor onun sitesine de bakabilirsin) ayrıca öyle olunca adet olmuyosun sen normal adetlerini bilirsin zaten yoğun gelmediyse daha adet olmamışsındır, test için bişey diyemiyorum ama soğan suyu gerçek bi mucize, bu ay yoksa bile içini temizler öbür aya inşallah hamiş olursun Allah şifa versin hepimize

inşllh cnm biran önce olurr hyrlısyla..teşk ederm cvpldğn içn:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…