Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
off inşallah canım ya her ay bi hayal kırıklığı.ağla ağla bi hal oldum.hayırlısı artık.sen çektirdinmi film

valla canım hiç stres yapma ya hayırlısını iste ve sen elinden geleni yap.. gerisinide rabbime bırak.. boş yere kendini hiç üzme o vakti gelince verir zaten..
valla canım ben bi kere yaptırmıştım sonuç temizdi..
işte tekrardan gideceğim biraz kafamı boşaltıyorum derslerime yoğunlaştım şu ara.. rabbim herkese hayırlısını nasip etsin

en iyisini yapmışın canım ya bende oyalanıyom bişeylerle.kafadan atsak zaten şıp gelecekte bebişler :)

bugünnn nasılsın canımmmmm ??? ağrın sızın varmı ?

günaydın canımmmmmmm nasılsınnnn ?

ıyım canım sagol sen nasılsın.bır yerımde agrı falan yok bendemı bır garıplık var analdım ama sadece sabah kalktıgımda goguslerım agrıyor o kadar...:26::26::26::26::26::26:

Herkese hayırlı cumalar.RABBIM cular hörmetıne bu muberek saatte yasın ve kuran_ı kerım hormetıne burada ne kadar anne olmak ısteyen kardesım varsa hepsıne nasıp et ya rabbım ıcın de bana AMİİİNNNN....

sana da hayırlı cumalar tatlım.. aminnn canım yüreğine sağlık rabbim dualarımızı kabul etsin

kızlar bugün ikinci iğnemi vurulcam bde klomen başladım inallah hayrlsı olur ya geriye kalcak 3 iğne onlarda btnce hapta bitmş oluyo inşallah hayrlsı olur yarın doktora gdcem kontrolüm var inş yumoşlarda bi gelşme vardır dua edin olurmu

inşallah hayırlısıyla olur canım dualarımdasın

idrar yolu iltihabıyla bende uğraştım tatlım, olmadı bu ay soğan suyu içtim (sadece 10 gün) yumurtlama günümden sonra içmedim korktum bebek varsa zarar verir diye, iyi de yapmışım iltihabımı kuruttu, inşallah bugün sabah da yaptım test daha koyu bi çizgi var, eğer test yanıltmazsa var gibi, Allah sana da nasip eder canım daha çok olmamış başlayalı zaten, sana tavsiyem soğan suyu mutlaka dene, ben 5-6 yıldır kesintisiz iltihapla uğraştım soğan suyu bi anda kesti.. benim 2. ayım daha ama 1,5 yıllık evliyiz

Sağol canım benim peki tarifini verebilir misin nasıl yapıcam onu? İnşallah bendede işe yarar bıktım bu iltihaptan artık. Bugün kan tahlili yaptırdım sonucu pazartesi alıcam bakalım inşallah olmuştur :) Tatlım ya çizgi koyulaştıysa hamilesindirr ayy çokk sevindimmmm inşallah sağlıkla kucağına alırsın meleğini :) Bat'a ne kadar var peki 2-3 gün kala kan tahlilide yaptır haberdar et benide :)

canocano cnm nerdesn ya kan testi yaptırdınmı çok merak ettm bugün hiç girmedn ya

kızlar sinemde kaç gündür yok bi bebeğin cinsiyetni öğrenmeye gtcekti kayboldu girmyo hiç bişimi olduki

canım sen asılama yaptırıyosun ınsallah gırdıgın yoldan mutlu cıkarsın canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…