Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar bat'a 2 gün var benim sanki adet olcakmışım gibi sancım var (dün bu saatlerden beri) ama hala hastalanmadım yaklaşık 5-6 gün öncede minik bir lekem vardı,idrar testi yapsam mı ya muhtemelen varsa bile çıkmayacak idrar için erken biliyorum ama zırt pırt kan aldırıp kevgir gibi dolanmak istemiyorum

canım sen asılama yaptırdın sen kı oyle mı okudum

slm kızlar bugun bizim şeker testimiz il tetenoz aşımız yapıldı size bi sorum var tetenoz aşısı agrı yaparmı kolum agrıo resmen ne zman gecer bilen varmı

cnm çok dua edcem sana sende bana dua et oldmu inş ikmznkide tutar bebeğim ya hep heycanlı hemde tutarmı tutmazmı dye insan bi stres oluyo inanki inş hayrlsı olur bizm için cnm iğne hemen biter bitmez hemen çatlama iğnesi vuruldun dmi çatlama iğnesnden hemen sonrada aşılama yapldı dmi anladm şmdi saol bebeğim

slm kızlar bugun bizim şeker testimiz il tetenoz aşımız yapıldı size bi sorum var tetenoz aşısı agrı yaparmı kolum agrıo resmen ne zman gecer bilen varmı

bende salı günü yaptırdım canım 2 gün ağrıdı biraz ama beklediğim kadar değildi şuan pek bişey yok diyebilirim.
ağrıması normal yani merak etme

Kızlaaarrrr yardım edinn :18: adetime 3 gün var. Bugün belimde ama sadece sağ tarafımda böbrek ağrısı gibi bir ağrı var ayağa kalkınca çok ağrıyor. Sağ kasığımdada batmalar ve ara ara sancılar oluyor. Ayağa kalkınca başım dönüyor halsiz oluyorum gözlerim kararıyor. Çok acaibim anlam veremiyorum bu belirtilere bunlar yerleşme belirtisi falan olabilir mi? Ama yerleşme ağrısı böbreğide etkiler mi bilginiz varmı nolur yardımcı olunnn

canımcok sagol duaların ıcın dr.kontrol edttıkten sonra bırakmanı soyluyor ıgun catlatma ıgnesını yapıyorsun.bu ogne den 36 saat sonra yumurtan catlıyor ve hastanede oluyorsun ozaman.esınden ornek alılorlar 1 saat labaratorda ıslemden sonra sana transver edıyor ama 5 dk 10 dk yatırıyor bu kadar canım ınsalllah ıkımızde hamış oluruz bu ayyy

yok canım aşılama yaptırmadım ben
prolaktinim düşük canım endokrine gidicektim gidemedim

canım nerdesın cok merak etım sonucu

kendimi işe verdim evi temizledim kafam dağılsın diye kuzum hala kırmızılar gelmedi bkliyorum

selam kızlar nasılsınız..

kırmızılar hala gelmedi intten araştırdım tarlusal kullanıp günü geçenlerin çoğu hamiş kalmış benim tarlusalla hiç günüm geçmezdi ama araştırmalarımda şunuda gördüm bu ilacı kullananlarda adet 10 gün sonrada gelebiliyomuş bendede kesin öyle olmuştur bikaçgüne olurum diye düşünüyorum ilk günler kendimi biraz kaptırdım ama şimdi daha iyiyim hamile gibide hissetmiyorum
eşim kan ver diye çok ısrar ediyo işten arıyo sürekli oldunmu diye aşkım hevesleniyo kıyamıyorum ona
yarın kendi dr uma gidip kan vermeyi düşünüyorum ama kararsızım bi yanımda hiç üstüne düşme bekle diyo eğer gidersem sonucu yazarım

inşallah cnm bnm ya Allah güldürür yüzümzü Allah bizede isteyen herkesede nasip eder inşallah

canm bncede bi 10 gün kadar geçmesni bekle bakalım 10 gün sonrada olmazsan doktora git bnce

canm bncede bi 10 gün kadar geçmesni bekle bakalım 10 gün sonrada olmazsan doktora git bnce

canım artık bende öyle düşünüyorum ama eşim ısrar ediyo işten arıyo sürekli oldumu diye soruyo iş yaptırmıyo belirtilerimi soruyo beni hamile gibi hissediyomuş gidersemde içi rahat etsin diye gidicem ben düşünmüyorum artık

yada en iyisimi git de yaptır yawrum ya 10 gün daha susmaz eşin hem oda ikna olur yakında biyer varsa yarın gitde yaptır bari evde bi daha idrar testi yaptınmı bi ekz yaptın dmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…