- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.428
- 598
evet kesinlikle ogün zaten onu farkettim ve ovulasyon testi kullandım çift çizgi çıktığı gnler denedik. sonraki günlerde günaşırı yaptık.ama buay her ilişkiden sonra yataktan hiç kalkmadım. sabah uyandığım da temizliğimi yaptım. ama ben bu ay çok üzüntülüyüm
hayırlısı olsun tatlım olacaksa da hemen olsa ya beklemek çok kötüevet düzensiz ama 10 gündür göğüslerim ağrıyo anlıyorum geleceğini ama bi türlü sökülmedi.bi kaç aydır 33 ü geçmiyodu.neyse bi umut olmazsa bi test daha yaparım belki çıkarsende durumlar ney canım
gününde gelseler de, yine hayal kırıklığı.''regl oldum'' .dün akşam eşimle konuştum,artık buay birşeyler yapalım diye. oda hiç reddetmedi.tamam dedi. hakkımızda hayırlısı. ovulasyon gününde çalışma yapmamaıza rağmen neden olmadı bilmiyorum.
ıyım saol cnm bnm
53 gunun kalmış ya,cinsiyet ve adı ne olacak bebişin :)
bir yanımda annem bir yanımda siz ,stres yapma !!!evet bu ay çok dikkat ediceğim şey bu ay o olucak. çok istemekte engel oluyrmuş.ben 6ayda bunu anladım,şayet bir sorunumuz yoksa. teşekkür ederim ogüzel yorumlarınız için .
bir yanımda annem bir yanımda siz ,stres yapma !!!evet bu ay çok dikkat ediceğim şey bu ay o olucak. çok istemekte engel oluyrmuş.ben 6ayda bunu anladım,şayet bir sorunumuz yoksa. teşekkür ederim ogüzel yorumlarınız için .
53 gun degıl canım aralıgın ya 15 yada 24 dogacak hayırlısıyla ısmıde Muhammed olucak cnm
profilde 53 yazınca öyle söyledim,cok az kalmıs allah kurtarsın adıda cok cok güzel adı gibi yaşasın
kendımden örnek vereyım,38s ve diğer eski arkadaslar bilir mayıs-haziran ilk denemelerimizi yaptık cok cok istedık sankı olacak gibi vücudum bana oyunlar oynadı velhasılda regl oldum sonra ben istemedim kah korunduk kah korunmadık derken ben yuksek lisansa kaydımı yaptım,tatıl planları yaptık 2014 için öyle yaparız böyle yaparız derken (tabi biz korunmadıgımız günlerde hemen banyoya kosardım yumurtlama gunlerıne bile dıkkat etmedım ) ekim ayı geldı gecıyor regl olmadım daha öncede gecıktıgı ıcın önemsemedim nasıl olsa olurum dıye 10 gun gectı hala yok test yapayım dedım ve pozitif sonuc rabbım sonunu getırsın saglıklı sıhhatli
umarım bu yasadıklarım senın için fikir verir
merhaba kızlarrr
aşılama yaptıran bir arkadas vardı
canım sen yinede temkinli ol cok iş yapıp yüklenme tabiki tutacak olan tutuyor ama sen önlemini al yinede
bu ay inşallah bol bebiş haberli günlerimiz olur amin:)
inşallahhh hakkında hayırlısı olurr canımm... bende geçen perşembe çatlatma iğnesi yaptırdım da işte.. sabırsızlıkla bekliyorum 18 kasımıcanım ben dun asılama oldum:18::18::18:
merhaba kızlarrr
aşılama yaptıran bir arkadas vardı
canım sen yinede temkinli ol cok iş yapıp yüklenme tabiki tutacak olan tutuyor ama sen önlemini al yinede
bu ay inşallah bol bebiş haberli günlerimiz olur amin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?