Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

doktora git tabi ,ama psikolojik olarakta rahat olmaya calıs ilişkiden sonra yatmanın bilimsel bir açıklaması yok yani doktorlarda illa yatın demiyorlar ,yani şöyle söyliyim tutacagı varsa her türlü tutuyor,en kısa zamanda hamıle kalırsın insallah doktorlar 1 yıl cocuk sahıbı olamamayı normal buluyor hakkında hayırlısı olsun

hayırlısı olsun tatlım olacaksa da hemen olsa ya beklemek çok kötü
valla bende hiç bi durum yok

canım sen elinden geleni yap gerisi allahın takdirine kalmış.. o istediği zaman sana yavrunu verecektir.. belki daha zamanı gelmemiştir.. inşallah en kısa sürede güzel haberler alırsın:13:

bir yanımda annem bir yanımda siz ,stres yapma !!!evet bu ay çok dikkat ediceğim şey bu ay o olucak. çok istemekte engel oluyrmuş.ben 6ayda bunu anladım,şayet bir sorunumuz yoksa. teşekkür ederim ogüzel yorumlarınız için .

hakkında hayırlısı olsun canım bizde teşekkür ederiz

ınsallah en kısa zamanda senınde bebsıın olur cnm

kendımden örnek vereyım,38s ve diğer eski arkadaslar bilir mayıs-haziran ilk denemelerimizi yaptık cok cok istedık sankı olacak gibi vücudum bana oyunlar oynadı velhasılda regl oldum sonra ben istemedim kah korunduk kah korunmadık derken ben yuksek lisansa kaydımı yaptım,tatıl planları yaptık 2014 için öyle yaparız böyle yaparız derken (tabi biz korunmadıgımız günlerde hemen banyoya kosardım yumurtlama gunlerıne bile dıkkat etmedım ) ekim ayı geldı gecıyor regl olmadım daha öncede gecıktıgı ıcın önemsemedim nasıl olsa olurum dıye 10 gun gectı hala yok test yapayım dedım ve pozitif sonuc rabbım sonunu getırsın saglıklı sıhhatli

umarım bu yasadıklarım senın için fikir verir

cidden öyle en önemlisi rahat olmak.. bende çok stres yapmıştım zamanında ama ne oldu hiççç... şimdi kafam rahat hayırlısı deyip geçiyorum.. olursa olur zaten.. rabbim herkesin gönlüne göre versin

merhaba kızlarrr

aşılama yaptıran bir arkadas vardı
canım sen yinede temkinli ol cok iş yapıp yüklenme tabiki tutacak olan tutuyor ama sen önlemini al yinede
bu ay inşallah bol bebiş haberli günlerimiz olur amin:)

merhaba canım benim aminnnn inşallahh

çok güzel bir örnek,bana ışık olucaksın eminim. kendi adıma birşeyler yapmak istiyorum, belki oyalanmak bupsikolojiden uzaklaşmak,zihnimi başka doldurup herdakka ilişkiye girdiğimiz günleri not edp yumurtlama hesabı yapak istemiyorum.bana önerebileceğiniz birşey varmı? üniversiteyi bitirdikten sonra evlendim ,1senelik evliliğim hep ev iş iş ev oldu. hobi edinmek güzel olucak sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…