Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eveet :) cok cok teşekkür ederim darısı inşallah isteyen herkese
amiiiiiiiinnnnnnnnn bende işte geçen perşembe ovitrelle yaptırdım. çatlatma iğnesi ara ara kasık ağrım oluo inşallah hepiciklerimz hamiş kalırızzz Allahhh sağlıklı sihhatli doğmayı nasıp etsn kuzummmm

kafan rahat olsun karamel,daha 7 aylık evlisin emın ol kafanı rahat bıraktıgın an gebe kalıyorsun bak benım bu ay supriz oldu :)

cnm meraba bnde bugün doktora gttm yumurta gelştrci iğneye başladık bde klomen kullancm iğneyle hap bitnce aşılama yapcaz dedi az kaldı bnde aşılama yaptrıcam nasl oldu cnm anlatsana acımyo dimi hiç

canım oncelıkle hayırlısı olsun dıyelım.ben 6 gun sdece ıgne kullandım gonol f 37.5 dan 2gunde bır yumurta kontrolune gıttım 2ci gıtmemde bır yumurtam 19mm olmustu ıgneyı bıraktım ogun catlatma ıgnesı yaptık 36 saat sonra hastanedeydık esımden sperm ornegı aldılar 1 saat işlemden gectıler sonra benı aldılAR 5 dk surdu hıc korkulacak bısey yok 10 dk da yattım bu kadar canım benım stres olma rahat ol yeter sımdı de beklıyoruz 15 gunden bellı olacak dualarınınzı beklıyorum

hayırlısı olsun canım inşallah rabbim emeklerinizi boşa çıkartmaz..

amın canım sagol sen hangı doktora gıdıyorsun ben ozelden cevap yazamıyorum daha yenı oldugumdan

olsun canım önemli değil yazarsın yakında
ben hüma da çiğdem hanıma gidiyordum ama o da gitmiş şimdi bi dr ye gitmiyorum.. sen hangisine gidiyosun

olsun canım önemli değil yazarsın yakında
ben hüma da çiğdem hanıma gidiyordum ama o da gitmiş şimdi bi dr ye gitmiyorum.. sen hangisine gidiyosun

oralara da gıttım ersata falan erturk enson memorıalda nurettın beye gıttım ve son olarak fakulteye gıdıyorum cok memnununm canımsen beklemedesın o zaman yaanlıs anlamadıysam problem nedır sızde

oralara da gıttım ersata falan erturk enson memorıalda nurettın beye gıttım ve son olarak fakulteye gıdıyorum cok memnununm canımsen beklemedesın o zaman yaanlıs anlamadıysam problem nedır sızde

hmm anladım canım henüz fakülteye hiç gitmedim.. ordaki dr ler hakkında hiç bi bilgim yok doğrusu..
ama senin memnun olmana sevindim..
bende de pko var.. bu da bende sadece yumurta tembelliği yapıyormuş canım

tabiki etmem mi allahım isteyen herkese tez zamanda istediği kadar evlat versin,bebek bekleyen anne adaylarına dabebeklerini sag salım kucaklarına almayı nasıp etsın

ay canım benım tesekur edrım dıleklerın ıcın ben de dun asılama oldum burdan okudugum kadarıyla herkeste agrı falan oluyormus ben de hıc bırsey yok anlamadım kasıklarda falan agrı yok ben mı anaormalım anladım yanı sızce normal mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…