canım bizim patronumuz gidiyordu doktorun da adını buldum dr tahir haytoglu hatırladım orada zaten bölümüde var dogru biliyormusum yani bir görün istersen
bende pco var kuzum normalde hep geçer ama ilaç kullanınca mümkünatı yok geçmezdi ilk defa böyle oldu gidiyimmi şimdi hastaneye tam karşımda zaten
bu belirsizlikle daha fazla duramıcam gidip kan vericem varsa var yoksa yok inş yaparlar hemen
kan verince sonucunu alana kadar giremem kızlar yemek yapmam lazım 6 da kursum varya hazır olsun yanımda olduğunuz için çok sağolun ortalama 1 saat sonra burdayım
ayynen arkadaşlarrr sizz kusura bakmayınnnnnn.....
iyiki karşılıklı değilmişizz döver gibi yazmışsınızz..yanlış anlamaya meyil vermeyeyim diye uzun uzadı yazmıştımm..ama işe yaramamışş...şimdi ne yazsam nafilee..aynen ben girmem topiğe olur biterr...
benimde girdiğim topikler var 5 yıldır bebek için ugraşıyorum..ve bu 4 yıl olacak bu sitedeyimm..ama bizim topikdekiler biraz daha hassasdı..bende gebe olanların topikden gitmelerine karşıyım..birlikte bizim yanımızda olsunlar isterim hepp..bunu önceki yazımdada yazmıştımm...ben sadece ufak bi ricada bulundumm...ama nasıl bi algıdaysanızz..dövecekmiş gibi biz nisbet yapmıyoruzz cümlesinin bile kullanmışsınızzzz....
hepinize hayırlı günlerrr...
hayırlı haberlerle gel kuşum
Kuzum gittim dr gözükmem gerekiyomusta bilmem ne 70-80 lira ücret cıkarıyolar kızdım bende yaptırmadım üstümde okadar yoktu 25 lira almıstım yanıma soyguncular resmen yaa yarınıda beklerim kendi dr uma giderim nette bi sorun var cok zor girdim yazılmıyo
Kuzum gittim dr gözükmem gerekiyomusta bilmem ne 70-80 lira ücret cıkarıyolar kızdım bende yaptırmadım üstümde okadar yoktu 25 lira almıstım yanıma soyguncular resmen yaa yarınıda beklerim kendi dr uma giderim nette bi sorun var cok zor girdim yazılmıyo
Ne alaka doktor yaa bi hamilelik testi alti ustusayende bizde stres yaptik ama ha insallah sonu hayirli olur olmasada umutlar onumuzdeki aya kalir sikma canini yeterki :)
hayırlı haberını beklıyoruz canım ınsallahhh gelmezlerr
kızlar bugun asılamam oldu cok kolaymıs bakalım 15 gun nasıl gececek bılmıyorum dua edın lutfen RABBIM HEPIMIZE NASIP EDER INSALLAHHHH....:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
ÜÜÜFFFFF kızlar kımse yok mu yatmaktan cok sıkıldımmm....
ben özele gidiyorum kuzum çok ucuz bi hastane sayılmaz bana Göztepe ssk yı tavsiye etti bi tek orda var dedi zeynepkamilde bile yok orasıki kadın doğum hastanesi orda dahi yok düşün yani endokrin hormonlarla ilgili bölüm prolaktinim (süt hormonu) düşük çıktı onun için gidicem
Neden yatiyorsunn asilamadan sonra yatmak mi lazimmmiss
aman canım ne bilim üç kuruş fazla almak için kaç takla atıyolar gıcıklar
doğru söylüyosun çok stres yaptım hem kendimi hem sizi
inş kuzum yaa bende öyle istiyorum ama kısmette ne varsa onunla karşılaşıcam
Allahım göbeğini doldursun bitanem inş bebeğin sana sımsıkı tutunur sağlıklada kucağına alırsın rabbim gönlüne göre versin güzel arkadaşım
kızlar bugun asılamam oldu cok kolaymıs bakalım 15 gun nasıl gececek bılmıyorum dua edın lutfen RABBIM HEPIMIZE NASIP EDER INSALLAHHHH....:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
günaydın naber 38s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?