Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Vayyyy tabiii yaaaa Belki memur olarak istanbula atanırsın Gerçi bizde bursaya taşınabiliriz

evet bu benim son şansım hazır ortada bebek yokken böyle bi plan yaptım belli mi olur kazanırsam hayatım kurtulur özel sektörden yırtarım
şekerim tercihleri hep antep yazacağım için başka yere gitme şansım çok düşük :) zaten onun için kursa yazılmaya karar verdim ya sadece antep olması için 85-90 arası almam şart..

kızlaarr napıyosunuz bakiimm gelin beraber soğan suyu içelim tek başıma zor oluyor

kızlaarr napıyosunuz bakiimm gelin beraber soğan suyu içelim tek başıma zor oluyor

napalım canım aynı bildiğin gibi
hahahhahah ayyy çok güldüm kız gelin soğan suyu içelim deyişine bittim valla
bende ne için çağırıyor diyerek okumuştum pasta börek çörek sanmıştım

napalım canım aynı bildiğin gibi
hahahhahah ayyy çok güldüm kız gelin soğan suyu içelim deyişine bittim valla
bende ne için çağırıyor diyerek okumuştum pasta börek çörek sanmıştım

evet nasılda bildin yahuu akşama da ıspanaklı börek yapcam gel bebeğim akşama misafirim ol

yok ben almiiim canım sağolll sana afiyet olsunn

içtim ki zaten ben hıhh nasılsın canım kpss kursuna mı başlayacaksın? bende özel sektörün işini bildiğim için bi kaç ay dişimi sıktım da ancak bu yıl atandım; Allah sana da en güzel yerlerden nasip etsin kuşum

iyiyim kuzum sağolasın canım sen nasılsın?.. evet ocakta hızlandırılmış kurslar açılıyomuş..ben bebek mayısta olacak diye kpss'den vazgeçmiştim ama şimdi bebekte ertelendi sınav sonrasına falan doğar en erken hayırlısıyla tabii.. ben de işi bırakıp ocakta kursa gitmeye karar verdim..
normalde sadece matematik çalışarak 75 alıyodum.. belki de kursta tarihi coğrafyayı falan iyice öğrenirsem 85-90 alır atanırım şansımı denemek istiyorum...

Valla Bayram tatilinde başliim dedim hazır evdeyken sabah akşam içerim ama kaynattıktan sonra o kokuyu duydum ya anında döktümm

canım ama inan 1-2 bardaktan sonra dikiyosun kafaya bende ilk mahvoldum içene kadar ama bugün 10. günüm

evet canım en iyisini düşünmüşsün, bir kaç ay zorluk çekersin belki ama düşün yıllarca rahat olacaksın, Allah yardımcın olsun kuşum sadece matematikle 75 alıyosan hayli hayli yaparsın sen.. bebek işi de kısmet, hayırlı böyleymiş, daha yaşımız genç çok şükür hiçbişeye geç kalmış sayılmayız

ooo kpss ciler çoğalmışşş...bendensinizzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…