Vayyyy tabiii yaaaaBelki memur olarak istanbula atanırsın Gerçi bizde bursaya taşınabiliriz
kızlaarr napıyosunuz bakiimmgelin beraber soğan suyu içelim tek başıma zor oluyor
kızlaarr napıyosunuz bakiimmgelin beraber soğan suyu içelim tek başıma zor oluyor
napalım canım aynı bildiğin gibi
hahahhahah ayyy çok güldüm kız gelin soğan suyu içelim deyişine bittim valla
bende ne için çağırıyor diyerek okumuştum pasta börek çörek sanmıştım
evet nasılda bildin yahuuakşama da ıspanaklı börek yapcam gel bebeğim akşama misafirim ol
yok ben almiiim canım sağolll sana afiyet olsunn
sağol kuzucum ellerine sağlık afiyet bal şeker olsun
valla bende peynirli börek yapacağım tesadüfe bakk
içtim ki zaten ben hıhhnasılsın canım kpss kursuna mı başlayacaksın? bende özel sektörün işini bildiğim için bi kaç ay dişimi sıktım da ancak bu yıl atandım; Allah sana da en güzel yerlerden nasip etsin kuşum
afiyet olsun kocişlerimizeşifa olsun bize; bebiş için vitamin olsun
Valla Bayram tatilinde başliim dedim hazır evdeyken sabah akşam içerim ama kaynattıktan sonra o kokuyu duydum ya anında döktümm
canım ama inan 1-2 bardaktan sonra dikiyosun kafayabende ilk mahvoldum içene kadar ama bugün 10. günüm
iyiyim kuzum sağolasın canım sen nasılsın?.. evet ocakta hızlandırılmış kurslar açılıyomuş..ben bebek mayısta olacak diye kpss'den vazgeçmiştim ama şimdi bebekte ertelendi sınav sonrasına falan doğar en erken hayırlısıyla tabii.. ben de işi bırakıp ocakta kursa gitmeye karar verdim..
normalde sadece matematik çalışarak 75 alıyodum.. belki de kursta tarihi coğrafyayı falan iyice öğrenirsem 85-90 alır atanırım şansımı denemek istiyorum...
Bu ay bir daha deniim bakalım battan sonra başladım dimi? Artık burnumu kapatarak içmem lazım
kuzum beyaz soğan olsun ve kaynat hemen ılısın iç bekletme o zaman kokmuyor o kadar...
ooo kpss ciler çoğalmışşş...bendensinizzzziyiyim kuzum sağolasın canım sen nasılsın?.. evet ocakta hızlandırılmış kurslar açılıyomuş..ben bebek mayısta olacak diye kpss'den vazgeçmiştim ama şimdi bebekte ertelendi sınav sonrasına falan doğar en erken hayırlısıyla tabii.. ben de işi bırakıp ocakta kursa gitmeye karar verdim..
normalde sadece matematik çalışarak 75 alıyodum.. belki de kursta tarihi coğrafyayı falan iyice öğrenirsem 85-90 alır atanırım şansımı denemek istiyorum...
canım ama inan 1-2 bardaktan sonra dikiyosun kafayabende ilk mahvoldum içene kadar ama bugün 10. günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?