Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
veeee...
ben gel-dimmm !! :))))
sılacığmla konuşurken dedim bide topiğe slm veriym ne zmandır yoktum ortalıktaaa
hoşbuldkkk canımcım nasılsınnn uzun zmandır konuşamıyoruzoyyyyy kuzucummmmm hoşgeldinnnnn
meraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hoşbuldkkk canımcım nasılsınnn uzun zmandır konuşamıyoruz
slm kızlar nasılsınz dun doktora gıttım bebegım 2 kılo boyuda 42cm Allaha sukur ıyı bende kılo almammısım sadece 4 kılom var persembe gunu test yapıcaz haftaya ınsallah oda ıyı cıkar sızler nasılsınız
Toplam mi 4 kilo aldinn ne guzel ya
slm kızlar nasılsınz dun doktora gıttım bebegım 2 kılo boyuda 42cm Allaha sukur ıyı bende kılo almammısım sadece 4 kılom var persembe gunu test yapıcaz haftaya ınsallah oda ıyı cıkar sızler nasılsınız
ben iyiyim tatlım sen nasılsın?
maşallah hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallah az kaldı senin doğuma da çoğu gitti azı kaldı
ewet cnm toplam 4 kılo
Ben simdiden 5 kilo almisim ya senin yaptigin ozel bisey var mi yoksa istedigini yiyo musun? ?
cnm bende gebelık sekerı cıktı dıyet verdı doktor yemeklerden 4 yada 5 kasık yıyorum bıde tam bugday ekmegı yıyorum ondan boyle
mera22 hayırlı olsun cnm bebegın
Ya az yiyormussun doyuyor musun bari bende beyaz ekmegi birakim cok yiyorum ekmek
eh ıste doyuyorum bebegım ıcın katlanıyorum bılmem ıstersen sende bırak ekmegı az ye yada ekmek kılo aldırıyor
Anladim canimmm saol yavas yavas ekmegi birakiyorum ozaman :)
teşekkür ederim canım
Hayırlısı olsun bebişin