Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
veeee...

ben gel-dimmm !! :))))

sılacığmla konuşurken dedim bide topiğe slm veriym ne zmandır yoktum ortalıktaaa :16:

slm kızlar nasılsınz dun doktora gıttım bebegım 2 kılo boyuda 42cm Allaha sukur ıyı bende kılo almammısım sadece 4 kılom var persembe gunu test yapıcaz haftaya ınsallah oda ıyı cıkar sızler nasılsınız:16:

slm kızlar nasılsınz dun doktora gıttım bebegım 2 kılo boyuda 42cm Allaha sukur ıyı bende kılo almammısım sadece 4 kılom var persembe gunu test yapıcaz haftaya ınsallah oda ıyı cıkar sızler nasılsınız:16:

Toplam mi 4 kilo aldinn ne guzel ya

ben iyiyim tatlım sen nasılsın?
maşallah hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallah az kaldı senin doğuma da çoğu gitti azı kaldı:54:

ben iyiyim tatlım sen nasılsın?
maşallah hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallah az kaldı senin doğuma da çoğu gitti azı kaldı:54:

ewet cnm benım saol darısı sızlere olsun aralık 24 te gelıyor hayırlısıyla bebısım

Ben simdiden 5 kilo almisim ya senin yaptigin ozel bisey var mi yoksa istedigini yiyo musun? ?

cnm bende gebelık sekerı cıktı dıyet verdı doktor yemeklerden 4 yada 5 kasık yıyorum bıde tam bugday ekmegı yıyorum ondan boyle

Back