- 31 Mart 2015
- 2.898
- 5.627
- 108
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #5.241
her şey çok hızlı değişiyor demek kiYine benim gibi tarih okuyan bir abla biriyle tanışmış o da tarih okuyomuş kız okurken bir okulda çalışmış hatta. Bende internetten bir ilan gordum oğrencilerde başvurabişir yazmıştı btanş öğretmenliği için. Ama aramadılar beni
Evde küçük çocuk var mı... Ya da eve gelen giden misafir oldu mu onların çocukları da yapmış olabiliray kızlar çok moralim bozuldu bu gün difrize et almaya gittim baktım etler çözülmüş bir baktım herşey çözülmüş, fişi çekmişler delirdim sonra baktım bozulmamışlar, etleri doğra kavurma yap, taze fasulye vardı, bamya vardı pişirdim bir kısmını tere yağı vardı onuda erittim, ama bu tün günümü aldı dolap tıka basa doldu, bir haftalık yemek var tabi bir hafta yenirse
Canım saçak işi yapıyorum demişsin de biraz açarmısınçok güzel bi konu bende evde saçak işi yapıyorumparamı harcamayıp birikim yapmak istiyorum ama başaramıyorum bende kumbara mı alsam ama para lazım olunca ben o kumbarayı bi şekilde açar o parayı gene alır harcarım altın daha mantıklı gram altınla başlayabilirim
4 kişi gittik canım ailecek gittik.....gittiğimiz yer diğer sinemalardan biraz pahalıydı..116 tl sinema mı?? Aaa... Ağzım açık kaldı... Grup olarak gittiniz de herkesin parası sizden mi çıktı? Bilet fiyatı 20 lira olsa bile iki gün gitseniz iki kişi seksen lira yapar
He bizim İstanbul Ümraniye ya... Bana biraz pahalı geldi. En fazla 20 lira bir bilet burada4 kişi gittik canım ailecek gittik.....gittiğimiz yer diğer sinemalardan biraz pahalıydı..
ahahahahdaha devamı var... @SertSessiz snowflake12 @yagmur559 @gamze42 @ayamann hawar @eymenannesi @Hancock hey hanımlar nerdesiniz. buraya giren bir daha çıkamaz bilmiyor musunuz?
Canım çeyrek satış 187,5 düşer mi dahaAltının gramı 114.5 a düştü hanımlar... Boyle devam ederse Bu gidişle 110a kadar geriler gibime geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?