• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

Yine benim gibi tarih okuyan bir abla biriyle tanışmış o da tarih okuyomuş kız okurken bir okulda çalışmış hatta. Bende internetten bir ilan gordum oğrencilerde başvurabişir yazmıştı btanş öğretmenliği için. Ama aramadılar beni
her şey çok hızlı değişiyor demek ki :KK48: hakkında hayırlısı olsun canım

ay kızlar çok moralim bozuldu bu gün difrize et almaya gittim baktım etler çözülmüş bir baktım herşey çözülmüş, fişi çekmişler delirdim sonra baktım bozulmamışlar, etleri doğra kavurma yap, taze fasulye vardı, bamya vardı pişirdim bir kısmını tere yağı vardı onuda erittim, ama bu tün günümü aldı dolap tıka basa doldu, bir haftalık yemek var tabi bir hafta yenirse

ay kızlar çok moralim bozuldu bu gün difrize et almaya gittim baktım etler çözülmüş bir baktım herşey çözülmüş, fişi çekmişler delirdim sonra baktım bozulmamışlar, etleri doğra kavurma yap, taze fasulye vardı, bamya vardı pişirdim bir kısmını tere yağı vardı onuda erittim, ama bu tün günümü aldı dolap tıka basa doldu, bir haftalık yemek var tabi bir hafta yenirse
Evde küçük çocuk var mı... Ya da eve gelen giden misafir oldu mu onların çocukları da yapmış olabilir

116 tl sinema mı?? Aaa... Ağzım açık kaldı... Grup olarak gittiniz de herkesin parası sizden mi çıktı? Bilet fiyatı 20 lira olsa bile iki gün gitseniz iki kişi seksen lira yapar

wp_ss_20160221_0002.webp

Dolar Euro altın fiyatları...

Günaydın kızlar...mutlu, huzurlu ve bereketli bir hafta olur inşallah...sabah haberlerini kahvaltı yaparken izledim...altın ve dövizde ibre düşüşü gösteriyordu...devam eder mi, değişir mi yaşayıp göreceğiz kestirmek çok zor...

çok güzel bi konu bende evde saçak işi yapıyorum :KK69:paramı harcamayıp birikim yapmak istiyorum ama başaramıyorum bende kumbara mı alsam ama para lazım olunca ben o kumbarayı bi şekilde açar o parayı gene alır harcarım :KK53: altın daha mantıklı gram altınla başlayabilirim :KK37:
Canım saçak işi yapıyorum demişsin de biraz açarmısın

herkese merhaba kızlar haftasonu pek giremiyorum malum eşimden bozuklukları carptım cantalarımı da boşaltıp kaldırdım cıkan bütün bozukları da hoop kumbaraya attım 20 lira kadar ;) bugün evim satılıyor hayırlısıyla 1 ay içinde boşaltmam lazım ve ben daha kafama göre ev bulamadım galiba lojmana cıkacağım düşünmekten kafam agrıdı artık cok sıkıldım hayırlısı bakalım

Merhaba kızlar. Biliyorsunuz işten ayrıldım. Bugün bir gelişme oldu. Akşama netleşecek. Rabb'im hayırlı ise nasip etsin İnşallah. Bu süreçte dinlenmiş, eşime ve evime zaman ayırmış olacağım. Bugün bahar temizliğine başladım bile bu hafta boyunca bununla zaman geçireceğim. Sevgiler hepinize.

ahahahah :KK70: daha devamı var... @SertSessiz snowflake12 snowflake12 @yagmur559 @gamze42 @ayamann hawar hawar @eymenannesi @Hancock hey hanımlar nerdesiniz. buraya giren bir daha çıkamaz bilmiyor musunuz? :KK70:

Merhaba kızlar
Uzun zaman oldu buraya yazmayalı ara ara girip okumaya çalıştım ama konular baya ilerlemiş
Şuan birikmiş 1400 tl var altın alacaktım ama çok yüksek beklemedeyim
Mart ayında da 2000 tl gün parası alıcam
Altın düşsünde bişeyler alayım yoksa nakit durmuyor
Bu hafta ağva gezisi var gitmek istiyorum ama para yok
Gidersek birikimden gidecek gitmezsek aklımda kalacak
Vakit buldukça şimdi eskileri okuyayım biraz neler konuşulmuş

Back
X