- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #5.201
Annmde yapti banada gonderdi ama yetmedi bu yaz dha fazla yapcaz :))@yagmur559 biz yazın yaptık 5 kilodan 9 kavanoz mu ne çıktı. Şimdi menemende olsun makarna da olsun kullanıyoruz. Çok rahat. Kışın domates çok yavan oluyor
Neden ameliyat olacak canimAnnem yarın hastaneye yatıyor ameliyat olucsk. Yol parasından hariç para harcamak umarım. En azından kendi adıma öyle diyeyim.
Safra kesesinden canım. Taşı büyümüş baya. 8 mmNeden ameliyat olacak canim
Him.Safra kesesinden canım. Taşı büyümüş baya. 8 mm
geçmiş olsun canımSafra kesesinden canım. Taşı büyümüş baya. 8 mm
Him.Gecmis olsun canim ..
Teşekkürler canlar :)geçmiş olsun canım
çok heyecanlı görüyorum seni.Kimsenin anlatacak bişeyi yok mu. Kumbaraya para atan, biriktirdiği parayla bişeyler yapacak olan yokmu
Ehh napıyım bu ara fena taktım birikime... Elimdeki parayı da nasıl katlarım diye de düşünmüyor değilim hani. :)çok heyecanlı görüyorum seni.valla vanım benim gelirim 3000 TL. 200-250 TL harçlık ayırıyorum, kalan da bankada fonda birikiyor işte. düğün masrafları için, almayı düşündüğüm arabam için, artık neye nasip olursa. beyaz eşyalarımın da parasını biriktirdim. o ayrıca duruyor. kumbaraya da ara ara atıyorum. benden bu kadar
Teşekkür ederim canım... Ocak üstünde yapılanı bende biliyorum arkadaşımla yapmıştık. Benim tarif defterim var ara ara tariflere kafaya takıyorum. İnstagrqmda çok bakıyorum. Baya da yazdığım oldu defterePınarcım acil şifalar diliyorum annen için..
Ben bu ay çok fazla fırın kullandım. Dünde canımız kek istedi,tencerede ocak üstünde yaptım. Valla oldu..çokta güzel oldu:)
Nefis yemek tarifleri uygulamasını indirmiştim tlf na. Tavsiye ederim
Ben varim canim ev icin birikim yapiyom kac yil sonra alirz bilmem ama ufak ufak atiyomKimsenin anlatacak bişeyi yok mu. Kumbaraya para atan, biriktirdiği parayla bişeyler yapacak olan yokmu
Bende ev için biriktiriyorum ama benimki karınca misaliBen varim canim ev icin birikim yapiyom kac yil sonra alirz bilmem ama ufak ufak atiyom
Ay basi para ayiryom onu direk hesaba az cok o ay ki harcamaya gore esimden gizli
Ay sonu kalan paraylada gram aliyoruz esimle. Kalirsa o da...
o kadar takılma bence, para para deyip hayatı ıskalamamak lazımEhh napıyım bu ara fena taktım birikime... Elimdeki parayı da nasıl katlarım diye de düşünmüyor değilim hani. :)
Benim öyle biriktirdiklerim hep telefonlara gitti... Tam nakit olarak en az 300 -400 yapıyorum telefonum bozuluyordu. Benimde yaptırmak işime gelmiyordu belki bir ay belki 6 ay sonra tekrarlar diyip hep telefon aldım. Şuanki telefonum 5. Mi 6. Mı ne olması lazımo kadar takılma bence, para para deyip hayatı ıskalamamak lazımparadan para kazanmak gibi hırslarım olmadı. ama hiç bir zaman da paramı çar çur etmedim. ihtiyaç fazlası olanı kenarı attım ve unuttum. yıllar sonra bir bakıyorsun birikmiş
demek ki kenarı attığını unutamamışsın canım. unutsan, yok saysan yeni telefon almak yerine bozulanı tamir yoluna giderdinBenim öyle biriktirdiklerim hep telefonlara gitti... Tam nakit olarak en az 300 -400 yapıyorum telefonum bozuluyordu. Benimde yaptırmak işime gelmiyordu belki bir ay belki 6 ay sonra tekrarlar diyip hep telefon aldım. Şuanki telefonum 5. Mi 6. Mı ne olması lazım
Bir ara unuttum da sağolsun babam unutturmadı... Ben en sonki telefonum bozulunca arkadaşım kendi telefonunu verdi 6 ay onu kullandım babamda alcam sana telefon alcam sana telefon diye diye en sonunda kendi telefonumu aldıdemek ki kenarı attığını unutamamışsın canım. unutsan, yok saysan yeni telefon almak yerine bozulanı tamir yoluna giderdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?