birikim yapabilmenin yolları

Tek gidince nerelere gitmeliyiz
Fazla gezilecek bir alanı olmadığı için... Sahile gidebilirsiniz... Yeşilçay deresine gidebilirsiniz. Tekne turu gibi... Dediğim gibi küçük biter olduğu için pek gezilecek yarafı yok. Şile ile birleştirirseniz ağlyankayaya gidersiniz mesela.

Hanımlar hanımlar.. Öhöm öhömm... Şimdi aranızda yoğurt yapanlarınız var. Biliyorum kaçamazsınız benden neyse konumuza dönelim.. Yoğurt yaptığınız zaman aldığınız sütleri fazladan alıp kendi çökeleğinizi kendiniz yaparsınız. Bu sayede hem yoğurt için hemde peynir için kaynattığınız sütten kaymak elde edersiniz. Kaymağı ben napıcam. Yenmiyor edilmiyor demeyin. Tereyağı neyden yapılıyor zannediyorsunuz. Bir iki haftalık buzlukta sakladığınız kaymaklarla krndi tereyağınızı yapın. İnternette videosu mevcut. Haydi kolay gele :)

Sütçü zaten yağını süzüp satıyor. Tereyağı yapacak kadar kaymak birikmez

Sütçü zaten yağını süzüp satıyor. Tereyağı yapacak kadar kaymak birikmez
Adam tereyağı yapıp satcaktır ondan süzüyordur yağını... Babam alıyo yoğurt yapmak içinde 5 litre süt kahvaltıda sofraya koncak kadar çıkıyor. Yani rahat bi 5-6 kişilik sofrada rahat gider de bizde iki haftada bir sadece yoğurt yapmak için alıyoruz biz birintirsek ne biriktirmesek ne

Cevap vermişsin zaten canım kusura bakma şimdi gördüm
Bizde cumartesi sabah gidip pazar akşamı dönecektik turla olduğu için tam bilmiyorum neresi gezilecek bir inceliyeyim bakalım

Evet turla şile-ağva ilk defa gidicem
Neden tavsiye etmezsin canım ben merak ediyodum
Tur gezisiyle tavsiye etmem. Ama madem bursadan geliyorsun o zaman bir tura takıl. İstanbul da olsaydın hiç turla filan yğraşma derdim. Yada kocaelide filan olsan.

Merhaba kızlar.

İşle alakalı bir durum söz konusu demiştim. Olumlu oldu. Martın 20sinde 10 günlük bir eğitim alacağım 1 Nisan'da başlayacağım.
Rabbim'e şükürler olsun ki yine zorda bırakmadı.

Bu süreçte dinleneceğim.

Bir de epilasyon aleti alacağım önerisi olan var mı? Bu konuda çok şansızım.

Ben yıllardır aynı ürünü kullanıyorum az kullandığım için bayadır elimde nerden baksan bir 10 senedir filan. Braun silkepil kullanıyorum. Tabi şuan kullandığımın filan üst modelleri çıktı. Memnunum ben.

Ben bieiktirdiğim bozuklukları bim a101 gibi yerlerde bütünleştiriyorum. Tabi haberdeki adam gibi beklemiyorum duruma göre 5 lira 10 lira olarak götürüyorum butunlertiriyorum. :)

çok mantıklıymış :)

süper. çoğunu not aldım :)

Merhaba canim gozun aydin :) insallah iyi olur.. bnde yillardir philips kullaniyorum memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…