- Konu Sahibi sempatik_kiz
- #5.261
Insallah biran once dusr daha da..Altının gramı 114.5 a düştü hanımlar... Boyle devam ederse Bu gidişle 110a kadar geriler gibime geliyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah biran once dusr daha da..Altının gramı 114.5 a düştü hanımlar... Boyle devam ederse Bu gidişle 110a kadar geriler gibime geliyor.
Hakkinda hayirlisi olsun canimMerhaba kızlar. Biliyorsunuz işten ayrıldım. Bugün bir gelişme oldu. Akşama netleşecek. Rabb'im hayırlı ise nasip etsin İnşallah. Bu süreçte dinlenmiş, eşime ve evime zaman ayırmış olacağım. Bugün bahar temizliğine başladım bile bu hafta boyunca bununla zaman geçireceğim. Sevgiler hepinize.
Merhaba kızlar. Biliyorsunuz işten ayrıldım. Bugün bir gelişme oldu. Akşama netleşecek. Rabb'im hayırlı ise nasip etsin İnşallah. Bu süreçte dinlenmiş, eşime ve evime zaman ayırmış olacağım. Bugün bahar temizliğine başladım bile bu hafta boyunca bununla zaman geçireceğim. Sevgiler hepinize.
Para ve altın uzmanı islam memiş biraz düşecek sonra duğun nişan zamanları 120 liraya çıkcak diyordu altının gramına. Yani şu sıralar ne kadar düşerse. Tetikte olmalıyızCanım çeyrek satış 187,5 düşer mi daha
Acaba? Hepimiz beklemedeyiz altın için
Sağ olun, İnşallah.Hayırlısı olsun hakkında
İnşallah canım. Sizlerle birlikte yeniden birikimlere devam etmek istiyorum.Hakkinda hayirlisi olsun canim
Seni tekrar aramızda görmek güzel :) naptın okuyabildin mi tüm mesajları ? :)Merhaba kızlar
Uzun zaman oldu buraya yazmayalı ara ara girip okumaya çalıştım ama konular baya ilerlemiş
Şuan birikmiş 1400 tl var altın alacaktım ama çok yüksek beklemedeyim
Mart ayında da 2000 tl gün parası alıcam
Altın düşsünde bişeyler alayım yoksa nakit durmuyor
Bu hafta ağva gezisi var gitmek istiyorum ama para yok
Gidersek birikimden gidecek gitmezsek aklımda kalacak
Vakit buldukça şimdi eskileri okuyayım biraz neler konuşulmuş
Merhaba kızlar. Biliyorsunuz işten ayrıldım. Bugün bir gelişme oldu. Akşama netleşecek. Rabb'im hayırlı ise nasip etsin İnşallah. Bu süreçte dinlenmiş, eşime ve evime zaman ayırmış olacağım. Bugün bahar temizliğine başladım bile bu hafta boyunca bununla zaman geçireceğim. Sevgiler hepinize.
Canım birikiminin gitmedinr üzülme. Çünkü onu kullanmasaydın eksinin ıüstüne biraz daha eksi eklicektin. Kızın için birikim yapıcam demişsin. Sen yine ne için birikim yaptığını belirleme yine birikimini yap. Artık o anki psikolojin be olursa onun için kullanırsın :)Selam canlar nasilsiniz,cok güzel seyler yazmissiniz birikime dair.takiptedim.
Bizim bu ay,ekstra faturalar yüzunden eksideydik.maas gelince borca gidecek ve biz gene eksiyle devam edecektik.kenarda biraz birikmisim vardi,o parayla kapattin eksiyi.
Ama ben üzgunum ve cikmazdayim,bir kac aydir calisiyorum,cok degil ama az da olsa biriksin bi evimiz olsun diye ugrasiyorum.ya da dunya hali kimsemiz yok,kimseye muhtac olmayalim diye ugrasiyorum.aldigim maasi kendi ihtiyaclarimi erteleyiip birikime katiyorum. Ama esim maalesef benimle ayni Amaci tasimiyor,ben ne kadar istersem o da o denli istemiyor.artik Hic icimden gelmiyor ama birakirsam ona uyarsam da batariz biliyorum.ev almak Benim icin imkansiz,kabullendim galiba.Birikwnlerle borclari kapatip az da olsa kizim icin atmak istiyorum artik.
Esimin isteksizligi bütun hayallerimi yikti atti.Hayirlisi olur insallah.
Üzuntum eksiyi kapattigim icin giden para degil canim.onu zaten Ben düsunerek yaptim .her aY eksiye dusmektwnse kapatmayi istedim.Canım birikiminin gitmedinr üzülme. Çünkü onu kullanmasaydın eksinin ıüstüne biraz daha eksi eklicektin. Kızın için birikim yapıcam demişsin. Sen yine ne için birikim yaptığını belirleme yine birikimini yap. Artık o anki psikolojin be olursa onun için kullanırsın :)
Merhaba kızlar
Uzun zaman oldu buraya yazmayalı ara ara girip okumaya çalıştım ama konular baya ilerlemiş
Şuan birikmiş 1400 tl var altın alacaktım ama çok yüksek beklemedeyim
Mart ayında da 2000 tl gün parası alıcam
Altın düşsünde bişeyler alayım yoksa nakit durmuyor
Bu hafta ağva gezisi var gitmek istiyorum ama para yok
Gidersek birikimden gidecek gitmezsek aklımda kalacak
Vakit buldukça şimdi eskileri okuyayım biraz neler konuşulmuş
Turla Ağva gezisini tavsiye etmem ben... Ama ilk defa gidilecekse olabilir. Ben ağvalıyım :)Ağva gezisi turla mı?
Turla Ağva gezisini tavsiye etmem ben... Ama ilk defa gidilecekse olabilir. Ben ağvalıyım :)
Ayyy insallah yaa daha fazla dussunGram 114.1 olmuş. Hadi biraz daha inse...