• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

Canım bak aklıma ne geldi ? Evdeysen annen de var bebek bakabilirsin. Hem çok zevkli olur hem de sana on bir hazırlık olur ilerisi için. İyi de para alırsın. Bir düşün istersen.
Çok iyi fikir... Bunu anneme de bir dile getireyim bakalım :)

Benim yegenimi genç bir kız bakiyordu küçükken. Çok da seviyordu yegenim onu. Kız da öyle. Bazen ablamin evinde bazen kendi evinde bakiyordu. Çok rahat yaparsın. Çevrede böyle öğretmen falan varsa yeni bebeği olan ya da küçük çocuğu olan bakabilirim diye fikir götür. Annen de var zorda kalınca o ilgilenir.

Bend
Bende ev için biriktiriyorum ama benimki karınca misali :KK70: çalışmadığım için bir gelirim yok. Bir harçlıklarım var o kadar. Ama ona rağmen 2 çeyrek yaptım bugünüme de şükür... Hani en azından ev olmasa bile zorda kalsam şuan kullanabileceğin bir şeyim var azda olsa.
Olsun damlaya damlaya göl olur,ayrica arkadaslarin dedigi gibi bebek bakabilirsin annenle birlikte bnce cok iyi olur senin icin :KK66:

ataması zor diye biliyorum. kaç puan alman gerek. batıda pek kadro da açılmıyor. genelde çoğu öğretmen doğuya ve gdoğuya atanıyor.
Evet atanması zor. Az açıyorlar tarih bolumunun öğretmenliğini.. Oldu da formasyon alamazsam özeller var olmadı sözleşmeli girerim devlet okullarına :)

Evet atanması zor. Az açıyorlar tarih bolumunun öğretmenliğini.. Oldu da formasyon alamazsam özeller var olmadı sözleşmeli girerim devlet okullarına :)
formasyon almadan özelde öğretmenlik yapılıyor mu? formasyon öğretmenlik yapabilir belgesi diye biliyorum. devlette sözleşmeli olman için de atanman gerekiyor. bir kaç yıl önce böyleydi. daha sonra kadroya geçiyorsun diye biliyorum. ücretli öğretmenlikten bahsediyorsan o olabilir. ama ne yap et, devletin kadrolu öğretmeni olmaya çalış canım. özel okullar çok az ücret veriyor, iliğini kemiğini de sömürüyor.

Bensendetutuklukaldim Bensendetutuklukaldim geçmiş olsun canım Allah annene şifa versin

İnstagramda takip ettiğin yemek tarifleri hesapları neler canım ben de bakayım
Teşekkür ederim canım. İlk önce arama kısmına yemek tarifleri diye girdim bazılarına baktım sonra o sayfalarda etiketlemeler olmuş. O etiketlenenlere bakttım derken baya tarid buldum oyle

formasyon almadan özelde öğretmenlik yapılıyor mu? formasyon öğretmenlik yapabilir belgesi diye biliyorum. devlette sözleşmeli olman için de atanman gerekiyor. bir kaç yıl önce böyleydi. daha sonra kadroya geçiyorsun diye biliyorum.
Yok canim sozlesme icin atanmak.gerekmezki bnim cok arkadasim sozlesmeli yapiyo atanmadan basladilar calisiyolar bnde ilcede oldugum icin burda acik yoktu yoksa bnde yaapacaktim

Yok canim sozlesme icin atanmak.gerekmezki bnim cok arkadasim sozlesmeli yapiyo atanmadan basladilar calisiyolar bnde ilcede oldugum icin burda acik yoktu yoksa bnde yaapacaktim
kuzenim 7 yıl önce sözleşmeli olarak atandı, bir yıl sonra da kadroya geçti canım. şimdi değiştiyse bilemem. ama ücretli öğretmenlik farklı.

formasyon almadan özelde öğretmenlik yapılıyor mu? formasyon öğretmenlik yapabilir belgesi diye biliyorum. devlette sözleşmeli olman için de atanman gerekiyor. bir kaç yıl önce böyleydi. daha sonra kadroya geçiyorsun diye biliyorum. ücretli öğretmenlikten bahsediyorsan o olabilir. ama ne yap et, devletin kadrolu öğretmeni olmaya çalış canım. özel okullar çok az ücret veriyor, iliğini kemiğini de sömürüyor.
Yine benim gibi tarih okuyan bir abla biriyle tanışmış o da tarih okuyomuş kız okurken bir okulda çalışmış hatta. Bende internetten bir ilan gordum oğrencilerde başvurabişir yazmıştı btanş öğretmenliği için. Ama aramadılar beni

Back
X