- 27 Nisan 2015
- 4.227
- 7.321
- 158
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #5.221
Çok iyi fikir... Bunu anneme de bir dile getireyim bakalım :)Canım bak aklıma ne geldi ? Evdeysen annen de var bebek bakabilirsin. Hem çok zevkli olur hem de sana on bir hazırlık olur ilerisi için. İyi de para alırsın. Bir düşün istersen.
yaşadığım şehirde tam gün 1000 TL kazanıyorlar. benim halam emekli o bakıyor. öğretmen çocuğu yarım günden biraz fazla bakıyor, 600 TL alıyor. bence de iyi paraÇok iyi fikir... Bunu anneme de bir dile getireyim bakalım :)
İyi paraymış gerçekten :)yaşadığım şehirde tam gün 1000 TL kazanıyorlar. benim halam emekli o bakıyor. öğretmen çocuğu yarım günden biraz fazla bakıyor, 600 TL alıyor. bence de iyi para
şehir şehir de değişebilir ama. ben bursada yaşıyorum.İyi paraymış gerçekten :)
Ayy.. Biri bursa mı ddeişehir şehir de değişebilir ama. ben bursada yaşıyorum.
Olsun damlaya damlaya göl olur,ayrica arkadaslarin dedigi gibi bebek bakabilirsin annenle birlikte bnce cok iyi olur senin icinBend
Bende ev için biriktiriyorum ama benimki karınca misaliçalışmadığım için bir gelirim yok. Bir harçlıklarım var o kadar. Ama ona rağmen 2 çeyrek yaptım bugünüme de şükür... Hani en azından ev olmasa bile zorda kalsam şuan kullanabileceğin bir şeyim var azda olsa.
hem gezip görmek için hem yaşamak için çok güzel bir şehirAyy.. Biri bursa mı ddeiayy ben bursa hayranıyım çok gitmek istiyorum ama bir turlu nasip olmadı. Tarih öğrencisiyim Osmanlı devletinin ilk başkenti ta ilgimi çekiyor :)
Dormasyon alıp kppsye girsem diyorum oraya çıksa keşke oğretmenliğe diyorum. İnşallah olur ya. :/hem gezip görmek için hem yaşamak için çok güzel bir şehir
İnşallah bakalım :)Olsun damlaya damlaya göl olur,ayrica arkadaslarin dedigi gibi bebek bakabilirsin annenle birlikte bnce cok iyi olur senin icin
branş ne canım?Dormasyon alıp kppsye girsem diyorum oraya çıksa keşke oğretmenliğe diyorum. İnşallah olur ya. :/
Tarihbranş ne canım?
ataması zor diye biliyorum. kaç puan alman gerek. batıda pek kadro da açılmıyor. genelde çoğu öğretmen doğuya ve gdoğuya atanıyor.
Evet atanması zor. Az açıyorlar tarih bolumunun öğretmenliğini.. Oldu da formasyon alamazsam özeller var olmadı sözleşmeli girerim devlet okullarına :)ataması zor diye biliyorum. kaç puan alman gerek. batıda pek kadro da açılmıyor. genelde çoğu öğretmen doğuya ve gdoğuya atanıyor.
formasyon almadan özelde öğretmenlik yapılıyor mu? formasyon öğretmenlik yapabilir belgesi diye biliyorum. devlette sözleşmeli olman için de atanman gerekiyor. bir kaç yıl önce böyleydi. daha sonra kadroya geçiyorsun diye biliyorum. ücretli öğretmenlikten bahsediyorsan o olabilir. ama ne yap et, devletin kadrolu öğretmeni olmaya çalış canım. özel okullar çok az ücret veriyor, iliğini kemiğini de sömürüyor.Evet atanması zor. Az açıyorlar tarih bolumunun öğretmenliğini.. Oldu da formasyon alamazsam özeller var olmadı sözleşmeli girerim devlet okullarına :)
Teşekkür ederim canım. İlk önce arama kısmına yemek tarifleri diye girdim bazılarına baktım sonra o sayfalarda etiketlemeler olmuş. O etiketlenenlere bakttım derken baya tarid buldum oyleBensendetutuklukaldim geçmiş olsun canım Allah annene şifa versin
İnstagramda takip ettiğin yemek tarifleri hesapları neler canım ben de bakayım
Yok canim sozlesme icin atanmak.gerekmezki bnim cok arkadasim sozlesmeli yapiyo atanmadan basladilar calisiyolar bnde ilcede oldugum icin burda acik yoktu yoksa bnde yaapacaktimformasyon almadan özelde öğretmenlik yapılıyor mu? formasyon öğretmenlik yapabilir belgesi diye biliyorum. devlette sözleşmeli olman için de atanman gerekiyor. bir kaç yıl önce böyleydi. daha sonra kadroya geçiyorsun diye biliyorum.
kuzenim 7 yıl önce sözleşmeli olarak atandı, bir yıl sonra da kadroya geçti canım. şimdi değiştiyse bilemem. ama ücretli öğretmenlik farklı.Yok canim sozlesme icin atanmak.gerekmezki bnim cok arkadasim sozlesmeli yapiyo atanmadan basladilar calisiyolar bnde ilcede oldugum icin burda acik yoktu yoksa bnde yaapacaktim
Yine benim gibi tarih okuyan bir abla biriyle tanışmış o da tarih okuyomuş kız okurken bir okulda çalışmış hatta. Bende internetten bir ilan gordum oğrencilerde başvurabişir yazmıştı btanş öğretmenliği için. Ama aramadılar beniformasyon almadan özelde öğretmenlik yapılıyor mu? formasyon öğretmenlik yapabilir belgesi diye biliyorum. devlette sözleşmeli olman için de atanman gerekiyor. bir kaç yıl önce böyleydi. daha sonra kadroya geçiyorsun diye biliyorum. ücretli öğretmenlikten bahsediyorsan o olabilir. ama ne yap et, devletin kadrolu öğretmeni olmaya çalış canım. özel okullar çok az ücret veriyor, iliğini kemiğini de sömürüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?