- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
Almak mümkün olmaz sen bunu bilerek giriyorsun sisteme ve imza atıyorsun Günaydın bu arada. Sabah kahvaltısında şöyle çay simit poğaça olsa ne güzel olurdu. Fırına gitmem de mümkün değil şu anda.Gunaydinkutsal damacanaya 20TL bagisladim..sizlerde ne var ne yok, bireysel emeklilik benim kafama yatmadi ama bir ara esime de kendime de yaptirmayi düşündüm ama sistemden ayrılınca para kesmeleri cok kötü, o kadar zaman zaten paranı işletiyor
Tuketici Hakem heyetine basvurulsa belki o kesilen paralari geri almak mumkun olur,,
Almak mümkün olmaz sen bunu bilerek giriyorsun sisteme ve imza atıyorsun Günaydın bu arada. Sabah kahvaltısında şöyle çay simit poğaça olsa ne güzel olurdu. Fırına gitmem de mümkün değil şu anda.
Bankadan dosya masrafını biz de geri aldık. Kredi çekerken faiz ödüyorsun aldığın paranın karşılığı ve bunun dışındakiler bankanın fırsatçılığı haksız Kazancı'na giriyor. BES te ise vadeli hesapta parayı vadeden önce çekersen cezalandırılmak gibi. İnşaallah çekmek zorunda kalmamCanim bankadan.kredi cekerkende imza atıyorsunuz, masraf alinacagini.biliyorsunuz ama kredi.masraflarını iade ettiler, çünkü haksiz alinan bir para...
Bence BES de alinan da haksiz ama.emsal karar yok belki birgün biri basvurursa hakli bulunabilir diye düşünüyorum
Bende dusunuyorum pogacami yapsam diye sende boyle yazinca daha cok canim istedi bugun evdeyim isler beni bekler ama canim yataktanda cikmak istemiyorAlmak mümkün olmaz sen bunu bilerek giriyorsun sisteme ve imza atıyorsun Günaydın bu arada. Sabah kahvaltısında şöyle çay simit poğaça olsa ne güzel olurdu. Fırına gitmem de mümkün değil şu anda.
Bankadan dosya masrafını biz de geri aldık. Kredi çekerken faiz ödüyorsun aldığın paranın karşılığı ve bunun dışındakiler bankanın fırsatçılığı haksız Kazancı'na giriyor. BES te ise vadeli hesapta parayı vadeden önce çekersen cezalandırılmak gibi. İnşaallah çekmek zorunda kalmam
besten biz de çıktık
ama iyi ki çıkmışım diyorum ben de
cnm
yatırdığın parayı faize koyup işletiyorlar,bir miktar fon hisse sahiplerine,bir miktar da bankaya gidiyor,ayrıca fon zarar ederse sen de zarar ediyorsun,fon kar ederse sen de kar elde ediyorsun
ben şöyle düşünmüştüm 100 tl yatırdım 125 verilecek,ama kesinti vs ile 110 a düşüyor,eğer fon zarar ederse 100 tl 90 a da düşüyor,yani biz öyle anladık,ve çıktık,tabi memnun olanlarda var,bizim kafamıza yatmadı
Evet paranı ısletıyorlar ama hıcbırzaman yatırdıgın paradan daha azına dusmuyor. Ayrıca her bes fon uzerınden degıl, benımkı oyle degıl meselacnm
yatırdığın parayı faize koyup işletiyorlar,bir miktar fon hisse sahiplerine,bir miktar da bankaya gidiyor,ayrıca fon zarar ederse sen de zarar ediyorsun,fon kar ederse sen de kar elde ediyorsun
ben şöyle düşünmüştüm 100 tl yatırdım 125 verilecek,ama kesinti vs ile 110 a düşüyor,eğer fon zarar ederse 100 tl 90 a da düşüyor,yani biz öyle anladık,ve çıktık,tabi memnun olanlarda var,bizim kafamıza yatmadı
Devlet katkısı var cabım 100tl ye 25 tl verıyor fakat bozdurmak ıstersen devlet katkısının bır kısmını verıyorlar ödeme yaptıgın yıla göreDevlet destegi varmi hani vardiya 100tl 25tl devletten diye
Bende cok anlamiyorum esim bi ara yatirdi sonra durdurdu.
Daha dogrusu karttan cekiyolardi karti iptal ettik durdu.
Bizde evde kavanozda butun para bırıktırıyoruz. 4.5 aylık hamıleyım ve 6 ay ucretsız ızın almayı dusunuyorum. Kavanozda bırıktırdıgımız parayı market parası olarak kullanıcaz cocuk dogunca. Sımdı 600tl var ıcınde. 20,10,50 olarak atıyorum daha sonra cuzdanımda 100tl varsa butunletıyorum, artık ne kadar bırıkır bılmıyorum ama hedefım 1500.Damacanadan cikan para evde degil suan
Evdeki kumbaradan yani esimin evdeki birikimden bahsediyosan esim böyle biriktirmeyi seviyo.
Biraz biriktirip öyle hesaba koymayı dusundugunden sanırım.
Oluyo cnm merak etme sen ben sasırmıstım okadar parayı görünce az gibi görünüyodu oysa.Bizde evde kavanozda butun para bırıktırıyoruz. 4.5 aylık hamıleyım ve 6 ay ucretsız ızın almayı dusunuyorum. Kavanozda bırıktırdıgımız parayı market parası olarak kullanıcaz cocuk dogunca. Sımdı 600tl var ıcınde. 20,10,50 olarak atıyorum daha sonra cuzdanımda 100tl varsa butunletıyorum, artık ne kadar bırıkır bılmıyorum ama hedefım 1500.
Su grip asisi hakkinda hic bilgim yokBir başladımı zaten gelmiyo arkası ihtiyaçların. ben bu hafta sonu kafamı kaldıramadım hastalıktan.o yüzdende ne giderim oldu,ne birikimim
bizde oğluma eşofman altı ve pantolon alıcaz okul için. Bide test istediler ama yaptırmadık oda sırada..birde grip aşısı yatırsam diyorum. Ama zaman yok ki. Sağlık ocakları yapıyo heralde ama tam gün okulu. Cumarteside kapalıdır heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?