birikim yapabilmenin yolları

Almak mümkün olmaz sen bunu bilerek giriyorsun sisteme ve imza atıyorsun Günaydın bu arada. Sabah kahvaltısında şöyle çay simit poğaça olsa ne güzel olurdu. Fırına gitmem de mümkün değil şu anda.

Canim bankadan.kredi cekerkende imza atıyorsunuz, masraf alinacagini.biliyorsunuz ama kredi.masraflarını iade ettiler, çünkü haksiz alinan bir para...

Bence BES de alinan da haksiz ama.emsal karar yok belki birgün biri basvurursa hakli bulunabilir diye düşünüyorum

Bankadan dosya masrafını biz de geri aldık. Kredi çekerken faiz ödüyorsun aldığın paranın karşılığı ve bunun dışındakiler bankanın fırsatçılığı haksız Kazancı'na giriyor. BES te ise vadeli hesapta parayı vadeden önce çekersen cezalandırılmak gibi. İnşaallah çekmek zorunda kalmam

Günaydın
Benimde bes im var aslinda ogluma yaptirmak icin gitmistim ama yastan dolayi olmuyormus benim adima oldu 2,5 yildir odeme yapiyoruz 145 tl karttan cekiliyor biz memnunuz kendim istesem o parayi birektiremiyorum yada biriktirsemde bisey cikiyo harciyorum

Bende dusunuyorum pogacami yapsam diye sende boyle yazinca daha cok canim istedi bugun evdeyim isler beni bekler ama canim yataktanda cikmak istemiyor

Banka senin parani kullanip para kazanıyor bes te de.ona.bakarsan senin parani işletiyor...insallah cekmek zorunda kalmazsin...

bend e3 yıl önce bese başvurmuştum, sonra daha ay dolmadan vazgeçmiştim, ilk peşinatı geri vermişlerdi, bir arkadaş aklımı bulandırmıştı, şimdi diyorum keşke vazgeçmeseymişim, birikim yapamıyanlar için iyi bir yöntem aslında

cnm
yatırdığın parayı faize koyup işletiyorlar,bir miktar fon hisse sahiplerine,bir miktar da bankaya gidiyor,ayrıca fon zarar ederse sen de zarar ediyorsun,fon kar ederse sen de kar elde ediyorsun
ben şöyle düşünmüştüm 100 tl yatırdım 125 verilecek,ama kesinti vs ile 110 a düşüyor,eğer fon zarar ederse 100 tl 90 a da düşüyor,yani biz öyle anladık,ve çıktık,tabi memnun olanlarda var,bizim kafamıza yatmadı

Her türlü banka kar ediyor...kendin biriktirebiliyorsan en iyisi...

Evet paranı ısletıyorlar ama hıcbırzaman yatırdıgın paradan daha azına dusmuyor. Ayrıca her bes fon uzerınden degıl, benımkı oyle degıl mesela

Devlet destegi varmi hani vardiya 100tl 25tl devletten diye
Bende cok anlamiyorum esim bi ara yatirdi sonra durdurdu.
Daha dogrusu karttan cekiyolardi karti iptal ettik durdu.
Devlet katkısı var cabım 100tl ye 25 tl verıyor fakat bozdurmak ıstersen devlet katkısının bır kısmını verıyorlar ödeme yaptıgın yıla göre

Damacanadan cikan para evde degil suan
Evdeki kumbaradan yani esimin evdeki birikimden bahsediyosan esim böyle biriktirmeyi seviyo.
Biraz biriktirip öyle hesaba koymayı dusundugunden sanırım.
Bizde evde kavanozda butun para bırıktırıyoruz. 4.5 aylık hamıleyım ve 6 ay ucretsız ızın almayı dusunuyorum. Kavanozda bırıktırdıgımız parayı market parası olarak kullanıcaz cocuk dogunca. Sımdı 600tl var ıcınde. 20,10,50 olarak atıyorum daha sonra cuzdanımda 100tl varsa butunletıyorum, artık ne kadar bırıkır bılmıyorum ama hedefım 1500.

Oluyo cnm merak etme sen ben sasırmıstım okadar parayı görünce az gibi görünüyodu oysa.
Resim ekledim ilk sayfalarda var.
Bebisin hayırla,saglıkla,bereketle gelsin.

Ben bi toparlanamadım hala
Pazara gittim bugun
Balık,domates,biber,salatalık,karalahana,beyazlahana,corap aldım
25tl harcadım
30tl karttan ogluma esofman alt aldım
Ayin 10u esimin dogum gunu
Yarin carrefour a gidip gömlek bakim diyorum.
Ogluma sweat bakıcam.
Salı gunude salıpazarından pijama bakarim
Hep -lerdeyim bu ara
+lara tez zamanda kavusmak ümidiyle artık.

Bir başladımı zaten gelmiyo arkası ihtiyaçların. ben bu hafta sonu kafamı kaldıramadım hastalıktan.o yüzdende ne giderim oldu,ne birikimim
bizde oğluma eşofman altı ve pantolon alıcaz okul için. Bide test istediler ama yaptırmadık oda sırada..birde grip aşısı yatırsam diyorum. Ama zaman yok ki. Sağlık ocakları yapıyo heralde ama tam gün okulu. Cumarteside kapalıdır heralde

Su grip asisi hakkinda hic bilgim yok
Her hastane isteyince yapiyomu?
Ya da saglik ocagi?
Biz eczaneden mi aliyoruz soyleyip yoksa dr receteliyormu?
Bilginiz varsa bu konuda yardim isterim.
Ben tum kısı gripli geciren,cok usuyen bi tipimm
Patates cuvali gibi kat kat geziyorum
Kan ,b12,ferittin hersyse normal.
Oglumda herseyden nem kapan bisi
Okul daha acilali ne oldu ki hemen bogazlari kizardi yutkunurken aciyo diyo
Okul donemi hep boyleyiz o tozlar mahfediyo

Oglumla beraber grip asisi olalim diye dusunuyorum fakat yan etkisi falan var mi arastirmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…