- 1 Mart 2010
- 44.819
- 114.078
- 798
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
Aynen evde olanlarla idare ederdikYs şimdiki beden eğitimi ve resim oğretmenkeri herşeyi ister oldular. Bizim zamanımızda istrmezlerdi birşey. :)
Evet hayallerimiz bunlar ama yaşantılar çamaşır bulaşık....Selamm
Hic bi eksigimi alamadim hala acikcası vakit bulamadim isimede geldi para cebimde kaldı.
Oturmalardayım bi oraya bi buraya okula yemek ev derken hobba hic oturamadan uyku vakti geliyo
Esim 250tl yapmıs kumbarasini
Bugun bi abla kocaeli tarfindan 120.000e ev almıs resimlerini falan gordum cok begendim sıfır
Aklım gitti ya 120m2
Hemen kiraya vermis
Yatirimlik gayet makul
50-60binim olsa 50de kredi ceker kirayi ona baglarim aslinda 4senede ev seninw
Ödesin kendi kendini.
Guzel yatirim.
Gönul neler istiyo
Ancak yemek hazırlarım simdi ben gider
Hayaller paris hayatlar yemek,temizlik,bulasık camasır.
Bir öğretmen olarak bunu yapması hatalı bir davranış... Bir oğrenciyi rencide edemez. Şikayet edildi o öğretmen. Öğrencilere de kötü örnek..Aynen evde olanlarla idare ederdik
Gecen senenin def, kullanirdik yirtardik yapraklarini yada icine katlardık
Resim cantasi ne yahu koyarsin cantana goturursun
35-50resim defteri sanki ressamlar
O sayfa nasil dolcak cok merak ediyorum
Aramizda ogretmen varken bisi sorcam ben
Turkce ogretmeni odevini yapmayan 15cocugun tek tek resmini cekmis
Oglum yapti ama tuhafima gitti
Nasil yani dedim
Sahsen ogluma yapsaydi yarin gidip konuscaktim
Odevini yapmayan cocugun adini yazarsin velisiyle konusursun.
Resimlerinizi toplantida gostercem demis
Ne hakla
Nasil?
Ders saatinde hic usenmemis tek tek resimcekmis
Baska bi yerde kullanmicani ne bilcem ben
Bu nasil bi egitimci kimdir nedir ozellikle taniscam.
canımm nasılsın?@ayamann herkes bi tuhaf olmus yahu
Bende tırım tırım esofman arıyodum bugun arkadas bosuna alma 1haftaya okul esofman yaptiriyo ondan alıcaz nasıl olsa dedi
Ben sok.
Bi o eksikti
Spor ayakkabi sordum bide kinetix 100tl dedi
Deri bot sordum yine kinetixde 190dedi
Oldu ozaman kolay gelsin iyi gunler iyi satislar ok kib by dedim
Giyecegi 1 sene dana kadar oluyo ayakları hemencik.
Bunalımlardayım.
altının gramı da 108.4 e düşmüş. abim arkadaşının düğününde çeyrek takıcak bugun alsaydım keşke diyorum şimdi. 109.4 ken aldım dün...günaydınn...bugün hiç para harcamamyı düşünüyorum,hadi bakalım
geçen oğluma yaptığım dolarlardan daha şimdiden 6 liraya yakın zararım var:) iyiki çok param yok benim 65 dolar için piyasayı takip ediyorum yahu
şimdi kendi biriktirdiğim paranın derdine düştüm..ne yapıcaksınız siz biriktirip,banada bir akıl versenize yaa..ben hiç bilmiyorum .almak istediğim bişey yok henüz..biriktiriyorum bakalım.çıkar bişey illa
yanlız şöyle bir durum var,aklım hep o parada..bir an önce bişey yapmam lazım gidecek yoksa
O dediklerinden ben kendime aldim kadikoyden 35tl cok rahatlar.canımm nasılsın?
ayakkabı yorumunu görünce atladım hemen :) cuma günü lc den spor ayakkabı aldım cok rahattı cok guzel ve 30 tl..
hafıf yuruyus ayakkabıları oluyo ya onlardan.. erkek versıyonu da vardı dıye hatırlıyorum bı göz at ıstersen
nerede baktın o evi... sancaktepe çekmeköy ve pendik istanbul içindeki diğer semtlere göre biraz daha düşük. ama sancaktepeye ve pendikte alan çok olduğu için bir seneye kalmaz ümraniye üsküdar gibi olur benden söylemesi...Bugun arkadas ev baktik
3+1 385.000
Oha yahu bulundugumuz semt aman aman da bi semt degil yeni yeni gelismekte ama costu 400.000den assa ev yok
Bulamadı kız bi ev.
Sonra reale gittik oglusa ek kaynak kitap alcaktim bulamadım
Defter,chescake,berliner ve kuruvasan aldım
24tl para baydim geldim
Esime hala gömlek alamadim yarında ona biraz para bayarim.
Benden böyle
günaydınn...bugün hiç para harcamamyı düşünüyorum,hadi bakalım
geçen oğluma yaptığım dolarlardan daha şimdiden 6 liraya yakın zararım var:) iyiki çok param yok benim 65 dolar için piyasayı takip ediyorum yahu
şimdi kendi biriktirdiğim paranın derdine düştüm..ne yapıcaksınız siz biriktirip,banada bir akıl versenize yaa..ben hiç bilmiyorum .almak istediğim bişey yok henüz..biriktiriyorum bakalım.çıkar bişey illa
yanlız şöyle bir durum var,aklım hep o parada..bir an önce bişey yapmam lazım gidecek yoksa
tr_lelli belki öğretmenin kötü niyeti yoktur..şimdi 7 den 70 e herkez telefon delisi..çocukları etkilemek için yapmıştır
Kartal/soganlıknerede baktın o evi... sancaktepe çekmeköy ve pendik istanbul içindeki diğer semtlere göre biraz daha düşük. ama sancaktepeye ve pendikte alan çok olduğu için bir seneye kalmaz ümraniye üsküdar gibi olur benden söylemesi...
Sormayin benim kiradaki evi 40.000tl almistikBende bugün okul,hastane,görümce..kapı kapı gezdim anlayacağınız. Haa bide avm ye gittik. Benim oğluşun çantası çekçek ti. Sırt çantası aldık. Eşim sağolsun:))
Amaa ben,şahsım olaraktan hiç para harcamadan günü bitirdim
Bu arada dolardan zararım 8,29 an itibariyle:)))sabah isyan edeceğime şükredeymişim olacağmış:))
Tr_lelli benimde giriş kattaki komşum 2 yıl önce 160 a aldığı evi bu yıl 300 e satışa çıkardı. Evler fena uçtu...allah evi olmayıp isteyenlerin yardımcısı olsun. Bundan sonra dahada zor alınır
umraniyeye gelsin o kiracı bakayım 1200 den aşağı ev bulabiliyormu. bulursa öpüp başına koysun.Sormayin benim kiradaki evi 40.000tl almistik
5.kat 130m2 ic dıs yalitimli ben aldigimda sifirdi 13senelik bina suan
250den assa satmam ki.
Bilsem bukadar degerlencek ozaman bi tane daha almazmiydim borc morc alirdim verirdim kiraya ne bilim
Bi de biz her sene 50tl zam yapiyoruz kiracı ben bu sene zam beklemiyodum demis.
Ben de 50tl yani bunada mi laf ediyolar dedim
Burda kiralar 1000tl nerdeyse
Zamlı750oluyo yani 700e oturuyo
Onada laf ediyo koca ev
2kisiler ciksinlar kucuk eve 1000den kiraya veririm dedim esime
Tamam kiracılık zor ama napim gitsin butcesine uygun evde otursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?