- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
İlacın son kullanma tarihi geçmediği sürece tüm kış evde İlla ki birileri hasta olur. Hazırda ilaç olmuş oldu elinin altında. Evde fazla antibiyotik almışız gecen gün işime yaradı açılmamış kutuydu. Üstelik şu an antibiyotik reçetesiz verilmiyor. İyi ki evde varmış dedim.Para biriktirmek akıllı insan işi anladımgrip olmuşum.eczaneye gidip ilaç aldım.tam parayı verirken hatırladım evde var tam bir kutu aynından 11 lira kumbaraya gidebilirdi
Gecmis olsunPara biriktirmek akıllı insan işi anladımgrip olmuşum.eczaneye gidip ilaç aldım.tam parayı verirken hatırladım evde var tam bir kutu aynından 11 lira kumbaraya gidebilirdi
Kuzuuu gel yamacıma yamacımatam bu ay çok sıkıştım azcık birikim konularında takılayım derken @tr_lellimi buldum burdaaa :)
hem kurban hem abimin düğünü derken maaşı bitirdiğim yetmedi bide üstüne kredi kartına daldım
acilen toparlanmam lazım..
damacananıza kocaman bi maşallah diyorum.. bende de istek uyandırdı.. ocak ayında bende aylık bin lira diğer hesabıma atayım artık.. önceki yıl bu şekilde birikim yapmıştım ben..
İlahii cok güldüm ya kutsal damacana olsun butun damacanalarımızın adı.tr_lelli nin damacanası 'kutsal damacana' oldu bizim için:) acayip gaz verdi valla,sağolasın paylaştığın için
benim komşum derdi ki,çocuk okula başlayana kadar ne yaptın yaptın,sonra hiçbirşey yapamazsın diye..hakkaten doğruymuş..
Az zannediyosun ama saglam para cıkıyo saymasıda cok zevkli.Merhaba,bende başladım beş litrelik su şişesine biriktiriyorum,büyük başladım ama 800 tl attım şimdiden ,hedefim büyük:)Şişe dolunca Açıcam yeni bir hesap açıp yatırıcam,şu anki hesabımda durunca para harcıyorum,her ay böyle çekip atıcam şişeye,eşimde bozuk para biriktiriyor
Sağol canım evet inşallahAz zannediyosun ama saglam para cıkıyo saymasıda cok zevkli.
Bereketli birikimler olsun
Damacanadan cikan para evde degil suanTr elli neden bankada tutmuyor eşin parayı. Harcamamak için mi evde biriktiriyor.
Ben de işe başlamak istiyorum artık. Çocuklardan ara verdim ama ev çok bunaltıcı ve yorucu. Hem de çalışıp para biriktirmek istiyorum. Param olsa ne yapacagım onu da bilmiyorum ya. Hedefim yok yani. Sadece biriktirme fikri hoşuma gidecek sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?