- 1 Mart 2010
- 44.819
- 114.078
- 798
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
Su grip asisi hakkinda hic bilgim yok
Her hastane isteyince yapiyomu?
Ya da saglik ocagi?
Biz eczaneden mi aliyoruz soyleyip yoksa dr receteliyormu?
Bilginiz varsa bu konuda yardim isterim.
Ben tum kısı gripli geciren,cok usuyen bi tipimm
Patates cuvali gibi kat kat geziyorum
Kan ,b12,ferittin hersyse normal.
Oglumda herseyden nem kapan bisi
Okul daha acilali ne oldu ki hemen bogazlari kizardi yutkunurken aciyo diyo
Okul donemi hep boyleyiz o tozlar mahfediyo
Oglumla beraber grip asisi olalim diye dusunuyorum fakat yan etkisi falan var mi arastirmam lazım
Teşekkürler bi aile hekimime sorim bakim o nedicek.Bana annem her kış yaptır der. Kardeşimin kızına yaptırıyolar grip oluyo fakat ayakta geçiriyo. Bizde çok grip oluruz. Hele oğlumun gribi çok uzun sürüyo. Bende yan etkisi var diye,bide bazıları diyorya her yıl değişiyo mikrobu aşı fayda etmez diye,ondan heralde hiç oralı olmadım.
Ama geçen sabah bir dr dinledim tv de yaptırmaya karar verdim
Aşıyı kendin eczaneden alıyosun. Aralıklarla iki kerede vuruyolar diye biliyorum. Sağlık ocağında yaptırılıyo
Sorma yahu yazın valla hic masraf yoktu bu ne ya.bende bugün hiç harcamıycam derken,daha sabahın bu saatinde 85 lira kuş oldu uçtu.komşum çocuğuna eşofman almış takım,büyük gelmiş alırmısın dedi,aldım.65 lira oraya 20 de merdivenciye...
trlelli bence o kahveyi unut sen canım:)eksik zor biter...
İst and yakasindayimbende daha makul fiyatlı alacaktım açıkcası.lisanslıymış o yüzden pahalı biraz düşündüğümden.ama oğlum çok beğendi.yakıştıda keretaya:) canı sağolsun
istanbuldaysan yakındada vardır mutlaka.dediğin doğru,az biraz dolaşayım desen,adım başı para...
Kan testi icin gidicem zaten sorim aile hekimime saolun aklımdaydı zten ama ögrenmis oldum.Günaydın kızlar
tr_lelli bende daha önce grip aşısı vurdurdum eczaneden kendin alıyosun sağlık ocağı vuruyo bizim eczacı tanıdıktı kendisi vurdu
Benimde oğluma kışlık bişeyler almam lazım üstlerin kolları kısa altların paçaları geçen sene aldıklarım iyi gelmiyo
benim oğlum 3 yaşında ne çabuk büyüyorlar yahu
Tabi sizin okul masrafları kadar olmasada yine de alıncaklar baya tutacak
Şimdi oğretmeler öyle... Değişik değişik şeyler çıkarıyorlar başımıza...Kan testi icin gidicem zaten sorim aile hekimime saolun aklımdaydı zten ama ögrenmis oldum.
Ayy keske kucuk olsa benim oglum 10yasinda
Oglum kucukken hemen buyuse ya derdim annem simdi iyi zamanin buyudukce dertleride buyur derdi inanmazdim.
Öyle oluyomuş
Yinede tabiki önce Allah saglık versin.
Biz gecen sene ve önceki senelerde resim dersini sadece kuru boyayla ve hic esofman goturmeden beden derslerini gecirmistik
İlkokul ögretmenimiz muzik,beden,resim bu derslerin uzerinde hic durmuyodu sevmiyodu bosa masraf evdeki defterleri boyalari evde ne varsa onu getirin diyodu
Ortaokul hic öyle olmuyomus.
Hep bisi istiyolar bi de onlaın istediklerinin dısındakini kabul etmiyolar.
Biri keceli kalem ister
Digeri renkli kalem istemez
Biri renkli kaplık istemez
Digeri hazır kaplık istemez
Her dersden sunum dosyasi istiyolar resimden bile ayrı ayrı
Dosya kagidina yapilan ödevleri suslu özenli istiyolar
Ben cok geriliyorum daha simdiden
Sormayın yaŞimdi oğretmeler öyle... Değişik değişik şeyler çıkarıyorlar başımıza...
hazır kaplık dedikleri hemen şu defterin kapağını geçiriyosun ya. onlar.Sormayın ya
Hazır kaplık istemiyorum siz kaplıcaksınız nedir yahu
Neticede anneler babalar kaplıyo sanki cocuklar kaplıyo
Merhaba,hazır Kaplık hiç duymamıştım ben de öğretmenim bu arada,ama şunu Söylemek istedim öğretmenler masraf olsun diye birşeyler aldırmayı kesinlikle düşünmezler bence,o dersi işlemek için muhakkak lazım olan bir gereçtir diye düşünüyorum :)hazır kaplık dedikleri hemen şu defterin kapağını geçiriyosun ya. onlar.
Ys şimdiki beden eğitimi ve resim oğretmenkeri herşeyi ister oldular. Bizim zamanımızda istrmezlerdi birşey. :)Merhaba,hazır Kaplık hiç duymamıştım ben de öğretmenim bu arada,ama şunu Söylemek istedim öğretmenler masraf olsun diye birşeyler aldırmayı kesinlikle düşünmezler bence,o dersi işlemek için muhakkak lazım olan bir gereçtir diye düşünüyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?