- 11 Aralık 2011
- 1.106
- 1.884
- 158
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
Ben taksitten cok korkuyorumbenim 43 biyere,25 te başka yere taksidim.eşim sevmez taksidi habersiz yapıp sonradan söyledim:)sırf hevesim vardı bişeyler almakta.benimki biraz tuhaftır..hani benim aklıma gelmeyecek şeyleri alır getirir.hatta o 43 lük taksit pratik süpürge aldım,ayynı akşam eşim çok daha iyisini getirdi:)o yüzdende itirafı biraz zaman aldı tabi:)
benim rahmetli ananem hayatı boyunca taksite girmemiş.ölümüne iki yıl kala rahmetli babam ona taksitle çanak anten aldırmıştı..kadın daha duramadı,ölene kadar herşeyi taksitle alır olduydu:) benim işte ona benzemez inşallah:)
Degerlenmis oldu en azındanveee paraları saç saç saç yaparaktan geldim evime
64 taksit
30 hediye
6,50 yemek
50 lira kaldı onuda elimden bir kaza çıkmadan yatırdım bankaya
sizleride epey yad ettim:) burası olmasa o 50 de giderdi.yürüdüm mesela,ve sadece börekçiye girdim.
oğlumun parasıylada 65 dolar yaptım
Beş yaptırdım dediğiniz nedir pardon ben anlayamadım da?Ben de nihayet karar verip BES yaptırdım. Aylık 200 tl sen 6 aylık peşin ödeme yaptım. 130 tl de giriş aidatı verdim. Eşimin haberi yok henüz. 6 ay sonra kredi kartından çekilme Zaman'ı geldiğinde söylerim. Ya da para biriktirip habersiz bir kaç ay daha yatırırım. İnşaallah kararım hayırlı olur. Bugüne kadar yatırım yaptıgım hiç bir yerden kar etmedim. Altın, borsa, forex her yerde kaybetmişliğim var. TL de durduğumda tl kaybeder artık kumbara mantığı ile bes yatırırım.
Bireysel emeklilik sistemi. Banka ve özel emeklilik şirketleri yapıyor ya. Onun kısa adıBeş yaptırdım dediğiniz nedir pardon ben anlayamadım da?
Devlet destegi varmi hani vardiya 100tl 25tl devletten diyeBireysel emeklilik sistemi. Banka ve özel emeklilik şirketleri yapıyor ya. Onun kısa adı
Hala devam ediyor diye biliyorum. Şimdi birde bir karar almışlar 10 yılı dolduran aylığa bağlanacakmış.Devlet destegi varmi hani vardiya 100tl 25tl devletten diye
Bende cok anlamiyorum esim bi ara yatirdi sonra durdurdu.
Daha dogrusu karttan cekiyolardi karti iptal ettik durdu.
10 yılı doldurunca ödeme bitiyor. 56 yasından sonra hiç kesinti olmadan alabiliyorsun. 10 yılını doldurduğu nda kardan %60 ını alabiliyorsunHala devam ediyor diye biliyorum. Şimdi birde bir karar almışlar 10 yılı dolduran aylığa bağlanacakmış.
Evet devlet desteği devam ediyorDevlet destegi varmi hani vardiya 100tl 25tl devletten diye
Bende cok anlamiyorum esim bi ara yatirdi sonra durdurdu.
Daha dogrusu karttan cekiyolardi karti iptal ettik durdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?