- 11 Aralık 2011
- 1.106
- 1.884
- 158
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
Evse biriktren olunca cocuklarda da istek oluyo merak etmeyin.ilk kez bu kadar geç uyanıyorum nerdeyse.günaydın desem mi acebaakredi demişsinizde hanımlar,kredisiz bişey alınmıyo ki bu zamanda.bizde ne alırsak krediyle
oğlumda 200 lira yapmıştr_lelli teyzesi,senin oğlunun paralarıda onda işe yaradı (bu arada maşallah,söyleyip duruyoruz,nazar etmeyelim.allah artırsın)yanlız bizde iki porselen kumbara vardı,yok olmaz dedi arattırdı bana gece yarısı pepeli kumbarasını.bozuklukları ayırcakmış oda
biz ana oğul iyice sardık yani biriktirme olayına.alışkanlıksa inşallah bizde ediniriz.gerçi oğlum için diyemem bişey ama ben bildiğiniz müsrifim valla
Eski yorumlarimda var bizde lt lik sislerde kagit para biriktiriyoruz.kızlar, mesjaları okumadım ama bu ay şöyle birikim yapmaya başladım,
eşimde bende çalışıyoruz aylık gelirimiz 4,500 tl
evimiz kira, araba kredisi ve eşimin öğrenim kredisini ödüyoruz. Allah'a şükür bize yetiyor. sıkıntımız yok ama ben kenara para koyamıyoruz diye dert ediniyordum. geçen ay maaşımdan 150, bu ayda maaş yatar yatmaz 500 tl ayırdım. koyduım evde biyere unuttum ve inanırmısınız hiç ihtiyaç olmadı bugüne kadar o paraya sanki o yokmuş gibi yaptık harcamalarımızı. bundan sonra her ay öyle yapacağım.
bide şu bildiğiniz küçük su şişeleri varya pet onlar 500 tane 1 lira alıyormuş orayada atıyorum herakşam kalan 1 liralardan ordada birikiyor, bakalım ne kadar birikim yapıcam :)
ya ben biara altın falan yaptım ama altın düştüğünde bize lazım oldu çok zarar ettik, o yüzden tl olarak yapıyorum şimdilik.Eski yorumlarimda var bizde lt lik sislerde kagit para biriktiriyoruz.
Bozuk parayi butunletmek zor geldi bize.
Direk altin yada dolar olunca harcanmaya kiyilmiyo aslinsa
Tl olunca gidiyo.
Bol birikimler olsun
Harcamadan durabilirsiniz ne mutluya ben biara altın falan yaptım ama altın düştüğünde bize lazım oldu çok zarar ettik, o yüzden tl olarak yapıyorum şimdilik.
bakayım şöyle 2000 falan toplayabilirsem, bankada altın hesabına yatırırım diye düşünüyorum, tabi harcamadan durabilirsem :)Harcamadan durabilirsiniz ne mutlu
Ben 600-700e kadar nakit yapip sonra cumhuriyet alarak biriktirdim genelde.
Simdi yine nakitim var ama altin cok pahali almicam
Bakalim napcam.
Bende altinlari bozdurup vadeliye atim diyorum bankada yatsinlarbakayım şöyle 2000 falan toplayabilirsem, bankada altın hesabına yatırırım diye düşünüyorum, tabi harcamadan durabilirsem :)
vadeli hesap açtırmamda bankada dursun isterim bende, evde zorBende altinlari bozdurup vadeliye atim diyorum bankada yatsinlar
Hem 600-700 ayda nekadar elime gecersede gider hemen uzerine atarim diye dusunuyorum.
Altini evde saklamakdan korkuyorum.
Otomotik odeme verirseniz vadesiz hesaptan hesap isletim ucreti almıyorlar @ayamann[/QUOTE
Yaa...sevindim. telefon faturası var otomatik ödeme.zaten üç Kuruş biriktiricez.bide banka keserse anlamsız olurdu
Günaydın bireysel emeklilik Hakkında ne düşünüyorsunuz. Aranızda yaptıran varsa hangi bankadan yaptırdınız. Ya da tercihiniz uzun vadede gr altın mı almak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?