BİRİKİM GÜNLÜĞÜMÜZ...

Sabah annem kumbarama para attı ne kadar attı göremedim. Bende bugün 255 lira harcadım internetten kışlık triko etek ve hırka aldım hazır indirimdeyken alayım seneye hazırlık olsun dedim.
Ama aldıktan sonrada param gitti diye pişman oldum ya birazdan da kitap almaya gidicem 20 TLYE yakın da ona harcarim

Bugün kira günüm 900 tl
Aidat 30 tl
Pazara gittim 70 tl
Yani cepten 1000 tl gider
Isin kötüsü bu ay kredi kartı odememde çok cikmazlardayim

Birde eşim markete gitti sigara ve tavuk 22 tl

Hoşbuldum. cok güzel aslında.
bizde birikim yapmaya başladıkda. zor sürecler sonrası
aylık herkes kendi belirliyo dimi birikim yapmayı
Evet canım
Gelir giderine ödemelere borçlra göre
Kendimiz belirliyoruz
Ben Kasım da baslamıştım kumbara yöntemiyle 20tl ile
Her ay bu miktar çok şükür arttı çok da iyi hissediyorum para harcamadığım için

Hayirli olsn canim :)
Merak ettim yolluk hangi renk. Gecen bnde bimden almistim siyanli grili
Ay canim mesajını şimdi okudum eşine göndermek için resim çekmiştim ama benim sipada çıkmış resimde oyuzden yukleyemedim kare kare 4 5 farklı rengi var canım ya kötü yeşil kötü kırmızı falan

Onemli degil canim net sayfasinda varmis resmi guzelmis :)

Günaydın.
Mesela şuan aylık ne kadar atıyosun kumbarana.

Selam kızlar bugün düdüklü tencere alacağız inşallah ihtiyaç

düdüklüm su kapağı içine girenlerden ve sanırım 2-3 saatte anca pişiriyor tencereden farkı yok :)

önerisi olan varsa sevinirim :)

ben karacadan düdüklü aldım bir kaç ay önce. 4 ve 7 lt lik iki tenceresi var. bir tane düdüklü kapağı ve normal kapağı var. indirimde 200 tl idi. normalde 300 tl fiyat. ara sıra indirime giriyor. esse de aynı fiyat. yardımcım yemekleri pişirdiği için ben hiç kullanmadım. memnun olmasa söylerdi. iyi sanırım.

Benim çeyiz imdeki düdüklüyü çıkarıp evde kullandık 2 kere kullandık 3. Ye bozuldu çeyiz için olduğundan garanti süreside dolmuş hic ilgilebmediler markası emsan. Sen memnun olduğunuz demişsin ama ben memnun olmadığımı yazdım en azından bilgin olsun eğer ki fiyatı yüksek demezsen en iyi düdüklü tencere fissler kuru fasulyeyi 10 dk da pişiriyor fiyatı 400 den başlıyor

Bence tamamlayıp al cnm eldekini göre harcar sin bir şey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…