BİRİKİM GÜNLÜĞÜMÜZ...

zamanla kullanmadgmz yada acıkcası kullanmaktan sıkldgmz eyler oluyo ve o seylere bzden cok ıhtıyacı olan kısılr vardr mtlaka.... hem ısraf olmaz cope gtmez hmde bskaları nasıplenr ck guzel bısey. kske daha fzla ımkan saglansada herks faydalansa

Arkadaslar merhaba,hamileligimden dolayi isten cikarildim doguma daha cok zamanim var bende bu zaman icinde evde is (davetiye katlamak gibi) yapmak istiyorum istanbul beylikduzundeyim bana bu konuda yardimci olabilecek birisi varsa cok sevinirim

Evet bugunde battım kızlar :) babama ayakkabı aldım 150 tl. Napim eksiği vardı nasıl dayansin yüreğim. Cuma günü de misafirim var kahvaltıya kahvaltilik aldım 72 tl

Olsun canım iyi yapmışsın. .onlar bizi kimbilir ne haller içinde büyütmüş. .kahvaltıya misafir bence daha zor oluyor..Bir sürü şey hazırlıyorsun tasi tasi dur..o yüzden ben akşam oturmaya gelen misafiri daha çok seviyorum

Evet bugunde battım kızlar :) babama ayakkabı aldım 150 tl. Napim eksiği vardı nasıl dayansin yüreğim. Cuma günü de misafirim var kahvaltıya kahvaltilik aldım 72 tl
İyi yapmışsın cnm onların yaptıklarının yanında bizimki deve de kulak kalıyor güzel günlerde kullansın inşallah

Bugün birikime bir şey atamadım ama olsun günü 0 harcamayla kapadım. Yarın okul için kitap alıcam. Normalde kitaba verdiğim paraya acımam ama buna üzülüyorum çok gereksiz bence

kızlar selam :) ben günlük kullanılcak ama yatırım amaçlı almak iiçin 22 ayar gramı yüksek bilezik arıyorum ama normal bilezik değil daha zarıf bozdurdugumda zarar etmeyecegim türden ama yüksek gramlı ne bulabılırım fıkrı olan varmı

Lazer kesim bileziklere bak cnm sanırım en az kayıp ve işçilik onlarda oluyormuş

Bugün sifir harcama ile gunu kapattım ama yarın a101 e 20 liraya yolluk geliuomus onu ve 4 tl ye kişisel gelişim kitabı gekiyomus 4 tanee de ondan almayi düşünüyorum

2 tane aldım yolluk ve kitapları aldım 57 tl verdim sigaram kalmadı birazdan markete gidecem 9 tl de ona veririm günü kapatırım sizler neyapiyosunuz yahuuu hadi gelin cay icek

Valla ne iyi olurduben bugün evdeyim. .birazdan kızımı parka çıkaracağim..alışverişi sevmeme rağmen bir yere gitmek istemiyorum bugün. .biraz dinlenmek istiyorum..

2 tane aldım yolluk ve kitapları aldım 57 tl verdim sigaram kalmadı birazdan markete gidecem 9 tl de ona veririm günü kapatırım sizler neyapiyosunuz yahuuu hadi gelin cay icek
Hayirli olsn canim :)
Merak ettim yolluk hangi renk. Gecen bnde bimden almistim siyanli grili

İyi günlerde kullan canım ben de aldım kitaplardan onun dışında peynir , yumurta, 1 pk aç bitir, çöp torbası, kahve, yumuşatıcı aldım 40 lira da ben ödedim cıktım kahvaltılık bişey kalmamıştı haftasonu geliyor alayım dedim eşimle markete gittik mi 100-200 den aşağı cıkamıyorum. bingo 4 lt sıvı deterjan 14 lira kızlar cok iyi kokusu da süper tavsiye ederm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…