• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİM GÜNLÜĞÜMÜZ...

Selam kızlar bugün düdüklü tencere alacağız inşallah ihtiyaç

düdüklüm su kapağı içine girenlerden ve sanırım 2-3 saatte anca pişiriyor tencereden farkı yok :)

önerisi olan varsa sevinirim :)
Canim bn emsan kullaniyorum ve de cookkkk memnunum normalde duduklu tncereden korkan ben cok rahat kullaniyom tavsiye ederim
images-195.jpeg

herkese merhabalar hayırlı cumalar bugün maaş günümüz cok şükür gidip hemen 1 çeyrek alcam hatta elimde 120 tl param var üstünü tamamlayıp bir tane daha alıp almama konusunda kararsıızm ay sonuna zorlanır mıyım bilmiyorum hayırlısı bakalım birikimleriniz bereketli olsun
120 ninde üstüne tamamla bu çeyrek daha al canım naçizane tavsiyem yok illa sikisirim dersen gram altin alabilirsin altin altindir :KK45:

Bugün avans günü idi
250 dişçime ayırdım ,
35bim de harcadım
10tl eşim harcamış

50tl aylık birikime,50Kuaför masrafıma ayırdım
Kalan 90.

Parayı almadan gelir gider hesabı yapmak gerçekten çok işime yaradı
Ben ki eline geçen parayı harcamadan duramayan, çok şükür ufaktan birikim yapmaya başladım :nazar::KK28:

Maaşımızı aldık. Ödemeleri yaptık çok şükür.
Pazartesi 2 gr altın ve 100 Euro alacağım.
Bu ay mobilya, duvar kağıdı, krediler faturalar vs derken çok fazla ödememiz var bu ay

English home'da hafta sonuna özel kargo ücretsizmiş istediğim oda kokusuda indirime girmiş bi teyzeme bi kendime aldım 20 TL bayıldım akşam akşam :mad: teyzem ona aldığımın parasını vercek direk kumbaraya atarım artık onuda

Selam kızlar bugün düdüklü tencere alacağız inşallah ihtiyaç

düdüklüm su kapağı içine girenlerden ve sanırım 2-3 saatte anca pişiriyor tencereden farkı yok :)

önerisi olan varsa sevinirim :)

Can'ım ben tefal nutricook kullanıyorum ve çok memnunum bir bak istersen. Ben ki düdüklüden korkan insanım çok severek kullanıyorum :)

Can'ım ben tefal nutricook kullanıyorum ve çok memnunum bir bak istersen. Ben ki düdüklüden korkan insanım çok severek kullanıyorum :)

Canım dün aldık tefal clipso üzerinde saat olan bi modeli var ya onu aldık umarım guzqldir 370 tl verdik :)

Hanımlar... Öncelikle açıkoğretimde okuyanlara sınavlarında başarılar. :) sabah annem 10 dolar bozduracağım dedi. Getir ben bozarım sana dedim netten de fiyatına baktım bozdum. Şuan çeyreğimin yanına 10 $ geldi. Bu arada elimde fazladan olan kullanmadığım parfumleri (2 tane) arkadaşlarıma gösteriyorum satmak için. Sırf fazlalık diye. Dolabımda baya yer kaplıyorlarmış da farkında değilmişim.

Hanımlar... Öncelikle açıkoğretimde okuyanlara sınavlarında başarılar. :) sabah annem 10 dolar bozduracağım dedi. Getir ben bozarım sana dedim netten de fiyatına baktım bozdum. Şuan çeyreğimin yanına 10 $ geldi. Bu arada elimde fazladan olan kullanmadığım parfumleri (2 tane) arkadaşlarıma gösteriyorum satmak için. Sırf fazlalık diye. Dolabımda baya yer kaplıyorlarmış da farkında değilmişim.

canım parfümleri
zebramo diye uygulama var ona da koy oradan da satarsın belki:)

Günaydın hanımlar bu sabah annem yine kumbarama elindeki bozuklukları attı ama ne kadar attı göremedim.
Aksam yemegine teyzem ve kuzenlerim gelecek buzlukta kaşar, salam, mantar, doğranmış çiğ biber falan var onları kullanıp buzluğu boşaltmak niyetindeyim. Sadece hamur yoğurmaya çok üşeniyorum. Fırından hazır hamur alacaktım ama nerden baksan 4 lira gider bu yüzden vazgeçtim. Mecbur kendim yoğurcam artık.

Kizlar selaam :)

Birikim yapmakta ben de zorlaniyorum, hep aklim kiyafetlere gidiyor kendimi tutamiyorum harciyorum :KK43: Yeni bi telefon uygulamasi buldum ama kendine hedef koyarak harcama yapmamani para biriktirmeni kolaylastiriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim takip ettiğim 3 sayfa var birikimle ilgili ve ben nereye ne yazıyorum şaşırıyorum yaa.....başka sayfaya yazdım burayada yazayım
30 tl harcadım
Teyzem harçlık verdi 50 euro
Kumbaraya 8 tl attım

Back