- 25 Haziran 2011
- 4.767
- 6.211
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ankarada her semtte var sanırım yol kenarlarına bile koymuş belediye binasında değil yani çarşı falan var onun kenarında falan da oluyor:)
sagol canm hc gormemstm:) utandm
İyi yapmışsın cnm onların yaptıklarının yanında bizimki deve de kulak kalıyor güzel günlerde kullansın inşallahEvet bugunde battım kızlar :) babama ayakkabı aldım 150 tl. Napim eksiği vardı nasıl dayansin yüreğim. Cuma günü de misafirim var kahvaltıya kahvaltilik aldım 72 tl
Lazer kesim bileziklere bak cnm sanırım en az kayıp ve işçilik onlarda oluyormuşkızlar selam :) ben günlük kullanılcak ama yatırım amaçlı almak iiçin 22 ayar gramı yüksek bilezik arıyorum ama normal bilezik değil daha zarıf bozdurdugumda zarar etmeyecegim türden ama yüksek gramlı ne bulabılırım fıkrı olan varmı
Hayirli olsn canim :)2 tane aldım yolluk ve kitapları aldım 57 tl verdim sigaram kalmadı birazdan markete gidecem 9 tl de ona veririm günü kapatırım sizler neyapiyosunuz yahuuu hadi gelin cay icek
2 tane aldım yolluk ve kitapları aldım 57 tl verdim sigaram kalmadı birazdan markete gidecem 9 tl de ona veririm günü kapatırım sizler neyapiyosunuz yahuuu hadi gelin cay icek
lazer keısm nasıl oluyor cnm ben ıkılı adana yada erzurum burma falan mı alsam dıye dusunuyordum ınce oluyorlar dıyeLazer kesim bileziklere bak cnm sanırım en az kayıp ve işçilik onlarda oluyormuş
Banada burdan bi arkadaş söylemişti cnm internete yazdığında çıkıyor bi bak istersenlazer keısm nasıl oluyor cnm ben ıkılı adana yada erzurum burma falan mı alsam dıye dusunuyordum ınce oluyorlar dıye