Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne sattında böyle iyi para etti, bnde çeyize yatırım yapıyorum malumBen bugün evden 4 parça ceyizlik ürün sattim 280 tl kazandım
Harcama sadece 2 ekmek
ne sattında böyle iyi para etti, bnde çeyize yatırım yapıyorum malum
180 tl bornoz takımı canım ama Taç bambu kaliteli
100 tl ye de 1 tek kişilik 1 çift kişilik bi de yillar once 25 tl ye aldığım 2 adet ince yorgan vardı onları sattim toplamda 100 tl ye
Uyku Seti kaldı bi tek onu da satarsam süper olacak
tebrik ediyorum hem kalabalıktan kurtuldun hemde para kazandın180 tl bornoz takımı canım ama Taç bambu kaliteli
100 tl ye de 1 tek kişilik 1 çift kişilik bi de yillar once 25 tl ye aldığım 2 adet ince yorgan vardı onları sattim toplamda 100 tl ye
Vala cift kisilik yorganlari uyguna satmissin :)
Hayirli olsn canim
tebrik ediyorum hem kalabalıktan kurtuldun hemde para kazandın
180 tl bornoz takımı canım ama Taç bambu kaliteli
Iyi yapmışsın canım kredi kartlarım alıp başını gidince bende anladım biraz abarttım ben bu çeyiz işini sanırım artık daha dikkatliyim hatta evime yerleseyim gerekirse bende bazı parçaları hediye ederek ya da internet üzerinden satışını yaparak kurtulayım diyorum
Yaşasın sade yaşam bir alt bir üst bi de yatak örtüsü de belediyenin toplama kutusuna verdim cok mutluyum
canm bu tplma kutuları her beledıyede varmdr acaba.. olsa kske kucuk gelenlerm eskı olmayan kıyafetlerım oluyo genelde atmıyorm am bırılerıne verıyorm ıhtyacı olan brne versn dıye..öle ugrasmaktansa gıder bırakıırım beledıyeye