Canim bn emsan kullaniyorum ve de cookkkk memnunum normalde duduklu tncereden korkan ben cok rahat kullaniyom tavsiye ederimSelam kızlar bugün düdüklü tencere alacağız inşallah ihtiyaç
düdüklüm su kapağı içine girenlerden ve sanırım 2-3 saatte anca pişiriyor tencereden farkı yok :)
önerisi olan varsa sevinirim :)
120 ninde üstüne tamamla bu çeyrek daha al canım naçizane tavsiyem yok illa sikisirim dersen gram altin alabilirsin altin altindirherkese merhabalar hayırlı cumalar bugün maaş günümüz cok şükür gidip hemen 1 çeyrek alcam hatta elimde 120 tl param var üstünü tamamlayıp bir tane daha alıp almama konusunda kararsıızm ay sonuna zorlanır mıyım bilmiyorum hayırlısı bakalım birikimleriniz bereketli olsun
Selam kızlar bugün düdüklü tencere alacağız inşallah ihtiyaç
düdüklüm su kapağı içine girenlerden ve sanırım 2-3 saatte anca pişiriyor tencereden farkı yok :)
önerisi olan varsa sevinirim :)
Can'ım ben tefal nutricook kullanıyorum ve çok memnunum bir bak istersen. Ben ki düdüklüden korkan insanım çok severek kullanıyorum :)
Hanımlar... Öncelikle açıkoğretimde okuyanlara sınavlarında başarılar. :) sabah annem 10 dolar bozduracağım dedi. Getir ben bozarım sana dedim netten de fiyatına baktım bozdum. Şuan çeyreğimin yanına 10 $ geldi. Bu arada elimde fazladan olan kullanmadığım parfumleri (2 tane) arkadaşlarıma gösteriyorum satmak için. Sırf fazlalık diye. Dolabımda baya yer kaplıyorlarmış da farkında değilmişim.
Teşekkür ederim canım hemen indireyim uygulamayıcanım parfümleri
zebramo diye uygulama var ona da koy oradan da satarsın belki:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?