• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİM GÜNLÜĞÜMÜZ...

Her yere aylık borçları ayırdım
Cebimize harçlığımız az kaldı ama kredi kartına girmeden ayı bitiririz inş.
Bugünkü harcama 27 tl
Kumbaraya atılan para 0 :KK43:

kızlar selam :) ben dıyorum kı

daha tesşif edici olması için bence sımıd bız her ayın 30unda yazıyoruz ya bırıkımlerımızı mesela gecen ay ben 250 tl dedım yazdı bız o tabloyu toplam bırıkım tablosu olarak yapalım bu ayın 30unda dıyelım kı ben sana 500 dedım benım mıktarımı 750 olarak yaz toplam yanı en azından daha tesfık edıcı olurbirde 30 40 50 fılan cok az yazmaktansa en azından toplam uzerınden gıdersek kımse aylık 100 tl bırıkım demez toplamını soyler ve tesfik edıcı olur sadece beslerı ayırırız altınları ayrıır ama toplamını yazarız mesela 1750 tl 3 ceyrek 2 yarım 100tl aylık bes gıbı her ay uzerıne eklerız 5 ceyrek olur 5 yaparız falan sizce nasıl fıkırı :D

Bugünkü harcamam
250 dişçime,225arabanın geç ödenen vergisi, 20tl benzin
15günlük harçlığımız 100tl kaldı

Birkaç ay sonra dikiş makınesı almak istiyorum marka model tavsiye almaya ihtiyacım var kızlar..

Bizde bu ara ipin ucu baya kaçtı oğlum 2 hafta arayla yine hasta oldu hastane hastane dolaşıyoruz Bogaz enfeksiyonu ates düşmüyor muayene ücreti açık giriş ücreti ilaçlar yol parası derken hesap yapamadık yapmak aklima bile gelmedi sağlık sonucunda iyi olsunda gerisi mühim değil :nazar::KK52:

bugün ki harcamam 2.75 TL
2 TL otobüs
75 kuruş su (normalde suyumu yanımda götürürüm ama şişem kaybolmuş o yüzden aldım)
4.25 TLde kumbarama attım :KK76:

Bizde bu ara ipin ucu baya kaçtı oğlum 2 hafta arayla yine hasta oldu hastane hastane dolaşıyoruz Bogaz enfeksiyonu ates düşmüyor muayene ücreti açık giriş ücreti ilaçlar yol parası derken hesap yapamadık yapmak aklima bile gelmedi sağlık sonucunda iyi olsunda gerisi mühim değil :nazar::KK52:
Gecmis olsun..benim oglumda bir iyi bir hasta..hastalık zamanı galiba..

Bugün

Lens solüsyon

ve annenin blender bi parçası kırılmış onu alacağım ve göndereceğim

Aslında market gitmem de gerek ama emin olamadım şimdi :)

Back