• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİM GÜNLÜĞÜMÜZ...

canım maaş bankası olduğu için benden kesinti olmuyor:)

arkadaşlar sanırım Kuveyt ya da bank asya gibi bankalardan bahsetmişlerdi ya kesinti yok ya da az alıyor diye :)
Him bnde ziraat kullaniyom ama kesinti oluyo kuveyti bi arastirim

Günaydın kizlaaar kaç gündür yazamıyorum bende net e girmeye vakit olmadı. Bakalım ay sonu neler biriktirecegiz allah yardımcımız olsun

Huhuu kızlar ben 301114 telim kırıldı 4 gün falan telefonsuz kaldım dün alabildik yeni tel kkadonlar kulübü sifremi unutun mail sifremi de unutunca yeni üyelik yaptim tel kırılınca mecbur 1600 tl masrafa girdik sağlık olsun ne diyelim :KK16:

aynen canın sağolsun ve tekrar hoşgeldin aramıza canım Hoppa
bu arada kızlar fırsat bulupta bende yazamadım hafta içi ama sevdim ben bu işi faturalarım ve kredi kartımın 1i bu ay daha az geldi cep telefonumun tarifesinide değiştiricem bikaç güne ordan da biraz tasarruf yaparım diye umuyorum :KK9: bu arada birde kumbara yaptım bu hafta elime geçen bütün bozuklukları attım sevgilimde elindeki bozuklukları attı birlikte biriktirip her ay ne kadar yaparsa altın yapmaya karar verdik annemde bereket olsun diye 2 tl attı içine :KK48:

Bugün sanıyorum 1000 TL yi geçik para harcadık.
Kendime oğlana eve kılık kıyafet ve ihtiyaç aldık. Bir kısmını taksit yaptırıp bir kısmını nakit ve ya tek Çek'im şeklinde hallettik.

Bugün sanıyorum 1000 TL yi geçik para harcadık.
Kendime oğlana eve kılık kıyafet ve ihtiyaç aldık. Bir kısmını taksit yaptırıp bir kısmını nakit ve ya tek Çek'im şeklinde hallettik.

Canım sen hep çok fazla kıyafetim var kurtulmam lazım sadelesmek lazım falan demiyor muydun sade yaşam a da takılıyorum ben orada da görmüştüm yazılarını sanki :) tabii ihtiyaç ise bir şey diyemem her halukarda Güle güle kullanın da :)

Canım sen hep çok fazla kıyafetim var kurtulmam lazım sadelesmek lazım falan demiyor muydun sade yaşam a da takılıyorum ben orada da görmüştüm yazılarını sanki :) tabii ihtiyaç ise bir şey diyemem her halukarda Güle güle kullanın da :)
Evet doğru hatırlıyorsun. Kıyafetlerimden kurtuluyorum ve düşünmeden tartmadan birşey almıyorum. Alsam da aldığım kadarını veriyorum. Cuma günü 5 parça kıyafet hazırladım. Verilecek
Evinime klozet kapağı aldım. Öteki kırıldı. Eğreti duruyordu.
Kuzum bi spor dalıyla uğraşıyor. Kıyafetleri 1000 lira civarında. İndirimden seneye giymesi için aldık. 2017 de dünya şampiyonası'na katılacak büyük ihtimalle.
Kendime de bi pantalon aldım. Onu da uzun zamandır arıyordum. Harcamalarım bu şekilde

Bende günlük harcamalarımı yazıyorum. Ama dışarda çok yemek yiyoruz. Biran önce kurtulmam lazım. Çok tembelleştim. Birşey yapasım yok. 70 liradan fazla yemek için harcadık sadece bugün. 7.90 a saç kremi aldım. ihtiyacım vardı. Kalan kuruşları bile kumbarama atıyorum şu aralar. 20 liram oldu bile az filan demeden bankaya atacağım altın hesabı yaptım. Az az olsa da önemli olan birikmesi. Kredi kartlarımızı kapattık 1 tane kaldı. Onu da azaltırsak çok iyi olacak ama önce benim kendime gelmem lazım :D

Kizlar biseyi merak ediyorum.
Hangi banka hesap kesim ucreti almiyo yada daha az aliyo ?
Hangisini onerirsiniz?
Vadesiz mi soruyorsunuz?
Birkaç banka var bildiklerimi sayayım ama bunlar şubesiz bankacılık. Yani internet üzerinden işlem yapılıyor sadece şubeye gidilmiyor
Yapı kredi nin nuvo kart, TEB in Cepteteb , Kuveyt Türk ün Senin Bankan var. Bunlarda hesap işletim ücreti yok faizli veya faizsiz işlem size kalmış. Harcamalarda iade kampanyaları oluyor. Kuveyttürk kitap alışverişine iade yaptı geçenlerde. Nuvo bi ara %25 iade kampanyası vardı. Vs. Birikim için güzel ben bu 3 banka ile çalışıyorum. hesap işletim ücreti almadıkları için biriktirdiğim paramı yatırıyorum hesaba. Harcamıyorum da. Şimdilik az ama olsun damlaya damlaya göl olur. Öyle binlerce lira biriktiremem ama olsun

Günaydın kızlar
Dün bir çeyrek altın aldım yeni189.
Devasa ayı kumbarasını 5tl attım
Ama bir spor ayakkabiya ihtiyacım vardı aldım 85,Bir kumaş pantolon düğünler için 55,5tl akil
3taksit yaptırdım peşin almak istemedim
Gereksiz masraflara bende yer yok artık kızlar

Vadesiz mi soruyorsunuz?
Birkaç banka var bildiklerimi sayayım ama bunlar şubesiz bankacılık. Yani internet üzerinden işlem yapılıyor sadece şubeye gidilmiyor
Yapı kredi nin nuvo kart, TEB in Cepteteb , Kuveyt Türk ün Senin Bankan var. Bunlarda hesap işletim ücreti yok faizli veya faizsiz işlem size kalmış. Harcamalarda iade kampanyaları oluyor. Kuveyttürk kitap alışverişine iade yaptı geçenlerde. Nuvo bi ara %25 iade kampanyası vardı. Vs. Birikim için güzel ben bu 3 banka ile çalışıyorum. hesap işletim ücreti almadıkları için biriktirdiğim paramı yatırıyorum hesaba. Harcamıyorum da. Şimdilik az ama olsun damlaya damlaya göl olur. Öyle binlerce lira biriktiremem ama olsun
Evt canim vadesiz icin sormustum
Cok tsk ederim kuveyti oneren cok
Kuveyti dusunuyorum bnde

Evt canim vadesiz icin sormustum
Cok tsk ederim kuveyti oneren cok
Kuveyti dusunuyorum bnde
Bende kuveyt türk aldım int başvuru yaptim kart eve kadar geldi imzami da kapıda aldılar güzel bu sistem kalem ve bir defterler de hediyleriydi kart şifresi not bank şifresini falan aldım ama henüz kullanamadık çünkü yakınında atm sini hiç goremedim

Bende kuveyt türk aldım int başvuru yaptim kart eve kadar geldi imzami da kapıda aldılar güzel bu sistem kalem ve bir defterler de hediyleriydi kart şifresi not bank şifresini falan aldım ama henüz kullanamadık çünkü yakınında atm sini hiç goremedim
Evt atm si heryerde yok bi yandan da iyi gidip cekmemek icin :)

evet kuveytturk un şubesi yok fazla. ama para harcanmıyor. bi ara kampanya vardı yeni üyelere yapıldı. kitapyurdu ndan bi ara belli miktarda alışveriş yapana 20-25 gibi bi ücret kuveytturk hesabına yattı. hatta alışverişi hangi kartla yaptığın önemli değildi bende nuvo ile yaptım %25 iade oldu ondan da . böylece kuveyturk hesabıma havadan para gelmişti atm olmadığı içinde harcayamadım. Güzel olmuştu yani

bugün hep evdeydim o yüzden para harcamadım, haliyle kumbarayada birşey atamadım

Back