BİRİKİM GÜNLÜĞÜMÜZ...

ne sattında böyle iyi para etti, bnde çeyize yatırım yapıyorum malum

180 tl bornoz takımı canım ama Taç bambu kaliteli

100 tl ye de 1 tek kişilik 1 çift kişilik bi de yillar once 25 tl ye aldığım 2 adet ince yorgan vardı onları sattim toplamda 100 tl ye

Uyku Seti kaldı bi tek onu da satarsam süper olacak

Vala cift kisilik yorganlari uyguna satmissin :)
Hayirli olsn canim

tebrik ediyorum hem kalabalıktan kurtuldun hemde para kazandın

Iyi yapmışsın canım kredi kartlarım alıp başını gidince bende anladım biraz abarttım ben bu çeyiz işini sanırım artık daha dikkatliyim hatta evime yerleseyim gerekirse bende bazı parçaları hediye ederek ya da internet üzerinden satışını yaparak kurtulayım diyorum

günaydın kızlar bu hafta sonu evın bırkac eksıgını aldım ve işyeri için market alışversı tıplamda 300 tl gttı

Günaydın herkese..valla paranın bir değeri yok arkadaşlar ..Bu haftada kızın 23 nişan kıyafetlerini alacağız ..Toplamda ikisi 120 tutuyor ..ama pek hevesliler..inşallah hava da güzel olur..

günaydın kızlar
hafta sonu çok para harcadık çok. ama aldıklarımın hepsi de içime sindi ve gereksiz değildi...
oğluşa eşohman altı bakacağım bugün. beden eğitimi dersinde giydiğinin dizi delinmek üzere.

Ben haftasonu hiç para harcamadim. Masrafları esime yıktım :) şu bugün de evden çıkmam ve para harcamam. Ama 440 tl toplam borc olan bir taksitim var onu 2 ay 200 tl olarak ödeyip bitirmeyi düşünüyorum. Birikim sanırsam anca haziran da başlıcam. Doğumum var haziran da. Ve o zamana kadar borçları mi kapatmayı düşünüyorum.

aynen canım şu anki aklım olsa
bir sürü şey almazdımmmmmmmmmmmm

bi de kv de vermiş bayaa verse bi dert vermese bi dert :)

Yaşasın sade yaşam bir alt bir üst bi de yatak örtüsü de belediyenin toplama kutusuna verdim cok mutluyum

canm bu tplma kutuları her beledıyede varmdr acaba.. olsa kske kucuk gelenlerm eskı olmayan kıyafetlerım oluyo genelde atmıyorm am bırılerıne verıyorm ıhtyacı olan brne versn dıye..öle ugrasmaktansa gıder bırakıırım beledıyeye

canım ankarada her semtte var sanırım yol kenarlarına bile koymuş belediye binasında değil yani çarşı falan var onun kenarında falan da oluyor:)

376 liraya yarım altin aldım markete gittim balık 30 tl kültür mantarı 2 paket 4 tl 1 liraya cips aldım gidiş dönüş yol parası 3 tl vererek günü kapattım ha bide oğlum sekercinin önünden ayilmayarak eline aldığı bırakmadığı şekere küçücük şekere 5 lira verdimmmmm

Sorma çocuklar hep istiyor öyle şeyler. ..
Ben 2.5 lira harcadım kendimi tuttum çünkü haftasonu çok harcadık. .Dahada ihtiyaçlar var..cumaya kadar pazardan aldıklarımı bitirmeye çalışacağım. .gereksiz masraf yapmamaya çalışacağım. .tabi her an hersey olabilir..

Merhabaaa yazamadım uzun zamandır.

Bu hafta sonu ipin ucu kaçtı ne kadar harcadığımı bile bilmiyorum. Misafirlerim vardı çocukları lunaparka falan götürdüm, alışveriş toplu bayağı yaptım evde çok az şey vardı yemek için bozmamak için az az alıyorum bu seferde çok abarttım her şey kaldı
15inde de eşimin yanına gideceğim masraf olacak tabii ki ama onu hiç gözüm görmüyor istediği kadar gidebilir :) Nisanda pek birikim olacak gibi görünmüyor ama bakalım ne olacak bende çok merak ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…