BİRİKİM GÜNLÜĞÜMÜZ...

25 tl harcadım bugun. Avondan sipariş ettiğim ürünlerin geldi ona verdim parayı

Günün rekortmeni benim sanırım
58tl kasap
12.5tl süt
37tl market

Bunların yanı sıra eşim de ben de bugün yemek parası harcamadık evden götürdük. Ekmeği de evde yaptım mis gibi. Makine paslanacaktı 1 senedir kullanılmıyor neredeyse.

günaydın...dün çok harcamalı bir gündü.sadece 1.60 kaldı.
bugün bakalım nasıl olacak..

Günaydın arkadaşlar... Bende istemiyorum bugün harcama yapmak ama hayırlısı bakalım nolcak..

ay bu para nası gidiyor ya sabah kızımın gezisi için okula 30 tl verdim , yds kitabı aldırdım 12 tl , markete gittim 13 tl harcadım. valla gitti paralar .....

Ben bugun 0 harcama yaptimmm :) ama bebek görmeye gittim evdeki biriken 1 altinimdan gittim taktım. Eşim söz verdi borç diye inşallah sözünde dururr

Bugünkü harcamam

48,75

arkadaşıma giderken tatlı aldım 41,80

2,50 dolmuş, 2,50 dolmuş 1,95 de otobüs + aktarma

MAAŞA SON 5 GÜN :)

GELSİN ARTIK MART AYI VE EN BAŞINDAN DÜZENLİ BİR ŞEKİLDE HEM HARCAMA HEM BİRİKİM YAZALIM

Mart için bana bi yemek listesi bi ihtiyaç listesi çıkaralım bir ara... Sen benim finansörüm ol.... Allah rızası için:)

Kızlar anka 'nın bugün nevresimini çaldılar da kapıya asmıştı o yüzden nevresim yazdım :)

bir de kendisi hamile kaldığından beri yeşil mercimek yiyor o yüzden yazdım :)

Çıkaralım kusum

Anka ihtiyaç listesi

1 adet nevresim

Anka yemek listesi

Mercimek

Nevresim almam belki ya... Doğuma alırım artık Allah izin verirse... Mercimek şart evet.. Kaç gündür yemiyorum yarın yapayım...

Kızlar anka 'nın bugün nevresimini çaldılar da kapıya asmıştı o yüzden nevresim yazdım :)

bir de kendisi hamile kaldığından beri yeşil mercimek yiyor o yüzden yazdım :)

Kapıya asmadım bi kere balkonun demirine asmıştım ne bileyim hırkıs olduğunu gitti gül gibi nevresim ahh ahhh... İnsan yastığını bari bırakır

Bencede bu ay bitsin artık yaaa :) ve hala altın da alamadım yüksek diye.yeni ay yeni paralar başlasın :))
Çok zararla çok ekside kapatıyorum bu ayı... Gelecek ay kendime 400 TL limit belirleyeceğim ve kesinlikle eşya almayacağım... Kilo almamam lazım sadece ferace alırım onu da geçen seneden kalanlardan denk getirmeye çalışacağım... Onunla 500 oldu...
Bol bol mercimek yersem kilo almam..

Ay 500 çok mu uçuk oldu... Bu ay 1000 nakit kartı hesaplamadım ama 300 vardır harcadığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…