BİRİKİM GÜNLÜĞÜMÜZ...

Ben de gelecek ay kendime 400 tl ayırayım diyorum

yaklaşık 100 tl yol parası

yaklaşık 50 tl yemek parası (genelde evden götürüyorum)

geri kalanla da geçinmeye çalışayım :)

kredi kartı artık kullanmıyorum sadece BES oradan çekiliyor yani 100 tl vereceğim sadece her ay

selam...bende bugünki günahımı çıkartayım:)
60 lira gün parası,
4.50lira 3 kişi için çay parası
ve sigara 7.50
100 liraydı bugün bütçem,malum gün parasıda içinde,geri kalan bozuklar kumbirike,25 lira birikim cüzdanına

A101 den katı meyve sıkacağı 80 tl
16cb flaş 15 tl
Sut dilimi 1 tl
Ekmek 60 krs
Ve günü kapattım

A101 den katı meyve sıkacağı 80 tl
16cb flaş 15 tl
Sut dilimi 1 tl
Ekmek 60 krs
Ve günü kapattım

yesa 400 TL sini eşime verdim... Hastane de içinde evet... Bez var zaten 100 TL... Termos, tabak, pantolon, tunikler vs aldım... Onlar gereksizdi... Hamile olduğum belliydi almasam olurdu... Yaklaşık 300 TL gereksiz harcama kesin oldu..
Neyse önümüze bakalım artık.. Martta 500 TL ile idare etmeye çalışacağım..

aynen canım ya artık 500 ile idare edeceksin bırak artık pantolon, tunik olaylarını yahuuuuuuuuu

aynen canım ya artık 500 ile idare edeceksin bırak artık pantolon, tunik olaylarını yahuuuuuuuuu
şimdikilerle 5-6 ay idare ederim gibi geliyor... Lastikli etek eşofman giyerim zaten artık... Sonra da 2 takım alsam birini yıkar birini giyerim yeter bana... Plan güzel ama bakalım ne kadar uygularım

şimdikilerle 5-6 ay idare ederim gibi geliyor... Lastikli etek eşofman giyerim zaten artık... Sonra da 2 takım alsam birini yıkar birini giyerim yeter bana... Plan güzel ama bakalım ne kadar uygularım

Canım tam 1 mart itibari ile süper bir başlangıç yapalım,

PARA YÖNETİMİ diye bir uygulama var ben her gün yazıyorum harcadıklarımı çok güzel sen de indir artık :)

Yaaa kızlar ben günlük harcamaları unutuyorum yazmayı bugun kumbarama 8 tl attım mart 10 kadar 100 tl biriktirmem gerek şimdiden 50 tl oldu

canım sen de yukarıda bahsettiğim programdan indir, dolmuşa biniyorum parayı uzatıyorum hemen ekliyorum inanılmaz kolay:)

hadi bakalım ne 100'ü 200 bile olur o zamana kadar

PARA YÖNETİMİ diye bir uygulama var ben her gün yazıyorum harcadıklarımı çok güzel sen de indir artık :)
Aaaa bakıyım bende o programa Nasıl bişey varsa indireyim telefona mı indirdin....

Bugun babamdan 25 tl aldım. Bende de 5 lira vardı... Yarın hermn gidip dolar yapıcam. Harcamıyım diye. Her ayın 1'inde de abimden para alıyorum o da gün parası oluyor. abimin gomleklerin utuluyorum şubat ayının parasınıtoplu olarak martta toplu veriyor. Her ay boyle

Ay yesacığım kim uğraşacak onunla... Bana gereksiz şey alırken elime vuracak bırak onu elinden ne işine yarayacak diyecek bir uygulama lazım... yoksa aldığımdan pişman oluyorum yine alıyorum yine alıyorum

Sen bir şeye el uzatınca bana haber ver ben vurayım eline

3442tl kredi kartı
15tl (eşimin gündüz yemeği)
5tl öğrenciye verdim parasını kaybetmiş
30tl akşam yemeği dışardan söyledik
15tl yarın için sigara
Bir de sayısal falan oynamış eşim ona ne verdi bilmiyorum 5tl de ona desek benim toplamaya yüreğim el vermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…